![]() |
Ynt: hayatimdaki degisiklik Dun cokk gusell bisey olduu. Ben tekstilciyim ve disarda atolyelerde is yaptırıyorum ama gecen 1 ay once atolyem beni yuzustu bırakti islerimi yapamadi. Baska yerler bulmaya calistim onlar da beni tuketti diyebilirim. Pazar gunu sevgili burcu sayesinde secret i seyrettim. Cok komik gelebilir size ama bende pazartesi atolye nasil bulucam 1 aydir calistiklarimdan da memnun degilim diye bayagi bi dusunmustum. Calismak istedigim bir atolye vardi yogun oldugu icin benle calismamisti. Pazartesi sabah saat 8:50 falan dediler ki bir atolyeci geldi pazartesi bu saate gorulmemis bisey gelsin dedim bu calısmak istedigimiz isyerimize cok yakın atolyeci cıktı. Inanamadim surekli calistigi yer bunu bos bırakmis o da ona kızmıs bana gelmis smiliyface Benimde hazir kesilmis parti vardi hemen verdim dun basladik gssmile Inanamiyorumm yaaaa 96 Hersey cokkkkk gusellll olacakkkk opuyorum sizleriii |
Ynt: hayatimdaki degisiklik Coook sevindim Dennise cim, iste bu kadar bize dusen sadece dusunmek ve dilemek ve tabiki inanmak, sevincini yuregimde hissettim inan, pes etmek yok, devam super |
Ynt: hayatimdaki degisiklik dennise çok sevindim ya bu kadar güzel habere benimde katkım olması ayrı bir mutluluk şahane bu |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 AM. |