![]() |
gökhan-tkgl günlük Slm herkese buda benim günlüğüm.... Buradan yaşadığım önemli olayları sizlerle paylaşmak beni mutlu edecektir aynı zamanda değişim ve gelişimimi vakit buldukça günlüğüme yazacağım sevgiler |
Ynt: gökhan-tkgl günlük Hoşgeldin Gökhan. Seni aramızda görmek çok güzel. Değişimlerini,gelişimlerini,paylaşımlarını bekliyorum. Sevgiler. |
Ynt: gökhan-tkgl günlük hoşgeldin. super mutlu heberleri kısa zamanda duyma dileklerimle ark5 sağlıcakla ve ışıkla kalalım... super |
Ynt: gökhan-tkgl günlük Gökhan'cığım aramıza hoş geldin .Bizde seni tanımaktan çok mutlu olduk.İyiki toplantımıza geldin .Bazen ülkemin gençliğinden umut kesmişken sizler gibi gençleri görmek bana daha bitmedi umut ettikçe çoğalıyorlar diyor .İyiki varsınız. smiliyface |
Ynt: gökhan-tkgl günlük gökhancım hoşgeldin aramıza, artık seni izliyor olacağız, güzel haberlerini bekliyoruz. gulensmiley |
Ynt: gökhan-tkgl günlük merhaba Gökhan yanımıza hoşgeldinhttp://www.myhouseonweb.eu/gif%20ani...udatecarte.gif günlüğün hayırlı olsun. mutlu haberlerle dolsun |
Ynt: gökhan-tkgl günlük Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. bende burada olmaktan memnunum. Bu arada ankarada yoğunduk. Keopsla beraber ankarada ankara batıkentte bir şirket çalışanlarına şirket içi eğitimler verdik. İşlediğmiz konular genel itibariyle şirket içi iletişim,stesle başa çıkma teknikleri, kişisel gelişim metotlarının çalışma hayatına uygulanmasıydı. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 AM. |