Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Reversinin günlüğü-yada değişmesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/11416-reversinin-gunlugu-yada-degismesi.html)

Mustang 21-08-2008 07:53 AM

Ynt: reversiden haberler devam ediyorrr

Canım benim geçmişde yaşadıklarımız tabiki önemli ama geçmiş hala bugünde yaşarsak işte sorun .Bak sen ne güzel kendini geliştirmeye çalışıyorsun günlüğünde kendinden bahsetmen içindeki seni zorlayanlardan kurtuluyorsun ki buraya yazmaya başladın .Bende içimi öyle bir döktümki günlüğüme bu güne kadar benim için tabu olan onun hakkında konuşamadığım annemi öyle bir anlattımki artık beni üzemez hale geldi.Sorunları çöze bilmemiz için yazarak konuşarak veya herhangi bir yöntenle içimizden atmalıyız yoksa içimizde büyüyor .Seni kutluyorum içini bizlere dökmeye başladın bu çok kolay değildir ama bir başlayıncada durmak istemezsin.Yolun aydınlık ve açık olsun. kiss3

MalloryKnox 21-08-2008 09:22 AM

Merhaba reversi. Öncelikle günlüğün hayırlı olsun. Biraz geç oldu biliyorum ttli3 Yoğunluktan günlükleri okumaya fırsat bulamıyorum malesef utananadam

Yazılarını keyifle okudum, çok pozitif bir enerjin var. Sendeki güzel gelişmelerin devamını diliyorum. Sevgiler hismiley

reversi 21-08-2008 09:24 PM

96 teşekkürler Malory,bende bu güzelliklerin hep devam etmesini diliyorum. utananadam bugünde harika ve güzel bir gündü derty ben süperim yaaaa uy897 sizler süpersiniz happy6 ve hepinizi seviyorum... kiss3 hismiley

reversi 28-08-2008 07:54 PM

96 şükürler olsun ,sizlere tekrar kavuştum.Öncelikle hepinizi sevgi ile selamlıyorum.21.08.2008 te yazmışım en son.Tam tamına 1 hafta 7 gün geçmiş smiliyface neler oldu bu zaman zarfında neler.Öncelikle çekim yasasını deneyimledim. wave gerçekten işliyor.geçen hafta çarşambadan beri şehir dışındaydım terli345 malum işler ama inanın çok özel anlara şahit oldu şehir dışında olduğum o bi kaç gün.çok mutluyum ya...bunu 98569 hafta sonundan beri geçirmekte olduğum rahatsızlığım bilem bozamadı u859 smileydance sizlerden öğrendim ben bi çok şeyi ve onun içinde sizlere minnettarım.Olayları akışına bırakıp ,olumsuzlukların içinizden geçip gitmesini seyretmek şahane bi duygu yaaa cilgin897 dedim yaaa çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun bana vermiş olduğu tüm güzellikler için.sizleri seviyorum.telkinlere başlıyalı da tam tamına 49 gün olmuş.eskisi kadar sık dinlemesemde hafta 2-3 gün dinliyorum.seviyorum sevilmesi gereken her ne var ise
sevgi ile kalın kiss3

reversi 31-08-2008 12:42 AM

sevgi ile değişmeyi kabul ediyorum ben nereye gidersem gideyim tanrım benimle gelir.işte hayatımı değiştiren sihirli değneğin bir parçası;en büyük parçası da bu sitede ki insanlar.bugün kalktım ve kendimi ödüllendirdim. k8908 önce evde ki işleri bitirdim 25889 sonra kuaföre gittim ve saçlarımı boyattım ,arkasından kendime hediye aldım blissy epeydir istiyordum bir mp3 çalar s456 ve akşamda sevdiklerimle "biricik ablam,onun kızı -aşkım ve kuzeni" ile birlikte canlı müzik çalınan bir yere gittik.saat 20 den 23.30 a kadar çııgınca müzik dinledik şarkılar söyledik ve eğlendik. derty hpm1 skan67 uy897 ve gece bitti .motivasyonumuz mükemmel etrafmızda ki insanları olumlu etkiledik ve hoş bir atmosfer oluştu. Allahım sana şükürler olsun ,seni seviyorum.senin yarattığın herşeyi seviyorum .sizleri seviyorum sevgili hayatım değişti ailesi ve kocamannnnnnnnnnnn kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
iyi geceler sevgi ile hismiley

Mustang 31-08-2008 07:59 AM

Canım seni gerçekten kutlarım ne güzel kendinle ilgili gelişmelerin var .Kendinini memnun edince ne kadar güzel oluyor değilmi? alk78 kiss3

ozgehan 31-08-2008 03:10 PM

süper valla cok taktir ettım cok begendim gunlugunu sevincli.mutlulukların daimi olur insallah 96

reversi 31-08-2008 03:18 PM

96 amin her ikinize de teşekkür ediyorum.Haklısın munstang süper bir his.insanın kendiyle ilgilenmesi harika ve sanırım insanlar bunu yapmayı ihmal ettikleri için mutsuzlar hismiley

