![]() |
bin yapraklı nilüfer çiçeği sonunda günlüğümü açıyorum sonunda diyorum çünkü uzun zamandır düşündüğüm halde eyleme yeni geçebildim.Bu siteye girerken çok fazla düşünmemiş gayriihtiyari taçyaprak yazmıştım,yani benim için özel bi anlamı yok.Nerden çağrışım yaptı bi fikrim yok; taç olayını biyolojiden hatırlıyorum ama yaprakla ilgili şu an bile aklıma gelen birşey yok.Bütün bunları neden anlattığıma gelince günlüğümün isminin nerden geldiğini açıklamak için anlatıyorum.çünkü taçyaprak bana bin yapraklı nilüfer çiçeğini aklıma getirdi başlık açmayı düşünürken aklıma geldi bu olsun dedim (hem değişik hem afilii ) İnternette reikiiyle ilgili yazılar okurken karşıma çıkan bir tanım.eminim ilgilenenler hemen hatırlayacaklar.Sakın beni böyle giriş yaptığım için diğer reiki masterı falan sanmayın ama uygun zamanda ve koşullarda kursuna başlamayı çok istiyorum.Artık kendim için,iyi olmak için aktif olarak bişeyler yapmak istiyorum.2-3 ay içinde yoga,reiki vb. bir kursa başlamazsam birisi bana hatırlatsın nooldu diye.Bu illaki bir kurs olmalı çünkü tek başıma öğrenmek için çaba gösterdiğim söylenemez.Size diğer hedflerimden de bahsetmek isterdim ama yapamam.Çünkü net olarak belirlemiş değilim kafam karışık oysa bunun için fazla lükse sahip değilim,bir an önce toparlanmam ve bişeyler yapmam lazım.İnsanın böyle hissedip,değişmesi gerektiğini farkında olduğu hergün yarın için bişeyler yapmayı düşünmesi ve yapamaması o kadar acı birşey ki anlatamam.Hayatım son 3 yılda tam bir kısırdöngüde reelde yaşantımda bişeyler değişmese de artık içimde bişeylerin değiştiğini(değiştirebildiğimi )biliyorum ve telkinlerin buna çok yardımcı olduğunu ama size etkileri sonra anlatıcam bugünlük bu kadar yeter. şu an marolim çok bozuk bu günlüğü mutlu olduğum birgün açarım sanıyordum neden bugün oldu bilmiyorum şimdi kendim için birkaçşey dileyip kaçıcam. umarım günlüğümde kendimden kolayca bahsedebilirim bu benim için zor çünkü ve umarım kendimi doğru bi şekilde ifade ederim yarın benim için bir başlangıç olsun 31 ağustosu eylüle bağlayan bu gece benim miladım olsun ve içimi kaplayan o en büyük acı,hayattan zevk almamı engelleyen o korkular artık son bulsun Hayal ablanın da dediği gibi bütün yaralarım şifa bulsun... şifa bulsun... şifa bulsun ayrıca bu siteyi bulduğum için şükürler olsun kendim için dilediğim herşeyin 10 katını da bu sitedekiler için diliyorum. hayatınız güzelliklerle dolsun,bin yapraklı rengarenk bir çiçeğe dönüşsün ttli3 ,gözkamaştırsın bu satırları yazmaya başlarken izmirde yağmur yağdı onca zamandan sonra o yüzden aklıma geldi bu gece gökten nur yağsın,herbiriniz hayatı ışıkla dolsun |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği [b] Bitanecik ablacıgımmm her zaman msn dende soyluyorum sana gunlugunede yazayım kalbi ter temiz pırıl pırıl olan bi insansın üzülmeyi hak etmiyosun yani super burada sana reiki konusundan yardım edicek bi cok kişi var ki saten isimlerinide verdim sana umarım bundan sonra günlügünde hep mutlu ve mutluk verici yazılarını okuruz günlügünü cok yakından takip edicem bitanecik ablacıgım kiss3 |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği sevgili taçyaprak hayırlı olsun günlüğün.. http://img403.imageshack.us/img403/5...5244vz5gy9.gif güzel haberlerle dolsun.. ben de foruma ilk üye olduğumda kendimle alakalı birşey paylaşmayı düşünmüyordum.. öyle bir sevgi ortamı ki, sevincimde de hüznümde de ilk aklıma gelen burada paylaşmak oluyor aa34 sevinçlerinin çoğalması, hüzünlerinin yok olmasını diliyorum.. sevgiler ark5 |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği Taçyaprak hayırlı olsun günlüğün.günlüğüne yazacak bizimle paylaşacak mutlu sevinçli sayfalar seni bekliyor inşallah Rabbim yüzüne gülücükler bedenine sağlık yaşantına huzur ömrüne bereket versin. |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği