![]() |
uçutmanın günlüğü merhaba hayatım değişti site sakinleri:)) aranıza yeni katıldım umarım benide aranıza alırsınız.öncelikle sizleri nasıl bulduğumu anlatayım.benim bitmek tükenmek bilmeyen bir kilo proplemim var:( nete araştırma yaparken sizinle karşılaştım,hani bilirsiniz biz şişmanlar yıllardır aldığımız kiloları bir çırpıda vermek isteriz 44şimdi diyeceksiniz dinlediğin müzik seni zayıflatmaz,6 öğün yiyeceksin 3 ana öğün 3 ara öğün olarak yapıcaksın, ayrıca spor aktivitesi yapıcaksın.bunlar çok iyi bildiğim fakat uygulamada zorlandığım şeyler malesef ve 1000 milyonuncu kez başlamayı düşündüğün diyetimle sizlerle tanıştım wave yalnız birçok şeyi anlamış değilim günlük açmamdaki sebep bu yüzden şaşkın umarım sorularımın cevabını burdan sizlerin yardımıyla bulabilirim. ayriyeten bendede bir gelişme olursa sizlerde günlüğümden öğrenebilirsiniz:)) bu gün Kilo Verme Güven New Age müziğini bilgisayarıma indirdim ve dinliyorum 10 dakkikalık bir müzik birazda bilgisayar özürlüyümdür söylemesi ayıp 10 dakkada bir başa alıp dinliyorum başka ne yapabilirim tüm önerilere açığım. son olarak tüm site ahalisine:) ulaşmak istedikleri bütün güzel hayalerine en kısa zamanda ulaşmaları dileğiylee hismiley |
Ynt: uçutmanın günlüğü merhaba sevgili uçurtma yanımıza hoşgeldin .... vien1 günlüğün hayırlı uğurlu güzel haberli olsun... thumbsanim umarım güzel haberlerini alırız.... ttli3 dilerim en kısa zaman da istediğin ideal kilona kavuşursun...bu arada diyetle ilgili çok güzel bölümlerimizde bulunmakta....belki bakmak incelemek istersin...sevgiler... hismiley http://img101.imageshack.us/img101/214/5640zk.gif |
Ynt: uçutmanın günlüğü 956k Sevgili Ucurtmaaaaa ne güzelde bir nick bu böyle... aramiza hosgeldin... Ayrica günlügünde hayirli olsun... Eminim ki kisa bir zaman sonra formda dolastikca , okudukca kilo vermekten baska seylerle de ilgileneceksin... cilgin897 Seni aramizda görmek gercekten güzel.. her türlü soruna yardimci olacagimizdan emin olabilirsin... Iyi vakitler gecirmeni dilerim... k8908 http://img388.imageshack.us/img388/4...20facesev0.jpg |
Ynt: uçutmanın günlüğü sıcak hoşgeldin karşılamanız için teşekürler:)sevgili hayalayaz verdiğin linki bakıyorum arada teşekürler. siteyide dolaşıp tanımaya çalışıyorum:)suzzy ve monange yorumlarınız ve günceme ziyaretiniz için teşekürler:)banada öyle geliyorki zamanla zayıflama dışındaki diğer konularada bakıcam. dün neler yaptım Ego Güven Güçlendirici New Age parçasınıda kayıt ettim, dinleme başladım anladığım kadarıyla ilk bir hafta sadece egoyu dinlemem lazım, peki bunun için dün başarılımıydım kesinlikle hayır 44ben bu müzikleri günde 8,10 saat nasıl dinliycem bilmiyorum. gece yatarken kulaklık takıp yatım ama sabah 5 de bir uyandım kulaklıklar kulağımdar çıkmış coffe2 ne kadar dinledim bilemiyorum yani dusun neyse bu konulardaki tavsiyelerinize açığım her zaman birde. ikon aileniz çok genişmiş bende bir ikon manyağı olarak buna çok memnun oldum y789 |
Ynt: uçutmanın günlüğü **uçurtma aramıza hoş geldin... günlüğünde güzel haberlerle görüşmek dileğiyle... smiliyface http://site.mynet.com/samurai_38/myn.../hosgeldin.jpg |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 AM. |