reversi 05-09-2008 12:27 AM

selam dostlar,size okuduğum kitaplardan hoşuma giden bölümleri paylaşacağımı söylemiştim daha önceden.Belki bunu paylaşımın yeri burası değil ama size kendimde meydana gelen değişimleri az da olsa aktaracaktır bu hikaye diye düşündüğüm için yazıyorum bunu.Umarım okurken sıkılmazsınız utananadam
Yaşamda ki gerçek başarıların geçici hedefe varıştan çok heyecan verici bir uyanıştan doğduğunu anlatıyor .
Çok uzun zamandan beri yürüyor gibiydi.Yorgun ayaklarından çok ellerinin farkındaydı.Ellerini tıpkı taşıdığı torbaların bir parçası gibi hissetmeye başlamıştı.
"Bu hiç iyi değil,"diye kendi kendine düşünürken yükünün ağırlığını ellerinin acıyan yerlerinden diğer yerlerine doğru kaydırdı.Onları bırakmayı diledi ama çok acelesi vardı.
İnanması zor geliyordu ama yolun kenarında torba satan o tatlı adama rastlamasının üstünden sadece bir kaç saat geçmişti.Torba satıcısı onu ,torbalarından birini alması halinde diğer tüm torbaları taşımanın çok daha kolay olacağına ikna etmişti.Ancak yürüdükçe bu yeni torbanın ona yaptıklarını tanımlamak için pek çok kelime bulmuştu ama içlerinde kesinlikle "daha kolay" yoktu.Yolun kenarında sattığı ilk torba da bu değildi.Hem de hiç değildi.
Gittikçe ağırlaşan kollarına ve ellerine baktıkça ,taşıdığı her bir torbanın o yada bu için verilmiş bir garanti olduğunu düşünüyordu.Bir gelecek torbası vardı,başarının anahtarını taşıyan bir torba,bir torbada geçmişi tamir etmek amacıyla çeşitli alet takımları içindi.Sonra hepsinden ağır olan torba;tüm diğer torbaların emniyetini sağlaması gereken.Hakikat şu ki,hayal edebileceğiniz her şey için bir torbaya sahipti.
Torbaların değerini ölçüp biçmek ile o kadar meşguldü ki ,yolun kenarında karanlıkta oturan yabancıyı fark etmedi bile.Aslında yabancının sesi onu torbalarına bakmaktan kurtarmıştı.Yabancı gülümsedi
"Yükünüz oldukça ağır.Biraz oturup dinlenmez misiniz?"
Bu onu bir şekilde şaşırtsa da ,iyi bir fikir gibi geldi."Teşekkürler" dedi."Sanırım oturacağım."Torbalarını teker ,teker ,boylarına göre dizerek bıraktı.Hiç konuşmadan birkaç dakika geçti ama bu ikisine de rahatsızlık vermedi.Çimenler yumuşacık ve insanı iyi hissettirecek kadar nemliydi.Garip olan yabancının hiçbir torbası olmamasıydı,bir tane bile yoktu.Hafızasını zorladı,bu ilkti.Yol boyunca tanıştığı kadınların ve adamların tümü bir şekilde bir torba taşıyordu.Bu adam nasıl hayatta kalabiliyordu?Ne biçim bir insandı?Yolda ki sorunlarla nasıl başa çıkıyordu?Kafasının içinde sessiz sorular birbirini takip ederken ,hiç bir şey dememenin kaba olacağını düşündü.Kelimeler ağzından dökülürken,duyduklarına kendi kulakları inanamamıştı.
"Görüyorum ki hiç torbanız yok"
yabancı gülümseyerek"evet doğru"
Adam bir açıklama bekledi ama hiç bir şey gelmedi.Nihayet sessizlik ağır geldi"neden yok?" diye sordu.
Yolcu bu soruyu yolda tanıştığı diğer yolculardan da duymuştu.Deneyimleri bu tip soruların yanıtı duymak amacıyla sorulmadığını öğretmişti.Çoğu yapmacık bir ilgiydi.Asıl aradıkları bir yolunu bularak ona kendi düşüncelerini anlatmaktı.Ama karşısında duran bu yorgun adam farklıydı,böyle hissetti ve ona hakikati anlattı.
"yıllar önce bir gün,tıpkı bunun gibi gölge bir yerde dinlenirken ,tanıdık bir ses benimle konuştu.Bu sesi daha önce defalarca duymuştum ancak o ana kadar gerçekten hiç işitmemiştim.
"Garipti çünkü ses tekrar tekrar 'çok yorgunum ,daha ne kadar gideceğiz' diye sorup duruyordu.Hepsi o kadar -sadece 'çok yorgunum' ve 'daha ne kadar öteye diye'... "
"Yanında kim vardı ? " diye sordu adam
"Hiç kimse" diye cevap verdi yabancı ve ona kendinin farkında olan derin bir gülümseme ile baktı."Sadece kendimleydim.Neden onu o zaman dikkate almam gerektiğini de bilmiyorum,ama böyle oldu.Birden hatırladığım yıllardan beridir kendi kendime ne kadar yorgun olduğumu anlattığımı fark ettim"
Adam için yabancının cevabı beklenmedik bir şoktu.
"Başlangıçta bu üzücü idrakimi görmezlikten gelmek için her zaman istediğim bir torbayı düşünmeye başladım.Ancak o zaman içinde bu duygulardan bile yorulmuştum.Yapacak başka bir şey bilmiyordum.Öylece oturdum.Ne kadar zaman geçti gerçekten bilmiyorum.Sonra o bana geldi."
Yabancı tekrar gülümsedi ve adam bir şeyi kaçırmış olacağını düşündü.Yabancı konuşmasına devam etti."Bir yere gitmek istemediğimden değil,zira orada otururken fark ettim ki yolda geçen tüm o zaman içinde gerçekten nereye gittiğimi asla bilmemiştim.Ta ki o güne kadar bilmediğimi asla bilmiyordum çünkü yolda geçen tüm o yıllarda ,derman aramanın benim için yaşamda bir yöne sahip olmakla aynı şey olduğuna inanmıştım."
"Ama neden derman arıyordunuz?Yani neyden kurtulmak için?"
"Çılgınca olan bu" dedi yabancı, sanki güzel bir fıkra dinlemiş gibi yüksek sesle gülmeye başlarken."taşıdığım onca yükten kurtulmak için derman arıyordum -yaşamın içindeki yürüyüşümü keyifli kılması gereken torbalardan!"
Şimdi ikisi de gülüyordu ,tıpkı özel bir şakaya sahip iki eski dost gibiydiler.Adam
"Peki şimdi torbaların nerde?"
"İşte konunun özü bu..." dedi."Görmüyormusun ?Nereye gittiğimi bilmiyorsam , oraya gitmek için ihtiyacım olan şeyleri de bilmem mümkün değil ,değil mi?"Gözleri cevap bekliyordu.
"Doğru" dedi adam bilmeden
"Öyleyse ,neden tüm o torbaları taşıyordum ki ,manası neydi bunun?Hakikat şu ki buna verecek cevap bulamadığım için oturmakta olduğum noktada hepsini bıraktım."
"Daha sonra ne oldu?Nereye gittin?Hayatın nasıl değişti?"
"Biraz zaman alınca anladım ki değişen yaşamım değil ,yaşama bakış açımdı.Taşımakta olduğum o torbaların yükü olmaksızın baktığımda ,yaşamı yapılması gereken bir görev değil de harika bir yer olarak görmeye başladım."
Adam yabancının kelimelerinden hakikati hissedebiliyordu,biraz daha açıklama istedi."içinde olması mükemmel yer?"
"Evet" yabancı ayağa kalktı ve "Bir şey daha ,olmak zorunda olduğum yerde olmadığım için kendime acımaktan vazgeçtiğimde ,olduğum yerin tam olmak istediğim yer olduğunu buldum.""hakikat şu ki ,olman gerektiğini düşündüğün kişi olman gerekmiyor.Bu nedenle seni o kişi yapacağına inandığın şeyleri de yaşamın boyu taşımak zorunda değilsin."
"Görüşmek üzere..." diyerek yürümeye başladı.
Adam ayağa fırladı "Nereye gidiyorsun?"Yabancı cevap vermedi.Adam uzun bir sıra oluşturan ağır torbalarına baktı sonra da yoldan aşağı doğru yürüyen yabancının adımlarında ki hafifliğe.Karar vermesi bir saniye sürmüştü"Beni bekle!"
işte dostlar hikaye bu.Şimdi yaşamınız boyunca ,hayatınızın gitmesi gerektiğini düşündüğünüz şekilde gitmesi için ,taşımanız gerektiğini hissettiğiniz tüm şeyleri bir düşünün.Öğrendiğiniz tüm gerçekleri tartın.Şimdi hepsinden kurtulmanın ne kadar hoş olacağını düşünün...
sevgi ile kalın hismiley kiss3

Mustang 05-09-2008 10:24 AM

Canım benim çok hoştu umarım hepimiz vakit çok geç olmadan ne istediğimize karar veririz. kiss3

reversi 06-09-2008 09:30 PM

selam ,herkese.Geçtiğimiz haftayı özellikle son 2 günü değerlendirmek istiyorum bugün.Geçen hafta İSO denetlemelerimiz vardı şirkette ve gariptir ki liderimiz olması gereken kişi başarısız olalım temennisindeydi senelerden beri onun bu garip ben bilirim-ben ederim herşeyi ben başardım psikopatlığını algılayamadım.Her neyse perşembe cuma çok muazzam bir şekilde atlattık bu denetlemeyi ve adı lazım değil vatandaş bundan çok rahatsız oldu.Bugünde yönetimi değerlendirme toplantısı yaptık birlikte .Toplantı da bütün bir gün bir türlü yerini haketmeyen o göreve layık olmayan üst düzey yönetici olduğunu sergiledi kendileri;sorarım size en üstte ki yönetici(patron olmayan) taraf tutabilir mi?taraf tutarsa ne kadar doğru yöneticilik yapabilir?İçinde ki art niyeti ve başarısız olmasını istediği bölümleri iğneleyici konuşmalarını dinledik hep birlikte.En sonunda dayanamadım ve kapanışta tv dizisin fragmanında gördüğüm takım olmakla ilgili görüntüleri çekmiştim telefonuma ve onu izlettim herkese :o görüntülerde bir voleybol takımının antrenörü
bir türlü takım olmayı becermeyen oyuncuları iple bellerinden bağlıyor ve takım olmak istiyorsanız biriniz bile yere düşmeden hedefe varın diyordu.Bunu izlettiğim anda toplantıda derin bir sessizlik hakimdi ve herkes aynı şeyleri düşünüyordu sukünetle biz bu adamla takım olamayız.Bunu buraya neden yazdım biliyor musunuz ;toplantı esnasında çok sıkıldım ve bir çok olumsuz düşünce geldi aklıma .peki ben ne yaptım "kendimi bağışlıyorum ,olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum,seviyorum ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum "dedim ve negatif düşüncelerin içimden geçip gitmesini izledim .O konuşurken de ona sürekli sevgi yolladım ,umarım bir gün içindeki nefret duyguları kendini bitirmeden insanlara ne kadar zarar verdiğinin farkına varır ve bu huyundan vazgeçer.Tüm bu olumsuzluklara rağmen kendimi yorgun hissetsemde ginede çok mutluyum ve içimde ki sevgi ile ümit doluyum.Sizleri seviyorum sevgi ile kalın hismiley