sevgili taçyaprak değişim günlüğün hayırlı olsun. mutlu haberlerini bekliyor olacağız, günlüğüne yazdıkça içinin zenginliğini fark edeceksin, ayrıca kendini de keşfetmiş olacaksın, bu da kendi kişisel yolculuğunda sana büyük fayda sağlayacak. tebrikler arkadaşım, başarı dolu yazılar. |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği günlüğünüz hayırlı olsun. mutlu güzel haberlerle dolsun... bulduğunuz herşey şifanız olsun... göz yaşlarınız mutluluktan olsun... sapkal89 |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği sevgili taçyaprak hayatını değiştirmek için neden bu sitede ki ismini değiştirmekle başlamıyorsun bence sana bu masum duyguların ile "bin yapraklı nilüfer çiçeği" ismi yakışır.nilüferler su da ki su bence masumluğun temizliğin simgesidir güzellikleri ile suya güzellik katarlar.seni tanımasamda içimden geldi bu satırları yazdım ve lütfen unutma bugün bize kötü gözüken herşey aslında önümüzde ki günlerde karşımıza çıkacak olan güzelliklere vesiledir.sevgi ile kal aramıza hoş geldin... kiss3 hismiley |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği Taçyaprak'cım günlüğün hayırlı olsun canım.İyi haberlerini alacağımız bir yer olsun.İlerleyen günlerde sende bizler gibi dönüp günlüğüne baktığında 'vay be neymişim,ne olmuşum' dersin umarım. Reiki için çok acele etme.Emin ol ki doğru yer ve doğru zamanda sende bizler gibi doğru öğretmenini bulacaksın.Hayat karşına elbet çıkartacaktır.Reiki'yi bir kurs olarak değil,bir yaşam biçimi olarak görmeni dilerim.Hayatımıza tüm güzellikleri çeken,kendimizi tanımamızı ve özümüzü bulmamıza yardım eden en büyük rehber,yol arkadaşımız. Paylaşımlarını bekliyorum,o güzel ışığın hiç sönmesin.Hayatı hak ettiği gibi güzel ve mutlu yaşaman dileklerimle. Sevgiler. |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği biliyorum günlüğüme çok fazla şey yazmıyorum yazamıyorum ama zamanla daha iyi olacak biliyorum bu aralar kendimle çok meşgulüm yavaş sessiz ama derin adımlarla değiştiğimi hissediyorum eskisi kadar panik bir insan değilim.hah ne güzel böyle sakin sakin gideyim diyordum ki hiç hoşlanmadığım bişeyin haberini aldım. memleketten akrabalar geliyor(oysa ben kimseyi görmek istemiyorum şu aralar)ayrıca sağlık için geliyorlar ilgilenmek gerekiyordu şimdi iki kere ilgilenmem gerekiyor ya evet kabul ediyorum bu beni geriyor bir de sağolsunlar şöyle bir sürpriz yaptılar 3-4 gün sonra geleceklerdi yarın geleceklermiş annem olmasa onu da öğrenmeyecektik bize süpriz yapacaklarmış(bakalım ben sizin süprizinize hazır mıyım) iyi ki camları falan bugün sildim yarın son gücümü kullanarak kalan temizliği de bitirmeliyim.bizim akrabalar böyle onlara dedikodu malzemesi vermemeliyim(bana adam olamazsın demediler iyi ev hanımı olamazsın dediler) velhasıl ürküyorum ben bu insanlardan nasıl vakit geçireceğiz bilmiyorum ayrıca ben değiştim eskisi gibi konuşkan değilim ve ayrıca da neşeli(garip ama öyle bunalımdayken bile hep öyleymiş gibi davranıyorumdum)geldiklerinde somurtmucam ama ortamı neşelendirmek için de bişey yapmıcam iyi vakit geçirmeleri için kendimi kasmıcam bu sefer.herşeyi doğallığına bırakıcam. eskiden neden hep neşeli davrandığımı düşünüyorum :bu son 1 yılda değişmiş ve saklanamaz bir durum olmuştu ansızın ve yersiz ağlamaya başlamıştım.annem eskisi gibi sık beni eleştirmemeye başladı ve kendini topla dedi ama çok geçti.hiç evden çıkmıyor ve hiçbişey yapmıyodum çünkü hiç bişey için enerjim yoktu,kolumu kaldıramıyordum,hergün yarın kendimi düzeltmek için,iyi hissetmek için birşeyler yapayım diyordum ama olmuyordu.bunu yaşadığım o sineması bile olmayan o küçük ilçede yapamayacağıma karar verdim ve geçen yaz izmire dönüş yaptım.canım izmirim benim bu günlük biraz dağınık ve parça parça olacak gibime geliyor.neyse ki sitedeki insanlar zeki