Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   ISRISMASKO'nun Gidişatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/12438-isrismaskonun-gidisati.html)

ISRISMASKO 09-08-2008 07:21 PM

ISRISMASKO'nun Gidişatı

sad456 Dördüncü gün.. Kendimle kalmak istiyorum. Daha ziyade evde.. Hayatımdaki birtakım insanları hiç, diğer herkesi ise daha az görmek istiyorum. Hasta olmadıkça gündüz uyumam ama uyuma isteği var.. Hatta demin uyandım ... catsle

Arabamın anahtarı hala bulunmadı.. Durup durup kimse olmasa da yüksek sesle.. Anahtarımı istiyorum diyorum.. tuh788

İlginç rüyalar görüyorum bir de... Çoğunda tanımadığım insanlar var... şaşkın

reversi 09-08-2008 07:35 PM

Ynt: ISRISMASKO'nun Gidişatı

selam ,gördüğün rüyaları yazmayı denedin mi?faydalı olacağını söylüyor herkes...aramıza hoşgeldin... vien1

ISRISMASKO 09-08-2008 07:56 PM

Bir dönem yazmıştım.. Hatta roman kıvamında rüyalardı.. Pek değişiklik olmadı..

ISRISMASKO 10-08-2008 07:38 PM

Bugün arkadaşların evvelce planladıkları ve gitmeyi pek de arzu etmediğim geziye gitmeyeceğimi söyledim dün.. Tabii hayal kırıklığına uğradılar.. Ama ... İstemeden yaptığım şeylerde terslikler oluyor...

Neyse sabah kalktım kiiii... Arkadaşım aradı.. Anahtar meselesi için Nissan'a gitmiş.. Ancak kodlanmamış anahtar ve uzaktan kumanda almak mümkünmüş araba orada olmadığından.. (Tabii anlamadınız.. Ben arabayı Doha'dan aldım.. Sonra Atina'ya geldim de.. Atina Nissan'da benim arabanın anahtarından yokmuş.. Doha'daki arkadaşlarımı seferber ettim...  utananadam) Arkadaşlarım nazımı çekiyorlar sağolsunlar...  girlhaha DHL'le gönderecekler ve buradaki Nissan'da kodifiye edecekler..  super Çok mutlu oldum...

Kalktığımdan beri kendime çok şanslıyım, tatlıyım, güzelim  mlk34 filan diyorum.. Arabama da güzel sözler söyledim.. Eminim anladı... cat3500

Bu aralar içimdeki bir hisle gerçek ve "geçici" arkadaşlarımı ayırt ettim.. 3. gözüm mü açıldı ki??? neseli56

Rüyalarımda hiç tanımadığım insanları görmeye devam ediyorum.. Aynen bir film gibi... Sanki sinema salonundayım, izliyorum.. b456

Midemi kasmadığımı farkettim kaç gündür... Bağırsaklarım çalışmaya başladı...

Uzun süredir yapmak istediğim kanaviçeme el attım sonunda..

İki gecedir beni yiyip duran sivrisineğe bile kızmıyorum.. Demek çok tatlıyım ki yiyiyooo.. Ama bu gece yakalarsaaammmm  krz67

Novos 10-08-2008 09:14 PM

ablacım güzel gidiyorsun çuvçuvlamaya başladın anlaşılan, smil56 super daha da güzel olacak, ben de ilk günlerde tanıdığım kişileri görüyordum, her gün biri mutlaka ziyaret ediyordu aa34

ISRISMASKO 10-08-2008 09:32 PM

k8908 Aferin bana o zaman...

ISRISMASKO 12-08-2008 01:12 PM

Uzun zamandır kendimle vakit geçirdim ve bunalıma girmedim... gulensmiley Bugün yazlık sinemaya gideceğim arkadaşlarımla.. Amaç, günü geçirmek değil de, hayata lezzet katmak.. Oysa, evvelden evden kaçmak için kullanırdım bu tip faaliyetleri.. ice1

ISRISMASKO 17-08-2008 06:27 PM

SÜRPRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİZ aa34

İlki... 5 Ağustos'ta kaybolan ve o karamsarlıkla bu siteyi incelememe neden olan araba anahtarımı geri istemiştim Tanrı'dan (evrenden).. çekim yasası onu bana uzak diyarlardan gönderiyor.. arabamı aldığım Katar'dan.. Sanırım yarın elimde olacak girlhaha

Amaaaaaa.. Sandalyelerinizden düşememek için sıkıca tutunmanız gereken haber daha da önemli... Dostlar ben sanırım ruh eşimle tanıştım.. cat3500 Çok ayrıntılandırmayacağım, zira hala başım dönüyor ve rüyada olup olmadığımı anlamaya çalışıyorum...

Bir iyimserlik bir güleryüz bir neşe bir olumluluk bende .. Artık sıradanlaştı... ::)

Ben nasıl teşekkür etmeyeyim size... Gelin birlikte dans edelim, şarkı söyleyelimmmmmmm .... happy6

Belgin ∞ 17-08-2008 06:44 PM

Vay vay vay haberlere bak yahu. Dur hemen katılıyım bende sana uy897 uy897 uy897

Çok tebrik ederim canım her iki güzel haber içinde.Ama en çok ikincisi için kiss3

Ayrıntıları en kısa zamanda yaz ama merak ederim ben 12389

comte 17-08-2008 07:16 PM

Bunlar ne güzel haberler böyle.

Ben de mutlu oldum okuyunca. 25889

Ruh eşini bulman da çok hoş. super

Buradan senin aracılığınla, tüm arayıp da bulamayan üyelerimize de, ruh eşini bulmaları temennilerimle.(benim de smiliyface)

İnşallah herkes her istediğine en kısa sürede kavuşur. 956k

Sağlıcakla... actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 PM.