| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ben eski ben değilim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım benim kendine zaman ver, güven veren bir işin varsa, bunu bırakmadan, eş zamanlı olarak istediğin işi/ durumu yaratmanın hiç bir sakıncası yok.. mevcut işini yaparken,ve onun sana sağladığı olanakları kullanırken, maddi ve manevi tüm olanaklarını arttırmayı istemenden daha doğru ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #13 (permalink) |
Guest
| ![]() canım benim kendine zaman ver, güven veren bir işin varsa, bunu bırakmadan, eş zamanlı olarak istediğin işi/ durumu yaratmanın hiç bir sakıncası yok.. mevcut işini yaparken,ve onun sana sağladığı olanakları kullanırken, maddi ve manevi tüm olanaklarını arttırmayı istemenden daha doğru ne olabilirki, mevcut işinden zevk alarak, yeni güzelliklere, olanaklara aç kendini, kendine çektiğin şeylerin sana daha kolay geldiğini göreceksin..sen içinde bulunduğun durumlardan memnun yaşarken, bilinçaltına daha başka alanlardada memnun kalacağın durumlar yaratması için görev ver.. imgelemelerinle, söylemlerinle destekle bunları, yaşam garantisi istemenin kötü bir tarafı yok, bir şeyi paldır küldür yıkıp, yerine başkasını koymak için neden cebelleşesinki, mevcut durumun sana gelecekte yaşamak istediğin hayatı hazırlayan imkanları yarattığını düşün, böylece boşluğa düşmeden, geleceğine kolayca akarsın.. diye düşünüyorum..saygılı sevgiler |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ben eski ben değilim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım benim kendine zaman ver, güven veren bir işin varsa, bunu bırakmadan, eş zamanlı olarak istediğin işi/ durumu yaratmanın hiç bir sakıncası yok.. mevcut işini yaparken,ve onun sana sağladığı olanakları kullanırken, maddi ve manevi tüm olanaklarını arttırmayı istemenden daha doğru ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi