| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bin yapraklı nilüfer çiçeği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız demiştim ya son zamanlarda toparlanamıyordum kafam dağınık vaziyetti tine ben de böyle herşeye bi soğuma uzaklaşma hissi vardı ama bu duygularımı ciddiye bile almadım sebebini şu olabilir diye düşündüm bilgisayar göçünce telkinleri de dinleyemedim 1 hafta. bu aklıma gelmemişti daha ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #20 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 54
34 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() demiştim ya son zamanlarda toparlanamıyordum kafam dağınık vaziyetti tine ben de böyle herşeye bi soğuma uzaklaşma hissi vardı ama bu duygularımı ciddiye bile almadım sebebini şu olabilir diye düşündüm bilgisayar göçünce telkinleri de dinleyemedim 1 hafta. bu aklıma gelmemişti daha önce de ara vermiştim kötü olduğumda 1-2 gün falan. ama bu 1 haftalık süre etkiledi galiba şimdi 2 gündür yeniden inidrip yeniden dinlemeye başladım niyetliydim sakince kendimi toplamaya ama dün çok dağıldım ve bir panikatak krizi geçirdim ve şu an uzun zamandır beklediğim gitmek istediğim izmir buluşmasından vazgeçmek üzereyim umarım 1 günde herşey değişir ama bütün panikataklar gibi insanlardan kaçma eğilimim var olur da olur kötü olursam ya kendimi bi şekilde ağlarken boğazım düğümlenir konuşumazken,nefes alamazken bulursam ben bunu başkalarının yanında yaşarsam çok daha kötü oluyom artık nadiren oluyor uzun zamandır ama yine de korkuyorum aldırmıcam çok uzun zaman önce aldığım gelme kararını korucam ama o kadar hevesli olmama rağmen,hayalablayı görmeyi uzun zamandır beklememe rağmen bi son dakka golü olursa lütfen beni affedin dağılmış durumdayım çünkü
__________________ dünden sonra yarından önce yaşam gurur umut bitince<br /><br />yaşayamadıkça özgürce mutluluklar biter...sevsende |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bin yapraklı nilüfer çiçeği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız demiştim ya son zamanlarda toparlanamıyordum kafam dağınık vaziyetti tine ben de böyle herşeye bi soğuma uzaklaşma hissi vardı ama bu duygularımı ciddiye bile almadım sebebini şu olabilir diye düşündüm bilgisayar göçünce telkinleri de dinleyemedim 1 hafta. bu aklıma gelmemişti daha ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi