![]() |
denemekle ne kaybederim dimi !!!!! çekim yasası denen olayı bütün bir hayatım boyunca bilinçsizce yaşamışım ve şimdi bunun farkına varmak dehşet verici geliyor.."Her bela benimi bulur" teması ile gerçekten her sorunu kendime çekmişim O kadar bunalım üst üste gelen sorunlar,depresyon a ramak kala U dönüşleri.... şimdi geçmişe dönüp bakıyorumda böyle bir güç elimdeymiş ve ben boşuna 3 -4 yılımı bir ruh gibi umutsuz vakka olarak geçirmişim.Ama şöyle bir şeyde var ki başkalarının sizi olumlu etkileyişi size yeniden umut kapılarını açıyor ,tıpkı bende olduğu gibi..Eşim olmasaydı belkide hala depresif bir durumda dünyadan ve insanlardan nefret eden bir birey olarak yaşama devam edecektim.Burdada böyle bir elektriği aldığımı itiraf edeyim.Herkez bir birine pozitif teklinlerde bulunuyor özellikle CSK nın günlü..Sıkılmadan bütün günlüğünü okudum; onun azmine ve inanacına hayran kaldım..belkide biraz kıskandım,bilmiyorum işte bişiler hissettim. |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! farkındalığının farkındasın ve bu çok güzel bir deneyim. seni tebrik ediyorum. super evet ertaftan her an telkin alıyoruz olumlu yada olumsuz. ne yazık ki olumsuzlar daha ağır. yalnız, burada olumlu enerji ve sevgi oldukça fazla. ve bunların ürünleri daha güzel... mutlu paylaşımlar diliyorum... sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! Alıntı:
Devam arkadaşım doğru yoldasınız super |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! saolun arkadaşlar..bu arada 10 gündür telkinleri dinliyorum..ve kendimi fazla relax görüyorum..Bu bıkkınlıktanmı kaynaklanıyor yoksa cidden telkinlerin etkisimi ayırımını yapamadım.Belki okuduğum yorumlardan dolayı psikolojikte olabilir. dusun Bunuda zamana bıraktım..ayrışımını zaman yapacak |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! bu arada karma vermek ne demek bana 2 defa karma verilmiş |
|
|
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! saat 19:40 ve ben hala iş yerindeyim..14 aylık oğluma haksızlık yaptığımı onunla yeteri kadar zaman geçiremediğimin psikolojisi içindeyim.. ama (ki bu amalar beni çıldırtıyor) ona iyi bir gelecek ve hayat şartları sunmak için çalışmak zorundayım..İşsizlik oranının hatrı sayılır derecede yüksek olduğu bir ülkede işim var diye kendimi şanslımı hissetmeliyim yoksa oğlumdan çaldığım zamanlar için oğlummu şanssız... |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! evet bu sabah güne pozitif başlama gibi bir ruh halinde iken..haberlere bakmak gibi bir hata yaptım..allah aşkına söylermisiniz böyle bir dünyada olumlu düşünmek nasıl bir beceri...benmi beceriksizim yoksa burdaki arkadaşlar mı çok polyana sadanim |
sabahları sadece haberleri izlemiş olmak için izlemeye çalışsan nasıl olur? yada yüzünü güldürecek bişeyler yapmaya... mesela oğlunu izle uyuyorken. yada uyanıksa onla oyna? bu şekilde akşamları oğluşuna ayıramadığın vakti sabahta olsa bir nebze de olsa onla ilgilenmek daha cazip fikir diye düşünüyorum... haberleri dinleyeceğim dersen o ayrı onun içinde çözüm var. eğer aracın varsa kendine ait, yolda haberler radyodan dinlenilebiliyor? |
sabah işe gidene kadar tabiki tek ilgilendiğim oğlum..ben iş yerinde haberlere bakmıştım..normalde haber izlemeyi ırak savaşı başladığında bırakmıştım aynı şekilde gazeteleride..ama bu gün ne hikmetse bir bakim dedim..yine ruhum sıkıştı..ben kötü bir olay okuyunca sanki o olayın içinde yaşıyormuşçasına zihnimde canlandırıyorum bü yüzden olayların bendeki etkisi büyük..anlatmak istediğim buydu |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! utananadam pardon ben evden çıkmadan bakıyorsunuz sandım. sapkal89 yani ben öyle yapıyorum da bir an için sizi kendi yerime koydum. |
|
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! merhaba askin öncelikle aramıza hoşgeldin, değişimin daim olsun. bakıyorum sen çok istekli, azimli bir üyemizsin, meraklı birisin, böyle olman ne güzel belli ki bir değişimi istiyorsun, kutlarım seni bundan dolayı. televizyonu ben iki aydır izlemiyorum arada bir kaç saat denk gelmiştir belki, telkinleri dinledikten sonra insanın tv izleyesi gelmiyor, olumlu olmak istiyorsan bir 5 dk gül etrafına, gülmeye başladığını göreceksin :) her şey zamanla oluyor, biraz sabret sadece sevgiler smiliyface |
Evet bir değişim istiyorum bu çok açık belki bu yüzden bu siteye takıldım kaldım..Aslında 10 gündür dinlediğim telkinlerden önce ne istediğimi biliyordum,yada öyle sanıyordum.Ama şimdi gerçekten ne istediğimi tam kestiremiyorum belkide telkinlerin dalgalandırma etkisini yaşıyorum..Umarım en kısa zamanda normala dönerim.Yada psikolojiktir emin diilim. |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! ilk başlarda böyle olması normal, telkinlerin etkisi ortaya çıkmış, farkındalığının belirtisi super endişelenme, dinlemeye devam |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! evet bu gün 05.09.2008 kendi kendime bütün çekim yasası olayları ve telkinleri takip ettim 13 gün oldu..ama nafile borç gırtlağa dayandı telkin melkin hak getire .... bir lotoya güvenyoz onlada milyonlarca insanın çekimiyle çatışıyoruz bir ben diilimki zenginim diye diye çekim yasasını kandırmaya çalışan rt67 oyyy oyyyyy ne var şu evren 5 dk lığına bana kanmış gibi yapsada o 5 dk da bende çekeceğim kadar parayı çekebilsemmm sevincli |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! sonunda sayfamı buldum taşınmışım hiç haberim yok..Hayalnazın yazısını okumuştum modlara bir uyarıda bulunmuştu..Üyelere bir zahmet söyleyin konuyu taşıdığınızda gibi bir cümleydi sanırım..yalnışta hatırlıyo olabilirim ama özeti buydu çok haklıymış..Bir msj yazabilecek kadar zamanınız vardır sanırım 2 kelime yazında bizde deli dana gibi formu aramıyalım.... |
Ynt: denemekle ne kaybederim dimi !!!!! aa34 super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:45 PM. |