![]() |
Ynt: novosibir'in değişim yazıları canım kardeşim ,aslında kuracağım cümle bakış açısına göre hoş karşılanmayabilir ama bence iyi ki diğerlerinden farklı hissediyosun ve bu sen olmanın farkı .bi kategoriye girmeme durumu bence olumlu bi işaret ,standartlarımız sınıfsal durumumuz etrafımızdakilere yakın olmasına rağmen bu farklılık bence müthiş.kendini pamuklara sar,koru çünkü şu zamanda bu benim fikrim kalabalıklar, kazançtan çok kaybedişlerini arttırabilir.maalesef bu yüzyılın düzeni böyle.içinde yaşamak dahil olmamaya çalışmadan,bence en güzeli 9 art56art56.soyutlanma ama kendini kapama çünkü dışarda ol aydınlığından feyz alacaklar vardır mutlaka onları kendinden mahrum bırakma 12389. dalgalanma hissine gelince dalgayla da alakalı olabilir olmayabilir de,eğer rahatsızsan dinleme.ama kısa zmnda bu gelişimin getirdiği sancılar bunlar olur normaldir.sen herşeyin üstesinden gelirsin cnm kardeşim sevgilerimle kiss3 |
Ynt: novosibir'in değişim yazıları Novosibir cim bu senin dinledigin telkinler ve farkindaliginin sonucu olusan gecici durumlar.. Lütfen kendini kapama .. ama sana demiyorum ki hayal dunyani yada kendine ait olanlari birak... Kendine sadece kendine ait bir akvaryum yarat icinde... Gelisimin devamini diliyorum... 956k |
Ynt: novosibir'in değişim yazıları ben de birkaç söz etmeden geçemedim girlhaha kendini çok dinleme biraz zaman ver bence . neden böyleyim ya da değilim gibi eleştirme. bir zaman sonra herşey yerli yerine oturacak ve o zaman kendini sınırlamadan, yapman gerekenleri kendiliğinden yapacaksın. sadece biraz zaman super sevgiler hismiley |
Ynt: novosibir'in değişim yazıları kısmencim, monangecim, sanem ablacım hepinize teşekkürler, yazdıklarınız çok büyük moral oldu benim için. ben de biliyorum bu geçici bir durum, gerçi şu iki gündür eskiye dönüyorum mu demedim de değil, zamanla sabırla herşey geçecek sanırım, kendimi bulacağım kendimin farkında olmamı sağladınız, şimdi daha rahatım kiss3 |
Ynt: novosibir'in değişim yazıları novasibir hepimiz ara ara dalgalanmalar yaşıyoruz...çünkü hayat devam ediyor... olumsuzlukları yaşamakta olumlular kadar dogal..önemli olan başa çıkabiliyor muyuz?az önce ben de bu konu ile ilğili yazmıştım...ben de iki gündür bozuk çalıyordum.... bazı şeyleri oluruna bırakmayı bilmeliyiz..ölüm yok ya sonunda hayat gene güzel....seni motive edici müzikler dinle telkinlerin yanısıra. |
Ynt: novosibir'in değişim yazıları annem geliyor yaaa, o kadar dedim gelme diye zorla kendini geldirtti sonunda, bir de üstelik kuzenimle küçük yeğenler var iki tane, ne yapacağım ben, bir şeyi düzeltiyorum bir yerden illa ki bir aksilik çıkıyor, yalnız kalmam lazım, kendimi dinlemem lazım dedim dinletemedim. artık anlamalarını istiyorum, kendi ayaklarım üzerinde durabildiğimi gel de anlat işte, en fazla 5 hafta sabredebildi annem, sağolsun. ağla |
Ynt: novosibir'in değişim yazıları bence gelmesi iyi olucak sendeki değişimin farkına varınca vay be dicek emin al kardeşim art56art56 . kendine iyi bak sevgilerimle kiss3 smiliyface |
Ynt: novosibir'in değişim yazıları gelmesi iyi oldu gerçekten, o kadar korktuğum gibi bir şey olmadı tam tersine ihtiyacım varmış birilerine, karnıma sıcak bir çorba girdi, özlemişim. yeğenlerle de iyi gün geçirdik, bıcı bıcı küçükler. bugün hep birlikte konsere gittik, iyi bi kurtları döktük, çoştuk. 1-2 gün daha kalıp gidecekler. kiss3 |
Ynt: novosibir'in değişim yazıları Canım bak bazı şeyler hiç korktuğumuz gibi olmuyor yaşayıp görmek lazım .Bazen insan her nekadar çileden çıksada kendi yakınlarını özlüyor.Sendeki olumlu değişimler bak ne güzel zaman geçirmenize neden olmuş.Seni gönülden kutlarım.Yolun açık ve aydınlık olsun. alk78 |
Ynt: novosibir'in değişim yazıları kiss3 Bakkk gördun mü Novosibir ne kadar iyi oldu senin icin.... Birak annecigin gelsinnn , senin kokunu bir icine ceksin , senin iyi oldugunu görsun ... e zaten döner evine , senin tursunu kuracak degil yaaa...... Bende 20 li yaslarda senin gibi dusunuyordum... Zannediyordum ki annem yanima gelince beni didik didik edicek , programlarimi alt üst edicek.. Yok onu sor buna cevap dicem... Ama zamanla gördüm ki oyle degil... Tam tersi kendin icin yanindalar... Hicbir zaman aileni kendinden uzaklastirma... Kesinlikle faydasini göreceksin... ( Tabiii bu sozlerim saglikli anne ve babalar icin ) Bazen de aileler bilgi eksikliginden , arastirmamaktan cocuklarina birseyler yapalim derken daha kötüye surukluyorlar... Umarim herkes aydinligi ve bilgiyi bulur... Bulmak istemeyenler de en azindan dinlesinler ama bile fayda olur derim ben... Hadi ben günlügünü daha fazla dagitmiyim... Sana bol gelismeli günler diliyorum... Annecigine de selamlar... tender45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 PM. |