insanlar eminim zamanla parçaları birleştirip bütüne varırsınız |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği Merhaba taçyaprak. actionsmile Bu parçalar bütünün parçaları ve bütün oluştuğunda, çok daha güzel görünecekler emin ol. super |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği merhaba taç yaprak kendine çok yükleniyor ve kendini çok dinliyorsun .Herşeyi biraz oluruna bırak belki o gelecek insanlara okadar olumsuz bakmasan eğlenebilirsin bile .Sen kendine olumsuzlukları çekiyorsun .Hayat bize okadar çok olumsuz şeyi öğretiyorki bizde onları çekerek olumsuzluklar yaşayıp mutsuz oluyoruz.Çekimlerine dikkat et bu gün yaşadıklarımız geçmişteki çekimlerimizdir.Sen bugün için iyi çekimler yapki gelecek senin için iyi olsun .Bu senin günlüğün nasıl yazarsan yaz geriye dönüp baktığında neçok şey değişmiş görürsün kendindeki gelişmeleri anlarsın .Yolun aydınlık ve açık olsun. |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği uzun zamandır yoktum aslında 1 hafta ama bana uzun geldi misafirler gitti hayatımda güzel gelişmeler oldu ama anlatmadan önce geç de olsa; utananadam bigci,sanemce,cedrus48,novasibir,spy game,reversi,redflowers,bymehmet,mustang ve hayalayaz'a güzel dilekleri ve paylaşımları için teşekkür ederim. kiss3 kiss3 kiss3 yeri gelmişken size bu huyumdan bahsedeyim de beni daha iyi tanıyın. şimdi ben burda birçok şeyi okurum,cevap yazmak isterim ama yapmam ya ertelerim ya da kafam dağınık şimdi sonra yazayım derim belki yanlış bişey yazarım da pişman olurum diye(sanki resmi evrak yazıyom)ama şunu bilmenizi isterim ki birçoğunuzun günlüğünü takip ediyorum,yazılarınızı okuyorum,çoğunuza tanışmadan sempati duymaya başladım ama gelingörün ki fazla paylaşıma girmiyorum bunun için kusura bakmayın zamanla düzelecek,düzelmeye başladı da. tekrardan mesaj yazan ya da yazmayan bu siteye katkısı olan herkese canı gönülden teşekkürler iyi ki varsınız sizleri seviyorum mlk34 mlk34 mlk34 |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği gelelim gelişmelere akraba ziyaretleri bekledim gibi beni germedi ufak tefek birkaç şey dışında pek bişey olmadı.söylenen bazı sözlere,yorumlara o gün içerisinde üzülmüştüm ama şu an için önemi yok.herşey eskisine oranla çok iyiydi.fıtık ameliyatı için gelen kişinin ameliyata ihtiyacı olmadığını söyledi doktor,bakım ve egzersiz önerdi çok sevindim onlarda dün döndüler ve asıl süpriz ilk defa annem geldi ve aramızdaki buzlar eridi. burdaki evimi hayatımı pek bi beğendi ve beni hiç eleştirmedi sadece bundan sonra ne yapacağımı sordu ve mecbur kalırsam( evi boşaltmak,işsizlik gibi sebeplerden)geri dönmeyi düşünüp düşünmediğimi sordu ben de o konu kapandı dedim geri dönüş yok dedim öyle bir durum olursa ya eve bir ev arkadaşı alırım ya da en kötü ihtimalle istanbula diğer kardeşimin yanına giderim dedim ama oralara dönmem dedim anladı ve ısrar etmedi.Nihayet aradan geçen 1 yıldan sonra beni anladığını hissettim ben onu değil ordaki yaşantıyı terketmiştim kaldı ki istese benimle de gelebilirdi ama büyükşehirlere ayak uyduramayacağı için aklına bile getirmedi çünkü ordan başka biryer bilmiyordu kardeşlerim ve ben onu anlıyorduk o yüzden kimse ısrar etmedi babamı kaybettikten sonra bizimle yaşaması için en nihayetinde o da bizi anladı daha doğrusu beni çünkü bu ısrar bana karşıydı.herşey çok güzel geçti ilk gün alışveriş yaptık 2. gün efes şirince ve meryemana 'yı gezdik,sonraki günler pazara gittik,evle ilgilendik. şimdi bunlarda ne var diyebilirsiniz ama benim annem bugüne kadar yaşadığı ilin sınırlarından çıkmamış biriydi ve uyum sağlayamacağını en azından kendini garip hissedeceğini sanıyodum nasıl anlatayım başında yazması tipik bir anadolu kadını O: ama olmadı herşey güzel geçti(ikinci defa yazıyom di mi napıyım çok mutlu oldum),müze de gezdik beraber anlamadığı şeyleri bana sordu bi de bilgi aldı. Annemdeki değişimler tam anlamıyla bir sıçrama bana bu kadar yeter zaten önemli olan beni anlaması ve beraber bişeyler yapabilmekti o da oldu fazlasıyla yoksa bu yaştan sonra entellektüel olsun,yok şöyle giysin gibi birşey değildi yani |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği annenle arandaki buzların erimesine beraber birşeyler yapmanıza çok sevindim canım.bende geçen gün annemle hastaneye gittim.normalde annemle dışarı çıkmaktan nefret ederdim.oda senin deyiminle tipik bir anadolu kadını :)ama artık eskisi gibi değilim sordukları saçma gelse de gülümseyerek cevap veriyorum.o telaşı paniği o kadar komik geliyor kii ayy çok seviyorum ben onu ttli3 hepimizin annesi çok özel, onları fazlasıyla değiştiremeyeceğimize göre onlara karşı daha hoşgörülü olmalıyız sanırım smiliyface |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği merhabalar taçyaprakçım.. ne kadar değerli annelerimiz var.. ne güzel satırlar bunlar.. her anne değerlidir kutsaldır.. en nihayetinde bizlerin bu dünyaya gelmesine vesile olmuşlardır.. benim inandığım düşünce sisteminde ise mutlaka evlat dünyaya gelirken annesi de dahil ailesini kendisini seçer.. çoğu zaman annedir öğreten ama bir süre sonra evlatlar annelerine öğretmeye başlarlar.. işte bu noktada duygusal alışveriş çok yoğun olur.. bu sonsuz everen sistemi sistemi içerisinde hepimiz birbirimize bağlıyız.. ve yaptığımız en ufak bir hareket tüm işleyişteki çarkaların hareketine etki ediyor.. kendi yaşantılarımzıı bazen küçücük olarak algılar eylemlerimizi sıradan veya önemsiz rastgele buluruz.. halbuki bizde her hareketimizle bütünün işleyişine katkı sağlarız.. bunu tarihe baktığımızda daha rahat anlayabiliriz.. örneğin; osmanlı sultanı 2 murad'ın eşi hüma sultan'ın 29 mart 1432'de edirne'de yaptığı doğumun insanlık tarihi açısından çok önemlidir..hüma sultan'ın dünyaya getirdiği fatih sultan mehmet, istanbul'u fethederek orta çağ'ı kapatıp yeni çağ'ın başlamasına neden oldu.. alman kralı şarlken tarafından esir alınan oğlu, fransa kralı 1. fransuva'yı kurtarmak için kanuni sultan süleyman'a mektup yazan annesi düşes dangolen'in de tarihin akışını değiştiren annelerdendir..düşeş dangolen, kanuni sultan süleyman'a mektup yazıp yardım istemeseydi belki de kaptan-ı derya barboros hayreddin paşa, fransa'nın akdeniz kıyısındaki şehri nice'e giderek şarlken'in donanmasını yenip, fransa kralı fransuva'yı kurtaramayacaktı. bir anne olarak düşeş dangolen tarihin akışı değiştirmiştir.. bu örnekleri daha da çoğaltabiliriz.. sevgili annen ile birlikte oluşturduğunuz anılar beni çok duygulandırdı.. karşılıklı ne kadar güzel şeyler paylaşmışsınız.. mutlaka hem bireysel olarak kendinize hem ilişkinize hemde bu güzel evrenin işleyişine çok güzel katkılarınız oldu.. bunun için teşekür ederim.. arzuladıklarına kısa sürede kolaylıkla ulaşman dileklerimle.. http://s8.rimg.info/27395b483da0b389...c4958c8069.gifsevgiler.. |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği enerjisizim ve keyifsizim bilgisayarım göçtü hatta büyük ihtimalle onu ben göçürdüm(kapatmadan direk fişi çektim ) bayramdan önceydi kaç gün oldu bilmiyorum 1hafta olmuştur ama bayağı canım sıkıldı bugün yapıldı keyfim yerine gelir sanmıştım ama cık kurulduktan sonra hemen siteye girdim genelde toplanmama etkisi olan site bugün pek fayda etmedi.kafamı toplamaya,odaklanmaya çalışıyorum en azından eski alışkanlıklarımı kazanmaya çalışıyorum bilgisayarı özellikle bi kaç gün yaptırmadım böylelikle sıkılır şu okuyamadığım kitapları okurum diye maalesef 180 sayfalık kitap hala bitmedi.oysa eskiden ne kadar rahat okurdum özellikle lisede ablalarım ünüversitede olduğu için istediğim kitabı alırlardı hocalarım beni şikayet etmişlerdi müdüre ders çalışmıyo kitap okuyo diye iyi ki o yıllarda bi altyapı yapmışım çünkü sonra üstüne hiç bişey yapdığımı sanmıyorum(yatılı okulun nadir faydalarından biri)ne kadar körelmişim kitaplara olan ilgisizliğimi şurdan farkedin kitaplığımda 'ferrasini satan bilge ' varmış ve ben onu yeni buldum ablam almış koymuş çok önce işte biteremediğim kitap o ;hemen heyecanla başladım okumaya ama devamı gelmedi siteye girince yakını kaybeden birisinin yazısını gördüm kötü oldum ben böyle durumlarda bişey yazamıyorum insanlara ne yazacağımı ne teselli vereceğimi bilemiyorum maalesef gerçek hayatta durumum aynı yakınım olmasa da insanların ölmeleri beni çok etkiliyor bu yazının gidişatı pek iyi olmuyor kesiyorum burda evet öncelikle hayatımla ilgili büyük kararlar almadan önce elimde olan şeyleri değerlendirmeye,bazılarını yeniden kazanmaya karar verdim mesala önce şu kitaplarımı okumak,unuttuğum ingilizcemi çok iyi seviyeye getirmek ki bu hiç hoş değil gerçekten 5 yıldızlı otelde 2 sezon resepsiyonistlik yapan biri olarak şimdi yapabilir miyim hiç sanmıyorum kısa vadede bunlar planlarım uzun vadede çook isteklerim var; mesleki kurslar,kültürel kurslar( sevdiğim ikinci bir dil mesela)seyahatler vs vs ama şimdi kafamda net bir amaç yok,para yok,şu an işim yok işin tek iyi tarafı eskisi gibi çok olumsuz bakmıyorum önce olsa şöyle düşünürdüm şu an işim yok,hiç bi kursa falan gidemem,sinemaya falan da gidemem ben kendimi nasıl geliştireyim derdim. elimde olan; zamanında aldığım ingilizce çeviri kitaplarını, ingilizce romanları ve tabii aldığım ama okumadığım kitapları görmezdim ve ayrıca internetten herşeyi okumak için de fırsatım var(valla yazdıkça kendimi iyi hissetmeye başladım oh be) şimdilik odaklanma ve konstrasyonda sorun yaşıyorum çabuk sılıyorum huzursuzlaşıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum vaktimi güzel ve verimli kılmak istiyorum ama başarılı olduğum söylenemez çabalamaya devam bana ve herkese iyi uykular |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği sevgilimden ayrılıyorum bunu o kadar kanıksadım ki 15-20 gündüruraya yazmak aklıma gelmedi oysa çok değil 2 ay önce bu kadar emin değildim 1 yıldır çıktığım başka şehirden yaşayan sevgilimle ilişkim benim için tamamen bitti telefonlarıma çıkmıyor,kaçıyor çünkü suçunu biliyor beni çok zor durumda bıraktı oysa ona güvendiğim bir konuydu güvendim ve zor durumda bıraktı beni eminim elinden gelmedi öyle şey yapar mıydı bilerek dl78 ama yoruldum hem de 1 yıl içinde 1 yılda bana maddi,manevi zarar verdi,ilişkimizi tüketti artık biliyorum ki sevgi bir eylem şeklidir ve gösterilmeyen sevgi, sevgi değildir ne beni sevmesi ne benimle evlenmek istemesini artık umursamıyorum bu yaz işlerini yoluna koyarsa sonbaharda evlenelim diyodu bana onun sayesinde büyük bir sıkıntım var şu an öylece bekliyor umursamamaya çalışıyorum ben de onu aramaktan vazgeçtim onu kendisiyle başbaşa bıraktım gerçekten büyük düşüncesizlik acaba onu buna ben mi alıştırdım diye kendimi zaman zaman suçlamaktan alıkoyamıyorum yani ben hep verdim,anlayışlı oldum oda o da hep aldı |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği merhaba taçyaprak ilişkinizi gözden geçirmişsin, eğer seni tüketen bir ilişki olmuşsa ayrılmanda büyük bir yarar var, kendini de hiç bir şekilde suçlama, bu sayede yeni bir tecrübe edinmiş oldun, bak bunda da bir hayır var. bir dahakine daha dengeli bir ilişkin olur, hakkında hayırlısı olsun. |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği zehir gibi gece geçirdim biraz önce yataktan kalktım sabah oldu diye ama hiç uyuyamadım düşünceler bana izin vermedi gece yatarken kafamdan buraya günlüğüme yaşadıklarımı yazdım nasıl hissettiğimi tabii bunu zihnimden yaptım buraya şimdi ne kadarını aktarabileceğimi bilmiyorum geç yattım ve dün gece öğrendiklerimden sonra fena yıkıldım sabaha kadar ağladım gözlerim şu an yanıyo ağlamaktan mı