Mustang 07-09-2008 09:29 AM

Canım senin adına öok sevindim ne güzel gelişmeler böyle .Eskiden kendini öfeden kendini yerken şimdi öfkenle başa çıkmayı öğrenmişsin ne güzel .Karşımızdaki bize her ne yaparsa yapsın biz kendi öfkemizi serbest bırakırsak kendimize daha az zarar veriyoruz .Bu yüzdende yapmamız gereken şeyleri daha sağlıklı bir şekilde yapıyoruz .Yolun aydınlık ve açık olsun. alk78

mücevher 08-09-2008 10:43 AM

Alıntı:

reversi Nickli Üyeden Alıntı
selam ,herkese.Geçtiğimiz haftayı özellikle son 2 günü değerlendirmek istiyorum bugün.Geçen hafta İSO denetlemelerimiz vardı şirkette ve gariptir ki liderimiz olması gereken kişi başarısız olalım temennisindeydi senelerden beri onun bu garip ben bilirim-ben ederim herşeyi ben başardım psikopatlığını algılayamadım.Her neyse perşembe cuma çok muazzam bir şekilde atlattık bu denetlemeyi ve adı lazım değil vatandaş bundan çok rahatsız oldu.Bugünde yönetimi değerlendirme toplantısı yaptık birlikte .Toplantı da bütün bir gün bir türlü yerini haketmeyen o göreve layık olmayan üst düzey yönetici olduğunu sergiledi kendileri;sorarım size en üstte ki yönetici(patron olmayan) taraf tutabilir mi?taraf tutarsa ne kadar doğru yöneticilik yapabilir?İçinde ki art niyeti ve başarısız olmasını istediği bölümleri iğneleyici konuşmalarını dinledik hep birlikte.En sonunda dayanamadım ve kapanışta tv dizisin fragmanında gördüğüm takım olmakla ilgili görüntüleri çekmiştim telefonuma ve onu izlettim herkese :o görüntülerde bir voleybol takımının antrenörü
bir türlü takım olmayı becermeyen oyuncuları iple bellerinden bağlıyor ve takım olmak istiyorsanız biriniz bile yere düşmeden hedefe varın diyordu.Bunu izlettiğim anda toplantıda derin bir sessizlik hakimdi ve herkes aynı şeyleri düşünüyordu sukünetle biz bu adamla takım olamayız.Bunu buraya neden yazdım biliyor musunuz ;toplantı esnasında çok sıkıldım ve bir çok olumsuz düşünce geldi aklıma .peki ben ne yaptım "kendimi bağışlıyorum ,olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum,seviyorum ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum "dedim ve negatif düşüncelerin içimden geçip gitmesini izledim .O konuşurken de ona sürekli sevgi yolladım ,umarım bir gün içindeki nefret duyguları kendini bitirmeden insanlara ne kadar zarar verdiğinin farkına varır ve bu huyundan vazgeçer.Tüm bu olumsuzluklara rağmen kendimi yorgun hissetsemde ginede çok mutluyum ve içimde ki sevgi ile ümit doluyum.Sizleri seviyorum sevgi ile kalın hismiley

tam olarak hatırlayamadığım bir söz var: kötü insanların cehenneme gitmesini beklemeye gerek yok çünkü onlar zaten

cehennemdedir. yani şu yeryüzünde yaşadıkları her an onlar zaten cehennemi yaşamaktadırlar anlamına gelen bir

söz.... ancak kendisiyle problemi bu derece çok olan birisi senin patron olmayan iş liderinin yaptıklarını yapar. aslında o

her seferinde kendi küçük benliğini ortaya koyuyor farkında değil. ama etkilenmemen çok hoş ve en güzeli... ayrıca:

nasıl ki bir köpekten veya fareden veya sivrisinekten köpeklik yapmasından veya farelik veya sivrisineğin sivrisineklik

yapmasından başka bir şey bekleyemezsek, insanlar da kendi yaratılış fıtratlarını ortaya koyacaklardır taaa ki kendileri

değişimi isteyene kadar. sevgilerimle....

reversi 08-09-2008 08:46 PM

selam günlüğüm ,bugün aradan geçen zaman zarfında bende oluşan değişikliğin farkına vardım;inanın bu siteyi bulmadan vede telkinleri dinlemeye başlamadan önce bende de herkesler gibin pazartesi sendromu vardı ,şirkete gitmek istemezdim çünkü o kişi ile her pazartesi sabahları toplantı yapmak zorundayım 88a nerdeyse ağlamak boyutunda tartışmalarımız olurdu.Ancak bugün artık o sendromu yaşamadığımı fark ettim ve buna şükür ettim. 96 yine telkinlerle birlikte o kişi ile tartışma boyutuna da girmiyorum.cevap vermek için değil ,anlamak için onu dinliyorum,ilk başlarda tepkili iken bu tavrıma zannedersem artık o da alıştı.
Akşam gece bir türlü uykuya geçemedim çok sıkıldım ,biri geldi aklıma sanki ona bişi olmuştu yani sıkıntıdaydı ama cesaret edipte arayamadım bir türlü hayırlara çıkar inşallah
hismiley

shamanic 09-09-2008 02:45 AM

Ynt: Reversinin günlüğü-yada değişmesi

http://www.multimsn.net/images/g20.gif

merhabalar reversi..

günlüğüne sevgi bırakmaya geldim.. ttli3

ben günlüğüne hayırlı olsun dedikten sonra uzun süre olmadığımdan dolayı yazdıklarını yeni okuyabildim..
mesajlarını peşpeşe okurken bir yerde hayattan istediğim sevgi almak ve vermek demişsin..

huzurlu yazılarından payıma düşeni aldım.. teşekkür ederim..

hayat bazen bizleri sürekli zorlu sınavlara sokuyor gibi hissederiz..
içimizden dışımıza doğru huzurumuz arttıkça en olmayacak ya da hiç karşılaşmamız gereken insan modeli burnumuzun dibinde bitiverir..

bir an düşünürüz.. hata bende mi onda mı.. aynı enerjiler yan yana gelir ise bu enerji modelinin yanımda işi ne..
eğer ayna isek birbirimize bu sonsuz evrende sabah baktığım ayna ile bu negatif aynanın ortak yönü ne..

bazen şıp diye cevabı bulur bazen seçenekler üzerinde gider geliriz..

tıp fakültesinden mezun olan doktor göreve yeni başladığında uzmanlık kazanana kadar genel hastalıklar ile ilgilenir ..
yıllar geçip bilgisi tecrübesini en iyi şekilde geliştirdikçe binlerce doktor arasından önce muhitinde
sonra şehrinde daha sonra ülkesinde en uç noktada ise tüm dünyada parmakla gösterilen kişi konumuna gelir..

gerek hastalığına şifa arayanların gerekse doktorluk konusunda bilgi edinmek isteyen öğrencilerin gözbebeği olur..
işte o noktada en bulunmadık en sıradışı en zor sorunlarla kendisini yan yana bulur..

senin yüreğinden taşarak bu sayfalardan bizlere ulaşan bu güzel sevgi pınarından belki de en yakınında şifayı arayan
yöneticin nasiplenmek için yanında yakınındadır..
belki bir çok kanal ile sana ulaşan bilgiler onun da yoluna ışık olabilmen içindir..

özellikle reiki ile de ilgilendiğin için olayların bu yönünün zaten farkında olmana rağmen ufak bir hatırlatma yapmak istedim nacizane..

bizlere kadar ilettiğin sevgi selinin içinde huzurlu günleri mutulukla yaşaman dileklerimle..

sevgiler.. kiss3

reversi 09-09-2008 11:03 AM

Shamanic teşekkür ediyorum sana hem de çok günlüğüme yaptığın katkıdan dolay.Biliyor musun bende aynı şeyleri düşünüyorum aslında .O bana her ne olursa olsun sabırlı olmayı en olumsuz anlarda bile ayakta kalabilmeyi öğretmek için bende ona içinde eminim var olan ufak ya da büyük insanı çıkartmak ve insanlara sevgi ile bakabilmeyi öğretmek için yan yanayız.Bu durumunda farkında olduğum için o bana her ne yaparsa yapsın ona sevgi göndermekten vazgeçmedim ve vazgeçmiyorum. ve inan dünyada en çok istediğim saf koşulsuz sevgi olduğu içinde sürekli herkese ve herşeye sevgi gönderiyorum.
bikaç gün aranızda olamıyacağım ,çünkü kızkardeşim ameliyat olacak ve ben onun yanına gideceğim ,tekrar görüşene kadar her biriniz sevgi ile ve mutlu kalın. kiss3
hismiley

Mustang 09-09-2008 11:06 AM

Canım umarım önemli birşey değildir .Kardeşine acil şifalar dularımız sizinle. kiss3

reversi 09-09-2008 11:16 AM

sevgili Mustang teşekkür ediyorum sana ,umarım değildir çünkü ameliyat sonrası belli olacak.Duaların içinde sana minnettarım sevgi ile.
Sevgili dostlar aşağıya benim zaman zaman okuduğum bir şiir tadında yazı var sizinle paylaşmak istedim.
Tıkanıp Kaldığında Hayat

Bir yerlerde tıkanıp kaldığında hayat, soluk almak güçleştiğinde,
Yüreğin susup, mantığın sürüklemeye başladığında ayaklarını,
Dağlara dönmeli yüzün insan.
Yeni patikalar, yeni yollar seçmeli, yüreğini ferahlatacak;
Yeni insanlarla 'tanışmalı, yeni kesifler yapacak....
Hep isteyip de, bir gün yaparım diye ertelediği ne varsa, Gerçekleştirmeyi denemeli!
Her gecen gece, ölüme bir gün daha yaklaştığını; zamanın bir nehir,
Kendisinin bir sal olup da, O dursa da yolculuğun devam ettiğini anlamalı.
Bas dondurucu bir hızla geçiyorsa birbirinin ayni günler,
Her aksam ayni can sıkıntısıya eve giriliyorsa,
Değiştirmeye çalışmalı bir şeyleri;
Küçük şeylerle başlamalı belki; örneğin, bir kaç durak önce inip
Servisten, otobüsten; yürümeli eve kadar, yüreğine takmalı güneş gözlüklerini;
Gördüğünü hissedebilmeli!
Sağlığını kaybedip, ölümle yüz yüze gelmeden önce,
Değerli olabilmeli hayat!
İlla büyük acılar çekmemeli, küçük mutlulukları fark etmek için!
Başkasının yerine koyabilmeli kendini;
Ağlayan birine 'gül', inleyen birine 'sus' dememeli!
Ağlayana omuz, inleyene çare olabilmeli!
Su adaletsiz, merhametsiz dünyaya ayak uydurmamalı; Sevgisiz, soysuz kalarak!
Dikeni yüzünden hesap sormak yerine gulden,
Derin bir soluk alıp, hapsetmeli kokusunu içine...
Günesin doğusunu seyretmeli arada bir, seher yeli okşamalı saclarını...
Karda, yağmurda; sevincine, coşkusuna; fırtınada boranda; Öfkesine, isyanına ortak olabilmeli doğanın!
Bir çocuğun ilk adımlarında umudu; bir gencin düşlerinde geleceği;
Bir yaslının hatıralarında geçmişi görebilmeli! Çalışmadan başarmayı, sevmeden sevilmeyi, mutlu etmeden mutlu Olmayı beklememeli!
Ama küçük, ama büyük; her hayal kirikliği, her acı; Bir fırsat yasamdan yeni bir şeyler öğrenebilmek için; kaçırmamalı!
Çünkü; hiç düşmemişsen, el vermezsin kimseye kalkması için, hiç Çaresiz kalmamışsan, dermanı olamazsın dertlerin; ağlamayı bilmiyorsan, Neşesizdir kahkahaların;
Merhaba dememişsen, anlamsızdır elvedaların...
Ne, herkesi düşünmekten kendini, ne; kendini düşünmekten herkesi unutmamalı!
Bilmeli; çok kısa olduğunu hayatin; hep vermek ya da hep almak için...
Sadece, anlatacak bir şeyleri olduğunda değil,
Söyleyecek bir şey bulamadığında da dinleyebilmeli!
Akli ve kalbiyle katılabilmeli sohbetlere...
Hafızası olmalı insanin; hiç değilse, ayni hataları, ayni bahanelerle tekrarlamaması için!
Soruları olmalı, yanıtları bulmak için bir omur harcayacak! Dostları olmalı, ruhunun ve zihninin sınırlarını zorlayacak!
Herkese yetecek kadar büyük olmalı sevgisi;
Ama, kapasitesi sinirli olmalı yüreğinin ki, hakkini verebilsin sevdiklerinin;
Zaman bulabilsin; Bir teşekkür, bir elveda için...
Yasam dedikleri bir sınavsa eğer; Asla vazgeçmemeli sevmek ve öğrenmekten;
Ama, herkesi sevemeyeceğini de her şeyi bilemeyeceğini de fark edebilmeli insan!
Tıpkı, her şeye sahip olamayacağı gibi...
Zamanın ninnisiyle, uykuda geçirmemeli hayati...!
hismiley

reversi 14-09-2008 10:44 PM

selam günlüğüm,selam sevgili dostlar işte döndüm.Görüşmeyeli nasılsınız ,her birinizi çok özlemişim ve sizleri seviyorum. kiss3 çok şükür 96 kardeşimin ameliyatı oldukça iyi geçti ve hastaneden çıkardık;biraz yanında kaldım ve görevi ablama devrederek evime döndüm.Hastanede kardeşimin başında kaldığım günler ve sonrasında ki bikaç gün bi kitap okudum.Size ondan bahsetmek istiyorum .İsmi "zero limit" yazarı JOE VİTALE .hepinize okumanız için tavsiye ederim.Kitabın özü aslında sizin bu sitede yapmaya çalıştıklarınız ile özdeş.Bu kitap eski bie havai yönetiminden bahsediyor:"Ho'opnopono yönetimi "ve bunu Self I-Dentity :kendi kimliğin ile arın ,arın ,arın ,diyor.Seviyorum ,lütfen beni affet ,teşekkür ederim ve özür dilerim ;bu sözleri nakarat şeklinde her daim söyleyin ve arının diyor.En önemlisi de etrafınızda olup bitenden %100 siz sorumlusunuz bunu kabul edin ve bunun için bu sözleri kullanarak arının temizlenin diyor.İşin özü sevgiden geçiyor.Benim çok hoşuma gitti ve ben bunu yapmaya başladım ,faydasını da görmeye başladım.Akabinde çok güzel şeyler olmaya başladı.Kitapta yazıldığı gibi hayatımda ki tüm sınırların kalktığını hissetmeye başladım.umarım sizde okur ve faydalanırsınız.şimdi sıra geldi "gandinin hayatını " anlatan kitabı okumaya.
sevgi ile kalın tekrar görüşene kadar hoş ve mutlu kalın hismiley kiss3

Belgin ∞ 14-09-2008 10:57 PM

Canımcım hoşgeldin.Kardeşine acil şifalar diliyorum. kiss3

reversi 15-09-2008 12:08 AM

teşekkürederim redflowers.Amin 96
kendinize iyi bakın sevgi ile.... hismiley

yeni bir hayat 15-09-2008 12:34 AM

Merhaba reversi;

Kızkardeşin için acil şifalar diliyorum. Ameliyatının iyi geçtiğine sevindim..

smiliyface

Mustang 15-09-2008 07:47 AM

Canım benim kardeşinin iyi olmasına sevindim .ayrıca nerede olursan ol kendini bırakmayışın da çok güzel seni kutluyorum. alk78

reversi 15-09-2008 02:01 PM

selamlar 96 bugün izinliyim ve onun içinde evdeyim.evimin keyfini çıkarıyorum ,müzik dinliyorum ,telkinlerimi dinliyorum yani sözün kısası tembellik ediyorum. u859
birazdan da kitabımı okumaya başlayacağım tekrar görüşene kadar hoşkalın mutlu kalın hismiley

reversi 15-09-2008 11:20 PM

ve bir gün daha bitiyor. 96 bugün havadan mıdır ?nedendir bilmem ara ara sıcak basıyor ve terliyorum.kelimenin tam manası ile bomboş bigün geçirdim;bir kez daha sevdiğim bir işe sahip olduğum vede çalıştığım için teşekkür ettim.ho'oponpono yu yapıyorum ,seviyorum ,lütfen beni affet ,teşekkür ederim 96 özür dilerim utananadam sürekli bu sözleri tekrarlıyorum içimden.gandinin hayatını da okumaya başladım;o da tıpkı bizim gibi arayış içinde yaşamış hayatını bakalım onun hayatından neler öğreneceğim.bu arada "mülemmelliğin rehberi " diye bir kitap var ona devam ediyorum.az da olsa bugün yağmur yağdı şehrime ,sonbahar yüzünü göstermeye başladı şükürler olsun 96 işte böyle bir günün hikayesi daha sonlanacak ,tv de bir dizi var onu izleyeceğim;eee milenyumun son romantiklerinden biri olarak seviyorum bu tip dizileri seyretmeyi...sevgi olan herşeyi seviyorum ben...neyse yazacak bişi bulamıyorum ve sanırım saçmasapan şeylere daldım .yarın görüşene kadar sevgi ile hoş ve mutlu kalın hismiley

