![]() |
Ynt: ben eski ben değilim canım benim kendine zaman ver, güven veren bir işin varsa, bunu bırakmadan, eş zamanlı olarak istediğin işi/ durumu yaratmanın hiç bir sakıncası yok.. mevcut işini yaparken,ve onun sana sağladığı olanakları kullanırken, maddi ve manevi tüm olanaklarını arttırmayı istemenden daha doğru ne olabilirki, mevcut işinden zevk alarak, yeni güzelliklere, olanaklara aç kendini, kendine çektiğin şeylerin sana daha kolay geldiğini göreceksin..sen içinde bulunduğun durumlardan memnun yaşarken, bilinçaltına daha başka alanlardada memnun kalacağın durumlar yaratması için görev ver.. imgelemelerinle, söylemlerinle destekle bunları, yaşam garantisi istemenin kötü bir tarafı yok, bir şeyi paldır küldür yıkıp, yerine başkasını koymak için neden cebelleşesinki, mevcut durumun sana gelecekte yaşamak istediğin hayatı hazırlayan imkanları yarattığını düşün, böylece boşluğa düşmeden, geleceğine kolayca akarsın.. diye düşünüyorum..saygılı sevgiler |
Ynt: ben eski ben değilim merhabalar. günlüğünüz hayırlı olsun. günlüğünüzdeki son bir kaç mesaja şimdilik sadece "göz gezdirebildim" tabiri uygun olur sanırım. naçizane tavsiyem. olmak/yapmak istediklerinizi, bir kağıda yazın. ve sahipmişsiniz gibi düşünün. bilinçaltı gerçek ile rüyayı -kandırmacayı- ayırd edemiyor. noktalama yapın. meditasyon yapın. bir çok şey var... sadece zaman istiyor. ama en önce, sizinde yapmış olduğunuz gibii telkinleri sektirmeden dinleyin... sağlıcakla ve ışıkla. sn bilinçaltı uzmanımız :D sapkal89 |
Ynt: ben eski ben değilim Ablacım herşeyi başaracağına yürekten inanıyorum kiss3 Herşey güzel olacak smileydance |
Ynt: ben eski ben değilim Alıntı:
iki gündür foruma giremedim biraz yoğundum umudum kırılmak üzereydiki gene senin mesajınla tekrar içimde bir kıpırtı oldu hayallerimin sonu hiç gelmiyor ya uyuya kalıyorum yada içerden çağırılıp yarım bırakıyorum öğretmenliği bırakmıyacağım ve maddi imkan istiyorum peki yöntemi de hayal etmelimiyim yoksa evren versinde nasıl verirse versinmi demeliyim ablacım ilgin için sağol bana böyle açık açık yazarsan çok memnun olurum çünki imgelemeyi çok iyi yapamadığımı düşünüyorum varlığını bilmek beni rahatlatıyor happy6 kiss3 |
desteğin için çok teşekkür ederim yanımda olduğunu bilmek güzel bu arada günlüğünü okuyorum ve senin gelişmelerini takip ediyorum ama iki gündür giremedim foruma art56art56 kiss3 |
öncelikle teşekkür ederim günlüğüme hoşgeldiniz tavsiyeleriniz çok güzel öncelikle telkinlerimi dinliyorum ego suçluluk...fakat size sormak istediğim biriki soru var noktalamayı nasıl yapmalıyım az çok istediğim şeyi biliyosunuzdur öğretmenliği bırakmadan zengin olmak kısaca bunda nasıl bir noktalama yapmalıyım birde ''sn bilinçaltı uzmanımız :D '' bunu biraz açarmısınız tahmin ettiğim şeymi anlayamadım? fazlamı sizli bizli oldu y789 hismiley sevgiler |
sizin hakknızda bilgi sahibi değilim ama devlet memuruyken zengin omak tabiikide mümkündür. özel dersler verilerek, şanslıysanız loto oynayarak falan vs vs... ben başka yolunu bilmiyorum. "sn bilinçaltı uzmanımız :D " ise bir mesajınızda yer alıyordu "bilinçaltı uzmanı olmak istiyorum" diye ona binaen yazıldı smiliyface yanlış anlama / anlaşılma olduysa özür dilerim. sapkal89 bende sizli bizli kısmını anlamadım dusun ? yani mesajımda ne vardı? dusun ? dusun ? sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: ben eski ben değilim Yeşillim,ablacım nerelerdesin clapping |
Ynt: ben eski ben değilim SELAM SpY.GaMe bilinç altı uzmanımız :D derken tahmin ettiğim çıktı keşke olabilsem ama nasıl ? yaşadığım şehir varlığından bile haberi olan ...??? bilmem sizli bizli konuşan siz değilsiniz efenim benim size yolladığım en son msjda çok sizlibizli konuşmuşum kafanızı kurcaladım galiba aferdisiniz .. cat56 bu arada link için çok teşekkür ederim art56art56 başaka bir foorumda sizin kuantumla çok ilgili olduğunuzu bir başkasının yazısından okudum doğrumudur? sevgiler |
Ynt: ben eski ben değilim selam hayal ablacım bu gerçekten çok açıklayıcı oldu . para enerjinin fiziksel halidir, paralarım sınırsız kaynaklardan sınırsız bir hızla elime geliyor, bolluk bereket ve zenginlik içinde yaşıyorum gibi bunu yaptığında bilinçaltı sana her kaynağı açacaktır.. bu yüzden olmasını istediğin şeyin tamamlanmış halini imgele, imgelediğin şey birden bire olmayabilir, örneğin..çekimyasasını anlatan insanlardan biri 500 bin dolar istemiş ama kazandığı para tam 500 bin değilde ona yakın bir rakammış..imgelemeye başladığın andan itibaren eline geçen her kuruş için şükür et.. paralarını elinde tut olumlama yap. bu söylediklerini her gün yapacağım gelişmelri sana yazacağım ama ne olur sende beni takip et zaten seni rahat bırakmam ki açıkcası bir haftadır okuldaki yoğun işlerden internete giremiyorum ve kendimi isteklerimden uzaklaşmış bir halde buluyorum bilinçaltı ile başa çıkmak zor iş vesselam blook sevgi ve ışıkla kal ablacım kiss3 |
Ynt: ben eski ben değilim selam çiçeğim inan canım bir haftadır işlerim yoğundu nete girmemedim ama yazmayı çok özledim bak gene misafir geldi çıkmam gerekiyor üffffff kiss3 sevgi ve ışıkla kal tatlım |
Ynt: ben eski ben değilim kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: ben eski ben değilim selam günlüğüm bir hafta aradan sonra beraberiz bebiş hasta biraz moralsizim hafta sonu uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım ziyarete geldi bende değişimleri farketti bende onu telkinlerle tanıştırdım bu arada bana geçmişimi hatırlattı bi düşündüm :..... kayınvalidem benim hep kendi tarzında giyinmemi ister ve ben onun memleketine gittiğimde o tarz giyinirdim ama o zamanda o mutlu ben mutsuz olurdum başörtümü bile onun ve kayınbabamın istediği gibi bağlamamı isterdi yazları biz tatile girer girmez hop doğru niğdeye biz derken ben ve bebek çünki eşimin izini benimki kadar uzun diil o gelmezdi bende baskı ile çekindiğimden giderdim aslında hiç istemezdim gitmeyi ama diyemezdim bir ay boyunca orda ona hizmet ederdim o sizin anladığınız tatil deyince deniz güneş mistik yerler falan yok halbuki ben kızken babam bizi türkiyenin dört bir yanına götürdü şimdi farklı kültürde bir ailenin içinde ezgin anadolu kadını rolünü üstlenmem isteniyordu onlarn tatil anlayışı sabah akşam ev işleri , kardeşlerini ziyaret ve hayat kültürleri farklı ceplerinde para var ama rezillik diz boyu kendi istemediğim şekilde giyiniyor ve davranıyordum resmen rol yapıyordum mecburi oynuyordum bu rolü bide bazen kayınvalidem kardeşleri ile üstüme gelirdi konuşmama herşeyimekarışırdı dominant bir kadındı vede ilkokul mezunu o haliyle bana senin öğretmen olman hiç önemli diil benim için ev kızı olsanda farketmez diyordu utananadam bendende gık çıkmıyordu eşimede aynı şekil davranıyordu oda memleketine tatil bitiminde sadece beni almaya gidiyordu gel artık albeni burda diye çok telefon açtığım olmuştur çocuğunu üniversitede okuturken yolladığı paraları bile başına kakardı tek tesellim buna sadece yazın katlanabilecek olmamdı eşimle ilk tanıştığımızda daha yüzümü görmeden evlenmemize karşı çıktı sebep:farklı memleketten olmam ama çok dobradır asla arkadan konuşmaz nevarsa yüzüne buda kırıcı olabiliyor onunla telefon konusurken geiliyor heyecanlanıyor sıkılıyordum biran evvel bitsin istiyordum konuşma bu renkli kısmı bilgili bir arkadaş bana yorumlasın ne olur kayınvalidenin yanında kelimelerine çok dikkat etmen lazım tabi bu benim için kendi keyfiii konuşur kırar benim şeklim bu der alışacaksın mecbursun der çıkar işin içinden ki ben haddinden fazla saygılıyımdır sırf onu kırmamak için giderdim eşimi bırakıp onun memleketine günler ayları aylar yılları böyle kovaladı birde dönüp baktımki ben geriledikçe geriledim kişiliğim kayboldu ama gene kötü biz olduk yeter dedim içimden geçen yaz çağırdı gitmedim geçen kış çağırdı gitmedim bu yaz çağırdı eşim izin alacak beraber gelecez dedim sen gel dediler eşimi bırakmam dedim bir kaç ısrar ettiler baktılar ben de ısrarlıyım vazgeçtiler kayınvalidemin kardeşleri diyolarmışki gelsin orda ne işi var yatıyor burda biraz çalışsın diye dolduruyorlar salıyorlar üstüme ... bana işlemez o eskidendi günlüğüm işte bunları senle paylaşmak istedim samimice duygularım kayınvalidem iyi bir insan ama görgülerimiz çok farklı şimdi dönüp bakııyorum kendim olamadığım için aslında kaybetmişim ben eşimle onların karşı çıkmasına rağmen evlendim sonra onlar kabullenince onlara bir mükafattı galiba bu yaptıklarım ama kayboldum benliğim kayboldu bu yazıyı okuyan arkadaşlar ruhunuz bunalmış olabilir ama merak etmeyin telkinleri dinlediğimden beri kendimi geçmişimi affediyor değerli bir insan olduğumu biliyorum kendisi birkaç ay önce onu az aradığım için beni fırçalamıştı bende o zamandan beri 2 aydır aramıyorum şimdi arasa görüşsek heyecan olurmu bilmem ne yapmalıyım kendimi nasıl telkin etmeliyim |
Ynt: ben eski ben değilim Sevgili yeşillim hiç bunalırmıyız bu senin günlüğün ve içini dökmen,açılman çok önemli...Bizler senin misafiriniz burada... Seni evli olmasamda anlıyorum,bu tip ortamları çok gördüğüm ve yaşadığım için...Eskiden annemde öyleydi,hemen babannemin dediği,halamların vs. yaptığı şeylere çok kızardı haliyle banada yansırdı sinir olurdum hepsine...Şimdi değiştiğimiz için sınırlarımız çizildi ve onların söylediği,yaptığı şeyler gözümüze batmıyor artık... Değişimin en bariz görünen tarafı ne biliyormusun;önceleri soruna odaklıydık ve hemen sinirlenip durumu düşünüyorduk...Ama şimdi çözüme odaklı ve pozitif yaşadığımız için,sorunu değil çözümü görüyoruz...Ve insanlar sınırlarımızın içine çokda giremiyor... Bu arada miniğe geçmiş olsun... kiss3 |
Ynt: ben eski ben değilim Selam ablacım;geçmişi geçmişte bırakmışsın bunu hissettiriyorsun bizlerede affederek ve serbest bırakarak şimdi kazanan ve ileride kazanacak olan sen olacaksın buraya gelmenle zaten bir çok şeyi başarmış ve geride bırakmışsın,telkinlerin sana verdiği güzel etkilerden biriside burada geçmişte yaşadığın sorunlarını rahatça anlatabilmen ve affettim diyebilmen,ben inanıyorum hayatındaki tüm olumsuzları bir kenara atıp yepyeni bir hayata başladın sen bebişinle ve eşinle benliğinide kaybettiğin gibi geri kazandın super Dünyalar tatlısı oğluna kocaman şifalar geçmişler olsun,sevgiyle kal kiss3 |
evet bak ben farkında diildim artık paylaşabiliyorum bu gelişimin bir kazancı değilmi aynen öyle artık dediğin gibi olaylar beni sinirlendirip germiyor sadece onunla uzun zamandır telf görüşmesi yapmadım acaba ne olur bilmiyorum sakin bir ses ,mağrur ,kararlı olabilecekmiyim ? hismiley hismiley |
umarım herşey hepimiz için daha iyi olacak olumsuzluklara burada veda edicez ve hayata hep daha güçlü ve sıkı sarılacağız kiss3 hismiley |
Ynt: ben eski ben değilim Kendine ne kadar değer verir ve önemsersen emin ol ki insanlarda sana o değeri veriyor canım.Bak şimdi aklıma ne geldi 'sert olma kırılırsın yumuşak olma ezilirsin' art56art56 |
Ynt: ben eski ben değilim Caım tam dün sana yazarken eşim gelip başıma oturdu yazdıklarımıda gönderemedim .Bu gün sabah kimse yok ken yazayım dedim.Ben eskiden kendimle bir oyun oynardım ve çok faydasınıda gördüm .Beni ezmeye aşağılamaya çalışan insanlara içimden ona ne söylemek istiyorsam o şekilde konuşurdum dışardan söyleyemediklerimi içten söylerdim .Kimine sayar söver rahatlardım .Kiminede senden güçlüyüm beni ezmene izin vermeyeceğim derdim ..Hatta kayınvalidemi fare kendimi aslan olarak imgelerdim .Sonuç kendine güvenin artıp güçlü hissediyorsun.Seni sonradan üzecek şeyleri dile getirmediğin için kafan diri oluyor. Sen telefonla konuşmak için öncelikle kendini hazırla onun senden güçlü olmadığını senin kültürlü bilgili ve insanları herşeye rağmen sevebildiğini ve onun sadece eşinin annesi olduğu için ona saygı duyduğunu ve senin çok değerli bir insan olduğunu bir kağıda yaz.Sen ona söylemek istedikleriide yaz .Onu incitmeden ama kendi sınırlarınıda gözüne sokacak kelimeler seç ve ona ilk telefonu sen aç o şaşırmışken söyle ve hiç korkma sonuçta oda bir insan .Sen izin verdiğin kadar senin sınırlarını aşabilir.Sınırlarını çizve kimsenin aşamsına izin verme .Kendinin bile delmesine bir müddet izin verme yerleşince kimse senin sınırlarını aşamıyor. Canım benim bu hale gelmemiz hep iyi niyetin su istimal edilmesinden başka birşey değil.Biz kadınların mutlu olabilmek için verdiğimiz tavizlerin sonucu olan sıkıntılar .Aşacağına inanıyorum ve senin bundan sonra kendine güvenen güçlü bir insan olduğunu görüyorum .Canım göster herkese gücünü,kendin ve güzel kuzun için.Yolunuz aydınlık ve açık olsun. |
Ynt: ben eski ben değilim selam günlük moralimin iyi olduğunu söyleyemem bir haftadır yokum ve olanlar olmuş bu hafta bambaşka bir ruh hali ile sana yazıyorum neden ilerlerken ilerlerken şimdi gerilediğimi hissediyorum ruh hali işte nasıl hissediyorsa öyle hayatımda olmasını beklediğim şeyler neden beni bekletiyor arzu ettiğim şeyler ile ilgili şu anda bir değişikilik yok biri ki hafta öncesi ile aynı yerdeyim hatta düşüncelerim zayıfladı evrenden istediklerim var ve bekliyorum ne kadar beklemeliyim bunu evren bilir 4897 günlüğümü okuyan sevgili arkadaşlarım çocuğuma dua etmenizi istiyorum yemek yesin çorba içsin süt içsin zekası açılsın diye....adı melik gökay actionsmile |
Ynt: ben eski ben değilim canım günlüğüm bugün benim günüm 24 kasım ve mutlu olmam lazım ama içimde dünkü burukluk devam ediyor düna annemle görüştüm haftaya pazar gebzeden buraya geliyor nihayet kavuşuyoruz annemde şiir kitabı çıkartıyor inşallah kısa bir süre sonra piyasada olur annemdeki bu gelişme bende hayranlık uyandırıyor örnek alınması gerekn bir insan iyiki benim annem kızına bakarsan şiir okumayı bile bilmez ilgi alanıma hiç girmiyor annemin zorla okutmaları dışında daha sitesine girip bir şiirini bile okumadım dunk56 lise arkadaşım deryayı en iyisi bugün çaya çağırıyım belki bebişlerimizde oyun oynar benimde moralim yerine gelir belki içimden ağlamakta gelmiyor gülmekte boş bomboş bir ruh hali hafta sonu halbuki bana iki tane çizme bir çanta aldık eşimle bunlar beni mutlu ederdi eskiden garip doğrusu ha birde ben yaşananlarla ilgili bunu söylemeden geçemeyeceğim imzamdada söylediğim gibi'' sadece bugüne ve geçmişe bakanlar geleceği kaçırırlar ''' bunu bana shamaniccim hatırlattı en moralimin bozuk olduğu anlarda bana hep destek oldu ona burdan çok teşekkür ediyorum kiss3 |
