Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Burcu'nun Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1340-burcunun-gunlugu.html)

BURCU GELEGEN 21-05-2007 11:09 PM

Burcu'nun Günlüğü
 
Burada 2. günüm olsa bile 1994 yılında beri psişik konular, kişisel gelişim üzerine araştırmalar yaptım kitaplar okudum filmler izledim bitti mi bitmiyor tabiki görüyorum ki daha çok yol katedeceğim.
Ben öncelikle 2/3 aydır yaşadıklarımı kısaca anlatmak ve bundan sonra gelişen olayları sizinle paylaşarak farkları görmenin çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
Şu an çalıştığım şirketten önce İzmir'e beni yerleştiren eski işimle yeni bir hayat kurmaya başladım yıllardır İzmir'de yaşamanın hayalini kurardım. Bir fırsat çıksa da buraya yerleşebilsem derken eski şirket bu teklifte bulununca Bodrum'dan buraya yerleşmeye karar verdim. 4 ay iyi kötü idare ettim sonra işlerimiz bozuldu başka firma da çalışmaya başladım 1,5 ay ve paramı alamadım kısa süreli 1 firma daha değiştirdim ve orada şu an çalıştığım firmanın bayiliğini düşünürken 3 gün sonra merkezi firmaya ben burada çalışmak istiyorum deyip kısa sürede işe başladım. Tabi bu arada maddi sıkıntılarımı erteleyemez duruma geldim. Ev sahibim bu konuda beni çok sıkıştırmaya başladı 1 ay daha idare etmeye çalışırken iş yerinde çok kısa sürede kendimi gösterdim ve 1 ay sonra çok daha güzel başlangıçlar yaptım. Bu süreçte ev ve maddi sorunlar gittikçe önüme çıkmaya başladı. Geçen çarşamba gecesi ev sahibi 25 ine kadar çıkmamda ısrar etti elde var sıfır:( İdare edemez duruma geldim tamam dedim. Ne nasıl olur diye düşünürken evreninde yardımları ile taşınmak için adımlar atıldı gerekli para çevremden yardımlaşma ile temin edildi şimdi çok beğendiğim evin kontratı için olumlu düşünüyorum. An geliyordu imkansız bunun üstesinden gelemem dediğim günün ertesi günü bakıyordum ki sorun ortadan kalkmış. Bütün bunları yaşarken evrenin ve çekim yasasını inkar edemem. Tek sorunum hayallerimin gerçekleşmesi gerçekten ne istiyorum düşüncesinde niyet etmek çok önemli. Benim yanlışım niyet ederken bir taraftan olumsuz düşünce üretip onu eyleme geçiriyor oluşum. Bunu başarmak çok zor. The secret filmini dün gece izledim söylenenler çok doğru ve hepsinin farkında olsamda uygulamak gerçekten bazen zor geliyor. Umarım yarından itibaren 1,5 aylık işimle birlikte yeni bir ev ve zamanla hayallerimin ötesine geçebileceğim.

hayalayaz 21-05-2007 11:55 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
burcu sen izmirdeymişsin
evini hangi semtte arıyorsun belki bir yardımım olur,bende izmirdeyim. ev sahibinide umursama ne demek ayın 25 ine kadar çıkacaksın sokağamı atacak pis solucan ..sakin sakin evini ara,eğer çok darda kalırsan ben buradayım hemen bana özelden ulaş tamammı çocuğum. hem belki biz birbirimizi tanıyoruzdur eğer bodrumun yerlisiysen ben yıllarca bodrumdaki otellere restoranlara personel kıyafeti sattım,gerçi çok uzun zaman oldu bırakalı ama belki bir göz aşinalığı olabilir diye düşündüm, her neyse yaradan tez saatte muradını versin inşallah saygılı sevgiler

hayalayaz 28-05-2007 11:19 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
senden önce ben geldim günlüğüne, sevindim evini bulduğuna, huzurla otur içinde ve yaradan sana tez zamanda kendi evini nasip eder inşallah.

BURCU GELEGEN 29-05-2007 12:32 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
Merhaba
Çok teşekkür ederim Göztepe'de buldum evi tam Göztepe iskelesine yakın ev tam bana ve hayvanlarıma göre giriş katı bahçeli sessiz huzurlu:) 2 günde yerleştim ufak tefek işleri var ama bu hafta hepsi bitecek nasipse.
Hayal İzmir'de olmana çok sevindim aynı görüşlere sahip olup fikir alışverişlerinde bulunmak sizin tecrübelerinizden faydalanmak tanışmak çok isterim.
Çok borca girsemde biliyorum ki işlerim yoluna girecek ve ben bu sıkıntıyı kısa sürede atlatacağım.
Adsl hattım bağlandığında daha çok paylaşacaklarım var ofiste yazamıyorum kısaca anlatabiliyorum.

hayalayaz 29-05-2007 12:37 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
burcu bana çok yakınsın ben küçükyalıdayım tabiiki görüşelim,bana özelden ulaş sana tel no ve adres vereyim

kadirayvaz 29-05-2007 01:53 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
Akrabada çıkarsınız siz. smil56 smil56 smil56 smil56

BURCU GELEGEN 30-05-2007 10:11 AM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
20 yıl ailem Bodrum'da yaşıyor bende 10 yıldır mutlaka ortak tanıdıklarımız vardır:) Öxelden mesaj atıyorum şimdi

BURCU GELEGEN 30-05-2007 10:12 AM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
Alıntı:

kadirayvaz Nickli Üyeden Alıntı
Akrabada çıkarsınız siz. smil56 smil56 smil56 smil56

heheh çıkmasa da tanışmak bana mutluluk verecek

Merto 30-05-2007 11:21 AM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
Burcuuu yaşadın emin ellerdesin,
Hayal hanım süper bi insan.... buraya yansıyan enerjisi yeterliyken, artık karşılıklı ne sohbetler olur.

ats2204 30-05-2007 02:55 PM

Ynt: Burcu'nun Günlüğü
 
başkalarının günlüğünü okumak hemde gizli gizli değilde açıktan ne kadar zevkli bişey he he ne kadar şanslı insanlar var dünyada hem bodrum hem izmir aaaah ah. deniz ve orman canım çekti neyse


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.