yoksa bilgisayarımdaki devamlı çalan telkinlerden mi bilmiyorum şimdi biraz sakinim son haftalarda kötüydüm nedense toparlanamıyordum bu olay herşeyin üstüne kötü mü oldu(ki ben öyle hissediyorum şu an gerçi herharukalde ben yine aynı olurdum beni etkilerdi onu hiç affetmicem hiç)yoksa herşeyde bir hayır mı var bilemiyorum gerçekleri öğrendiğim için içimde bi parça rahatladı çünkü emin olmak ,istemiştim daaha önce de ve şimdi gerçekler hiç ummadığım bi şekilde ummadığım bir insandan bana geldi ama rahatlayan kısım bir parçaydı ve yeterli değildi uzun süredir devam eden kalp beyin çatışmam sona erdi beynim en son öğrendiği şey sonucunda kalbimin çıkacak sesi kalmadı sabaha kadar canım acıdı,nefesim kesildi bazen ne felaket bişey mi sanki o an hiç geçmicek gibi,geçeceğini biliyosun,zamanla unutacağını ama yine de o anki acıyı engelleyemiyosun ama ben daha önce de acılarım hep böyle atlattım sonuna kadar üzüldüm,hatta hırpaladım kendimi ama içimden attım gittim o insanları şimdi geçmişte üzüldüğüm o insanları hiç hatırlamıyorsam hatta onlar için beddua bile etmediysem bunu da atlatabilirim diye düşünüyorum herkesin çokça başına gelen artık sıradan sayılan birşeyi ben ilk defa yaşıyorum ama o insan için sakin olamıyorum umarım o da acı çeker en kötüsü bi şekilde yaptıkların farkına varır da vicdanı onu inşaallah maffeder(bence en kötüsü bu pişmanlık) |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği demiştim ya son zamanlarda toparlanamıyordum kafam dağınık vaziyetti tine ben de böyle herşeye bi soğuma uzaklaşma hissi vardı ama bu duygularımı ciddiye bile almadım sebebini şu olabilir diye düşündüm bilgisayar göçünce telkinleri de dinleyemedim 1 hafta. bu aklıma gelmemişti daha önce de ara vermiştim kötü olduğumda 1-2 gün falan. ama bu 1 haftalık süre etkiledi galiba şimdi 2 gündür yeniden inidrip yeniden dinlemeye başladım niyetliydim sakince kendimi toplamaya ama dün çok dağıldım ve bir panikatak krizi geçirdim ve şu an uzun zamandır beklediğim gitmek istediğim izmir buluşmasından vazgeçmek üzereyim umarım 1 günde herşey değişir ama bütün panikataklar gibi insanlardan kaçma eğilimim var olur da olur kötü olursam ya kendimi bi şekilde ağlarken boğazım düğümlenir konuşumazken,nefes alamazken bulursam ben bunu başkalarının yanında yaşarsam çok daha kötü oluyom artık nadiren oluyor uzun zamandır ama yine de korkuyorum aldırmıcam çok uzun zaman önce aldığım gelme kararını korucam ama o kadar hevesli olmama rağmen,hayalablayı görmeyi uzun zamandır beklememe rağmen bi son dakka golü olursa lütfen beni affedin dağılmış durumdayım çünkü |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği kandırıldım kandırıldım kandırıldım sadece görmek istediklerimi gördüm ve inandım aldatıldım ve kullanıldım nasıl bu kadar aptal olabildim kendimi affetmekte zorlanıyorum hayat nasıl yeniden sıfır olacak ve ben herşeye yeniden nasıl önyargısız,saf bakabileceğim nasıl güveneceğim insanlara nasıl şans vereceğim onun bıraktığı izleri nasıl sileceğim yeniden güvenmek ve sevmek için nasıl cesaretim olacak yeniden sıfırlamak istiyorum kendimi,onun bıraktığı bütün izler yok olsun istiyorum canım çok yanıyor şu an,kurtulmak istiyorum bi an önce yapabilirim diyorum kendime geçecek diyorum çok kötü olunca hayatta daha büyük acılar gördüm babam bile gitti bu nedir ki onun yanında |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği Sevgili taç yaprak bence toplantıya git çok güzel bir ortam var ve hastalanırsam diye düşünme iyi olacağını düşün güzel bir gün geçirme fırsatını kendine tanı .Ben Ankara toplantısına giderken çok kötü bir olay yaşayıp gitmiştim ama eve dönerken çok mutlu dönmüştüm . Hayat bazen bizlere kötü şeyler yaşatıyor bunlar yine bizim kötü çekimlerimiz .Sen kendin için bilmedn veya bilerek kötüyüde çekiyorsun .Bu gün yaşadıklarımız