reversi 22-09-2008 08:59 PM

sevgili günlüğüm merhaba,
seni boşladığımı zannetme ,kayde değer birşey olmadığı yada bulamadığım için yazamadım epeydir.Bugün neden mi yazıyorum?Yazıyorum çünkü senden ,siz tüm dostlardan bir akıl istiyorum.Bir şey öğrendim bugün ,şaşırmadım duyunca...üzüldüm mü ? yooo... ama yinede garip oldum.Biliyorsun 2 hafta kadar önce kardeşimin ameliyatı dolayısıyle il dışına gitmiştim.Sıkıcı bir toplantının arkasından ve bu gün öğreniyorum ki arkamdan çok çirkin dedikodular çıkmış.O gün toplantıda olanlardan bahsettim mi hatırlamıyorum ama rahatsızdım ve aynı gün aramıza yeni birinin katıldığını şirketçe hep birlikte öğrendik.Neyse ben toplantı biter bitmez rahatsız olduğumdan ayrıldım ordan ve de pazartesi izin aldım salı izne çıktım.Bu gün öğrendim ki;ben yokken bir zamanlar çok değer verdiğim ve şirkette kalmama sebep olan dostum zannettiğim kişi (2-3 yıldır o kişinin gerçek yüzünü görme fırsatı buldum çok şükür )arkamdan "ben güya insanları o yeni gelen arkadaşa karşı dolduruyormuşum ,onları olumsuz etkiliyormuşum"falan filan bu ve buna benzer şeyler söylemiş.Cuma günüde çok sevdiğim bir abimiz var bana dedi ki:sen ya da siz toplantıda o yeni gelen çocukla ilgili konuşmuşsunuz" ben kesinlikle konuşmadım ,durmadım ki orda rahatsızlandım vede eve gittim dedim. Dün sabahta o tip bir cümleyi daha önce bahsettiğim amirim demekten hicap duyduğum kişi söyledi.Biliyorum bu durumda olayı önemsememem ve kale almamam lazım .ama içimden bir seste bu kişilerin bu sapkın psikopat düşünce ve tavırlarına bir ders verilmesi lazım ve bunu bir şekilde senin yapman lazım diyor.Aslına bakarsanız konuyu pek önemsemiyorum ama gerçekten bu pisliklerden kurtulmamız için birilerinin bir şey yapması lazım .evet lütfen bana akıl verin ,susayım mı? yoksa bir şekilde her ikisine de bir ders vereyim mi_?ders vereceksem ki doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum nasıl ?bana yardımcı olursanız sevinirim.kızgın değilim gerçekten ama bilmiyorum ya...sizleri seviyorum ... hismiley

Belgin ∞ 22-09-2008 09:11 PM

En iyi cevap gerçekten susmak mıdır?Evet belki bazen.Ama her zaman değil.Susmak bazı zamanlarda kabulleniştir,bazen umursamamaktır,bazen de adam sendeciliktir bana göre.

Kızgın olmanı gerektiricek bir durum yok zaten yani şöyle bir söyleyen kişileri baz alırsak.Gidip çata çat konuşmak haklıyken haksız duruma düşürebilir bazen.Eğer mümkünse yeni gelen arkadaşına bir hoşgeldin kahvesi ısmarlayabilirsin çalıştığınız yerde.Ya da yanına gidip kendini içten bir şekilde tanıtabilirsin.Hem kendini yalnız hissetmemesine de neden olur.Sonuçta siz tecrübelisiniz.Amirine ya da arkandan konuşan kişiye konuşmaktansa onların uydurduğu bir olayın yalan olduğunu davranışlarınla ispatlamak daha doğrudur diye düşünüyorum.

Sevgiler.

reversi 22-09-2008 09:28 PM

canımcım sevgili redflowers ,yeni gelen arkadaşımla hiç bir sorunumuz yok ki.hatta güzel sohbetler bilem ediyoruz.biliyor musun ben 13 yıldır bu şirketteyim ve her yeni gelen arkadaşı tecrüblerimle yol gösteririm hep ,herkese karşı da olumlu ve akıl hocasıyımdır.ama diyorum ya sorun benim neler yaptığım yada nasıl hareket ettiğim değil bu iki kişi gittikçe sapıtıyor ve toplum için zararlı hale dönüşüyor toplumu temizlemek mi gerek yoksa kendi kendilerine yok olmalarını mı beklemek.sanırım kendi kendilerini imha etmelerini seyretmek çok hoş olacak ama genede canlarını yakmak da hoş olurdu yani... utananadam biliyorum ama napıyım kötüyüm ben kötü derty
şeyltanca planları olan varsa paylaşsın benimle onları kendi silahları ile biribirlerini vurmalarını bekleyecek kadar arkadaşlarımın sabrı kalmadı ya 4897
sevgi ile hismiley

reversi 22-09-2008 10:07 PM

sanırım doğrusu bu ve bu sitede bulduğum yazı gerçekleri ne yapmam lazım geldiğini gösterdi .şükürler olsun 96 iyi ki varsınız....