bazı durumların olması için zihninizi boşaltmalısınız, yani unutulmalı, sonuçta kendinizi nasıl hissettiğinize odaklanmalısınız. Alıntı:
eski arkadaşınız çağırın hem dikkatiniz dağılır hemde evvelki günlerinizi anarsınız. smiliyface |
Ynt: ben eski ben değilim sevgili yeşilim...yavrun için bütün dualarımızla yanındayız... ttli3 rabbim hepimizin yavrusunu kuzusunu korusun..... 96 canım bu arada senin de öğretmenler gününü kutlarım...ne güzel ve yüce bir mesleğin var... tender45 tebrikler... kiss3 bu çiçekler benden sana ve bütün öğretmenlerimize hediyem olsun... http://img364.imageshack.us/img364/6...1869dq6le6.gif |
Ynt: ben eski ben değilim canım günlüğünü daha önce okuyamamıştım bu gün tüm yazdıklarını okudum.. pc05 bizler 3 boyutlu bir dünyada yaşadığımızı sanırdık .. mistik güçlerin çok özel insanlara ait olduğunu inanır kendi yaşamımızı şekillendirecek insiyatiflerin başkalarında olduğunu kabul ederdik.. bilimin gelişmesi ve pek çok alanda yapılan deneyler yaşanılan deneyimlerden bu gün kendi yaşantımızı mükemmelleştirmenin kendimiz için en uygun yolunu uygulamaya çalışıyoruz.. bilinçaltı ortak güç alanımız.. ne kadar çok insan bilinçaltını programlayarak arzuladığı yaşama ulaşırsa bu yolun başında olan insanların öncülerden daha hızlı yol katetmelerini sağlar.. sen bir öncüsün.. öncelikle bu dünyanın en değerli liderlerinden birisi olan Atatürk ile aynı yolda ilerlediğin için.. başöğretmenimizin mesleğini icra ettiğin için.. bunun için seni yürekten kutlarım.. her ne kadar 45 dk aynı mekanda kalsanda sınıfında olan öğrencilerinin idealleri kadar onlara ekleyebildiğin her damla hayat kadar özgürsün.. ağzından çıkan her harf kadar güçlüsün.. elindeki bu gücü kendin için olduğu kadar yaşamlarına dokunduğun her yürekte mutlukla gururla hissetmeni dilerim.. başka bir açıdan konuyu değerlendirirsek; öğretmenler meslekleri icabı çekim yasasını tezahür sanatını en kolay uygulayabilenler olur.. nedeni bu tarz çalışmaların temelinde öncelikle çıkarsız saf iyi niyet ve sevgi olmalı.. yani bütünün hayrı gözetilmeli.. bir ulusun geleceğini yaratacak olan nesli yetiştirmekten daha bütüne hitap eden bir şey gelmedi aklıma.. yetiştirdiklerin yarın bu ülkenin pek çok alanında söz sahibi olacak genç beyinler ve yürekler.. ikinci sebep etki tepkiden kaynaklanan enerjinin doğru kanalize edilmesi.. zengin olmak istiyorsan başkalarının zenginliği için çalış.. mutlu olmak istiyorsan başkalarının mutluluğu için.. öğrencilerinin hepsi mutlu olmak ve zengin olamak istiyordur.. yaşamlarında kariyer sahibi olabilmek için okuldalar.. onların geleceği için attığın her tohum senin yaşamındaki ormanlarını oluşturacak.. tezahür sanatını ve bilinçaltı bölümlerimizi inceleyerek bu konuda harika çalışmalar yaparken biz seni daima destekleriz.. kısa sürede kendin ve ailen için arzuladıklarını hayırlı bir şekilde elde ettiğinin haberlerini de kutlayacağımıza eminim canım.. bu noktada diğer önemli konumuz şükretmek.. çizmelerini ve çantalarını şeyi günlerde kullan.. onlara sahip olduğun için ne kadar şanslısın.. onları satın alırken aynı zamanda o çizmeyi düşünerek hayata geçiren kişiden başlayarak her aşamasında oluşumuna destek olan herkezin bolluğuna ve