![]() |
unbukalemunun günlüğü Selam günlük Benimde bir gün günlük tutacağım aklıma gelmezdi.Hele bunu sanal ortamda herkesin görebileceği şekilde yapmak hiç aklıma gelmezdi.Mp3leri 18gündür dinliyorum.Ailemden hoş olmayan tepkiler geliyor.oğlum sen deli misin?niye dinliyorsun?yatarkende dinlenir mi?sorunlu musun?kulakların bozulacak!kulaklıklarla bütünleştin!hayattan koptun!oğlum sen böyle değildin ne oldu sana?... Falan filan diye gidiyor.tabi bide sınıftakilerin ve dersanedekilerin tepkileri var.ama yinede vazgeçmedim uzun bi süre dinliycem.hiçbirini takmıyorum.çeşke yazın dinlemeye başlasaydım günde 24saat dinlerdim.ama pişmanlık yok hayırlısı.onun dışında 5kulaklık parçalandı paralara yazık oldu.yataktan kalktığımda 2ye ayrılmış buluyodum hep.gelelim sonuçlara 18gündür ne oldu ne olmadı.bu günlüğü neden yazdım?...18gündür çok kırıcı ve öfkeliyim.pek bişey düşünmüyorum.ders çalışmak falan istemiyorum gezmek dolaşmak eğlenmek istiyorum.ev üstüme üstüme geliyor.yaklaşık 6gün önce de içimde bi ses hep sen böylesin şöylesin aslanım maslanım falan demeye başladı.son 2gündür ise ağlıyorum arada boşlukta gibiyim zevk almıyorum hayattan.arkadaşlarımı ailemi düşünüyorum da acaba terkedip uzaklara gitsem ne olur diyorum kendime.ve nedense bi kız arkadasımının olmamasını kendimde çok fazla büyüttüm 1haftadır.hiç takmazdım önceden cok sorun oluo bu sıralar.herkese tekrar selam |
Ynt: unbukalemunun günlüğü günlüğün hayırlı olsun unbukalemun 956k nickinde oldukça ilginçmiş.kulaklıkla ilgili aldığın tepkiler bana eskiyi hatırlattı.annemle çok tartıştık zamanında ' sağar olucaksın ,yok manyak mısın kızım ,' y789 ama bendeki kararlılığı görünce vazgeçti tabi sung66 biraz zaman sonra seninkilerde alışıcak merak etme.ve şu yaşadığın öfke patlamaları bişeylerin çözülmeye başladığını gösteriyor vazgeçmek yok yola devam art56art56 |
Ynt: unbukalemunun günlüğü Teşekkür ederim nemesis |
Ynt: unbukalemunun günlüğü sevgili bukalemun günlüğün hayırlı olsun, başarılar, tebrikler, kolay gelsin. bu durumlar normal, telkinlerin etkisi ortaya çıkmış durumda ne güzel, sana kalan biraz sabır sadece, sevgiler smiliyface |
Ynt: unbukalemunun günlüğü Selamlar unbukalemun; hismiley Günlüğün hayırlı olsun..http://www.hizliresim.com/2008/10/5/464.gif Dediğin gibi, herkesin göreceği bir ortamda günlük yazmak bana da başlarda hiç iyi bir fikir gibi gelmemişti..Fakat,okunacağını bilerek yazmak da farklı bir duyguymuş.. Buraya yazacağın herşeyin, hayatının geri kalanında seni güneş gibi aydınlatacağına emin olabilirsin...Telkinlerin, dalgalanma hissi de geçici zaten.. Güzel ve geliştirici paylaşımlar diliyorum... smiliyface |
Ynt: unbukalemunun günlüğü Hepinize tekrar tekrar teşekkürler |
Ynt: unbukalemunun günlüğü Bugün yazacak enterasan bişeyim var mı?bi düşünüyüm¿yoktu heralde yatış dersane otobüs ev yatış. |
Ynt: unbukalemunun günlüğü Slm günlük bugün pek güzel değildi.ego kartımı kaybettim içinde 10tane vardı.okul desen hiç hareket etmek gezmek konuşmak gelmiyor içimden çok durgunum.bu arada dersane ödevleri de birikti hepsini bu hafta yapmaya çalişıyorum. |
Ynt: unbukalemunun günlüğü Tkrr slm gunluk hanım artık sana hanım diyorum ok? -ok Sorun yok yani tmm o zmn.cok sinirli ve asabiyim söyle bi karar aldım.artık insanlarla samimi olmıycam bıktım yani.hep cıkarcı dalgacı insanlar.hepsinin canları cehenneme.forumdaki pozitifliğe brz ters ama napalım böyle. |
Ynt: unbukalemunun günlüğü Slm günlük bana ne oluyor?eski günlere mi dönüyorum yoksa?yoksa gerçekten telkinler işe yarıyor mu?bu arada şu yüz kızarmasını nsl halletcem ben bıktım su kızarmadan yok mu bi çözüm? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:25 PM. |