geçmişte çektiğimiz şeylerdir onun için kendine olumlu şeyler düşün .Ben kendimi dua ederken şarkı dinlerken ,düşünürken bile olumsuz hiç bir kelimeyi haytıma sokmuyorum.Bir yıldır bunu yapmaya başladım ve hayatımda bir sürü iyi gelişme kaydettim sana da öneririm .Yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3 |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği Yaşadığımız herşeyde bizler için mutlaka bir hayır vardır taçyaprakcım..Sonucu iyi olarak değerlendirsek de, kötü olarak değerlendirsek de..O yüzden yaşadığın durumun kendin için hayırlısı olduğuna inanırsan,üzüntün de biraz olsun hafifleyecektir.. Ben öyle olaylar yaşadım ki, bazıları isyan noktasına kadar gidecekti neredeyse.. Uzun yıllarınızı veriyorsunuz. Birtakım fedakarlıklar yapıyorsunuz.. Artık kendinize ait olan şeyler, bir bir fedakarlık adı altında elinizden çıkıyor. Gün geliyor,belki de ölümle bile burun buruna gelerek dünyaya getirdiğiniz çocuklarınız bile size çok görülüyor..O zaman anlıyorsunuz ki, sahip olduğunuz değerlerden başkası yalan.Onlara sıkı sıkıya tutunmak gerekiyor.Sahip olduklarınızdan ödün vermeden, elinizden gelenin en iyisini yapmak önemli olan. Eğer hala karşınızdaki anlamıyorsa, eyvallah demek en doğrusu.. Sahip olduğun değerlerle, seni sen olarak görüp sevecek biri yine karşına çıkacaktır.Bizim yapacağımız şey,yapmak istediklerimizi en güzel şekilde ve sadece kendimiz için yapmak..Kendimize değer vererek yapmak.... Sevgiler... kiss3 |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği Taçyaprak'cım canım ne kadar üzüldüm yazını okuyunca.Geçmiş gözlerimin önünden adeta şerit gibi geçti.Ben çok uzun zaman panik atak tedavisi gördüm.Ve değil konuşmak krize girdiğimde düşünemiyordum bile ve kendi kendime çıkamıyordum krizden beni direk hastane paklıyordu.Bu anlattığım olaylar yıllar öncesinden değil 8-9 ay öncesine dayanıyor sadece.Ben atağımı düşünce gücümle yendim.Doktorlarım bile buna inanamadılar.Ben de ilaçlar bağımlılık raddesine gelmeye başlamıştı ve bırakmam gerekiyordu bence yoksa hayatım boyunca anlamsız bir gülüşle yollarda sırıtarak geçirecektim ömrümü. Şimdi canım damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler.Ben de ilk İstanbul buluşmasına giderken daha yeni yeni izlerini silmeye başlamıştım atağın.Ben çok nefes tekniklerini denedim bunun için ve inan onlarla yol katettim bugüne kadar.Bende korkarak gittim o buluşmaya ama korkulacak hiç birşey gelmedi başıma.Kalabalık bana dokunmadı.Çünkü ben orada yabancı değildim,aileden biriydim sanki ve o şekilde cana yakın karşılanmıştım.Bu benim atağımı daha çok törpüledi ve korkulcak bir şey olmadı.Bak şimdi o korkak ben buluşma organize ediyorum 2 oldu İzmir'le. Sana demek istediğim ne olursa olsun yolda krize yakalansan bile mutlaka gel.Krize meydan verme,verirsen her gitmek istediğin yerden zorla alıkoyacaktır seni.Merak etme bize kötü birşey uğramaz artık,yanımzda olursa diye korkma.Olursada biz varız kriz anında ne yapılması gerektiğini en iyi yaşayan bilir canım,bu konuda yalnız değilsin bil istedim.O yüzden lütfen engelleme kendini ve gel mükemmel bir gün geçirelim olur mu? kiss3 |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği taçyaprakcım, senin başına gelenler her insanın başına geliyor mutlaka, bu işte gerçekten hayır var, önemli olan burada ne kadar çabuk atlatabileceğin, ve kendini çok fazla üzmemen. emin ol buradaki herkes benzer durumlar geçirmiş ve hayatlarına yeni bir boyut açmışlardır. eminim bu sürecin sonunda hayatın daha da güzelleşecek, hayattan daha fazla tat alacaksın, dünyayı, yaşamı daha da net görebilecek ve mutlu olacaksın. buluşmaya git bence, gerçekten çok memnun kalacaksın, yok şöyle olurum böyle olurum diye düşünme, orada hayatın boyunca karşılaşmadığın kadar pozitif, samimi insanlarla karşılaşacaksın. istemiyorsan