bereketine düşlerini gerçeklekleştirmesine katkı sağladın.. bu ne büyük bir mutluluk şükürler olsun.. oğlışuna geçmiş olsun tekrar canım.. bildiğimiz her şey ile yanındayız.. ark5 çocuklar masal dinlemeyi sever.. bu akşam onun için güzel bir masal yaz.. oğlunun masalını ve o masalda olan herşey gerçek olsun.. ama olmasını istediğin gerçekler.. ve bunun için kelimelerini çok özenli dikkatli seç.. her geçen gün daha sağlıklı olduğunu mükememl gelişimi için yemeklerini yiyerek sütünü içtiğini zeki olduğunu v.b.. bunları sevgi sözcükleri ve olumlu kelimeler ile harmanlayarak metin haline getir.. ve onu uyuturken hatta uyuduktan sonrada bir kaç kez oku.. onu hep yönlendirecek harika kelimeler ile konuş.. sen bilinçaltının gücünü artık biliyorsun.. onun bilinçaltına yeşerdiğinde harika bir yaşama sahip olacağı güzel tohumlar ek.. sevincli anneni de şiirlerinide çok merak ettim.. şiir kulubümüze onun yazdığı şiirleri eklesene.. ve mutlaka kitabının tanımıtını bekliyoruz... dostlarımızın ve yakınlarının böylesine güzel başarıları bizlerinde mutlu ve motive olmasını sağlıyor.. annenin yeni kitabını senin bu değerli gününü en içten dileklerimle kutlarım.. super http://img250.imageshack.us/img250/6654/31939018sj9.gifsevgiler.. |
selam arkadaşlar iki haftadır siteye giremiyorum baya bir değişiklik olmuş ve biraz kafam karıştı şaşırıdm ve yadırgadım anlayamadım bazı şeyleri tedirginlik var içimde umarım yazdıklarım okunuyodur neden böyle oldu merak içindeyim sanki önceki hali dahamı güzeldi?? yada benim görüntü ayarı yapmam gerekiyo hepiniz kurban bayramını kutlarım yazılarınız için çok teşekkür ederim shamanic cim seni çok özledim siteden uzak kaldığım zamanlarda başıma gelmeyen kalmadı suzzy ve mumin okan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum şuan zamanım kısıtlı o yüzden fazla yazamıyorum ama fırsat bulduğumda içimdekileri dökücem .... shmanic beni gene 12 den vurdun |
sevgili yeşilim...canım forumuz yenilendi...actionsmile yadırgamış olman çok doğal...ama bu halinede en kısa zamanda alışacağını düşünüyorum...44a ayarlarını yaparken sitenin yeni haline alışabilmen için forum içinde biraz gezin istersen... çok karışık olmadığını görüceksin....takıldığın yerlerde elimizden geldiğince yardımcı oluruz... bazen hepimizin yaşadıkları yada yaşayacağı karışıklıklar ve maalesef bir takım sıkıntılar olabiliyor... dilerim en kısa zamanda her şeyin yoluna girmesi ve bir daha yaşanmaması... sevgiler...hismiley |
imzanız çok başarılı. tebrikler... ''Her düşünce biyokimyasal ve elektrokimyasal harekete sahiptir'' "Hedeflere ulaşma hızınız onları hayalinizde ne sıklıkla canlandırdığınız ile ilişkilidir." |
hoşgedin canımmm ark5 nerelerde kaldın diye merak ediyordum .. her ne yaşandıysa mutlaka en iyisinin olması için gerçekleşti.. yavrun senden çilekli pasta istedi diyelim ki; mutfaktasın süt yumurta şeker tuz un kabartma tozu çilek pasta için tüm malzemeleri önüne koydun ve işte sana pasta dedin.. hiç birisi tarife uygun karışmadan gerekli lezzeti sağlamıyor dimi tatlım.. yaşadığımız acı tatlı her şey mükemmel pastamızın malzemeleri.. hayat bizim mutfağımız.. yaşama bakışımız ve verdiğimiz tepkiler malzemeleri karıştırarak pastamızı pişirme şeklimiz.. en iyisinin olması için tuz da çiğ yumurta da pasta için gerekli.. yaşadığımız her şeye şükürler olsun.. seni yeniden yanımızda görmek mutluluk verici..blissy http://img250.imageshack.us/img250/9427/kek3.gifsevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:14 PM. |