da tabi gitmezsin, önemli olan senin mutlu, huzurlu olman. bir alıntı Acılar yakar insanı, olgunlaştırır, büyütür…. Sözünü dinlediğim bir büyük böyle derdi. —Ne kadar çok acı çekersen o kadar çok büyürsün, küçük. Ama sanma ki acının sonu gelmez, gelir küçük. Acının da büyümenin de sonu gelir. Belki yorulursun bu acının kollarında, ama sabret bu acı geçer ve bu acı geçtiğinde mutlu ol… Mutlu et kendini… Uzun uzun anlatır bana sevdiğim bu insan birçok şeyi; bende uzun uzun dinlerim onu. — Bu kadar acı çektikten sonra nasıl güvenirim insanlara, nasıl mutlu olurum? Acı bir gülümseme dudaklarında “ olursun küçük, olursun… Sadece takılı kalma acına ve kaldır başını artık…”. O günün sonunda değdi gözlerin gözlerime. Yaktı içimi. İçimi eski bir acı yakarken, senin gözlerin yakmaya başlamıştı içimi. Gözlerinde gözlerimi gördüğüm an… İşte o an bitmişti acım ve şimdi senin gözlerin yakıyordu içimi ve bu yangında üzmüyordu beni ziyadesiyle mutlu ediyordu… Ama aklımda dönüp duran sorularda huzursuz ediyordu beni. Gözlerinde gözlerimi gördüğüm anları, bunları ben daha başlamadan cümleye ve başladı söylemeye: “Bilirim acını, ama ben acı çektirmek için gelmem sana. Sana gelişim gözlerinin gözlerimde kalmasıydı. Sana baktığım an sende kaldım ben. Aklım, düşüncem ve… Yüreğim sende kaldı.” Konuşmaya çalıştım, konuşamadım, sürekli dilimden kalemimden dökülen kelimelerin hepsi boğazımda düğümlendi. Sustum, ama o susmadı. "acını bilirim, yaranın kanadığını bilirim ama ben seni acıtmaya gelmedim… Ben acına deva olurum diye geldim." En sonunda dökülür kelimeler dilimden: ” Biliyorum; ya da hissediyorum beni acıtmak için gelmedin. Sen baktın ya bana, gözlerinde gözlerimi gördüm. Gözlerinde gözlerimi gördüğün an acım bitti. Ama gözlerin yakmaya başladı bu kez içimi. Bunun adını bilirim ama söyleyemem korkarım” Sustuk ikimizde… İkimizin dilinden de “AŞK” O ; “ben âşık oldum sana.” Ben; “ gözlerin benimle kalabilir mi?” smiliyface sevgiler kiss3 |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği pazar günü buluşmadayım şu an oldukça sakinim dudağımda bi de dudağım uçukladı rt67 yara gibi oldu pazara geçmez iyi mi cık boşuna ama ben yine de geliyorum kararım kesin olduğuna göre bilinçaltım bi zahmet sen de artık uyumlu ol ark5 da arıza çıkarma emi şimdi uyucam çok yorgunum fazla şey anlatamıcam hih33 kendimi pazargüne gelenlere saklıyom ttli3 (ha haaa ) |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği arkadaşlar buluşma resimlerini msn den attım alamayan olursa bana özelden mesaj atsın msn adresini tekrar yazsın toplu resim fazla yok semineri dinlicem derken çekememişim zaten kendimin de bi tane resmi yok ama olsun bunlar da yeterli ilk buluşma için |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği taçyaprak cım iyi ki toplantıya geldin ve bizler seninle tanışma şansına eriştik. tender45 iyi ki geçmişteki o mesajlarda yazdığın panik atak korkuna yenilmedin. super bazı değişimler adım adım oluyor, çünkü bilinçaltımız o zamana dek zaten bunun olamayacağına dair bir sürü inançla dolmuş oluyor. o nedenle adım adım, minik minik değişimler gerçekleşiyor. buna rağmen değişim nasıl oluyor dersen, insanoğlu için ümit her zaman vardır. değişim de gelecektir eğer biz istersek. ancak bu istek canı gönülden olunca, ve daha isterken isteğimizin zaten kabul olduğu inancıyla yapılınca o zaman işte o zaman her şey çok daha hızlı değişebiliyor. sevincli gördüğüm kadarıyla sen çok güçlü bir insansın.çevrendekilerin (en yakınların bile olsa) seni eskiye döndürme çalışmalarına geçit vermeyeceksin. seni tebrik ediyorum. sapkal89 bu arada resimler için tekrar teşekkür ediyorum. kiss3 |
Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği fotoları bende görmek istiyorummmmmmmm ttli3 ttli3 ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:21 PM. |