Hiçbir Tartışma Kazanılmaz!

Bir tartışmadan en iyi sonucu almanın tek yolu vardır, o da tartışmaktan kaçınmak, hem de tıpkı çıngıraklı yılanlardan ya da deprem sırasında eski bir evde olmaktan kaçındığımız gibi. Her on tartışmadan dokuzu bittiğinde, taraflar kendilerinin haklılığından tartışmaya başlamadan önce olduklarından çok daha fazla emindir.

Tartışmalarda öfkelendiğimiz zaman, gerçek için değil, kendi hesabımıza çalışmaya başlarız. -Thomas Carlyle

* Sorun, birlikte iş yapmaya çalıştığınız kişilerle sürekli tartışıp onları aşağılamaya çalışmanızdan yada sizin aşağılanmazdan kaynaklanabilir.
* Yapılması gereken şey iletişimde olduğunuz kişilere konuşmaktan ve sözel tartışmalardan kaçınmayı öğretmek olabilir.

Eğer karşı çıkar ve tartışırsanız, bazen belli bir zafer kazanabilirsiniz, ama bu içi boş bir zafer olacaktır, çünkü bu yolla karşındakinin sempatisini asla kazanamazsınız. Haklı, hem de çok haklı olabilirsiniz, ama iş karşınızdakinin fikrini değiştirmeye gelince büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir.
Bir yanlış anlamayı ortadan kaldırmanın yolu da hiçbir zaman tartışmak değil, ancak ılımlılık, diplomasi ve karşınızdakinin bakış açısını anlamaya istek duymaktır.

Mümkün olduğu kadar iyi bir noktaya gelmek isteyen hiç kimsenin, kişisel tatmine ayıracak zamanı yoktur. Üstelik öfkesini ve öz denetimini kaybetmesinin oluşturacağı sonuçlar da bu amaç için çok zararlıdır.

Yolda bir köpekle karşılaştığınızda, önce geçmek için ısırılmaktansa, ona yol vermek daha iyidir. Çünkü ısırılmanın acısını köpeği öldürmek bile geçirmez. Anlaşmazlıkları olumlu karşılayın ve sloganı hatırlayın: İki ortak her konuda anlaşıyorsa, aralarından bir fazlalıktır. Eğer sizin düşünmediğiniz bir nokta varsa, dikkatinizin o nokta üstüne çekilmesinden hoşnutluk duyun. Belki bu anlaşmazlık, size çok büyük bir hatayı daha yapmadan düzeltme fırsatı verecektir.

İçinizden gelen ilk tepkiye asla güvenmeyin. Bir anlaşmazlık durumunda ilk doğal tepki her zaman savunmaya yöneliktir. Dikkatli olun ve ilk tepkinizi vermeden önce düşünün. Düşünmemek yararınıza değil zararınıza olabilir. Öfkenizi kontrol edin. Unutmayın, bir insanın değerini onu neyin öfkelendirdiğine bakarak anlayabilirsiniz.

Önce dinleyin. Karşınızdakine konuşma fırsatı verin, bırakın sözünü bitirsin, direnmeyin, savunmaya geçmeyin ve tartışmayın, bu sadece aranıza engeller koyar. Siz, daha yüksek anlayışsızlık duvarları yerine, anlayış köprüleri kurmaya çalışın.

Eğer senin aklın varsa, başka bir akıl sahibi ile dost ol da işlerini ona danışarak yap. (Mevlana)

Bir anlaşma noktası arayın. Karşınızdakinin sözlerini dinledikten sonra, önce aynı fikirde olduğunuz noktaları ele alın.
Dürüst olun, Hata yaptığınız yerleri arayın ve bulduğunuzda bunu itiraf edin. Hatalarınız için özür dileyin. Bu karşınızdakinin silahlarını bırakmasını ve kendini savunmaktan vazgeçmesini sağlayacaktır.
Karşınızdakinin fikirlerini düşüneceğinize söz verin ve bunu içtenlikle yapın. Karşınızdaki haklı olabilir. Bu aşamada karşınızdakinin düşüncelerini gözden geçirmeniz, karşı çıkmakta inat edip kendinizi tartıştığınız kişin ‘ Sana söylemiştim ama dinlemedin ‘ diyebileceği bir noktada bulmaktan çok iyidir.

Karşınızdakine, gösterdiği ilgiden dolayı içtenlikle teşekkür edin. Bir konuda sizinkinden farklı fikirler ileri sürme zahmetine giren kişi, sizinle aynı şeylerle ilgileniyordur. Onları size gerçekten yardım etmek isteyen kişiler olarak düşünün, böylece karşınızda yer alan birini yanınıza çekebilirsiniz.

Eyleme geçmeyi, her iki tarafa da sorun üstüne düşünecek zaman bırakacak kadar erteleyin. O gün ya da ertesi gün yeni bir toplantı yapmayı önerin. Bu toplantıya hazırlanırken kendinize bazı sorular sorun:

* Karşımdaki tamamen ya da kısmen haklı olabilir mi?
* Öne sürdüğü görüşlerde doğruluk payı var mı?
* Sorunu çözebilecek olan şey benim yaklaşımım mı?
* Verdiğim tepki karşımdakini yanıma mı çeker yoksa benden
* daha da uzaklaşmasına mı neden olur ?
* Tepkilerim, iyi insanların hakkımdaki görüşlerini ne şekilde etkiler?
* Kazanırsam bunun bedeli ne olacak?
* Sessiz kalmam anlaşmazlığın giderilmesini sağlar mı?
* Bu zor durum benim için fırsat mı?

Opera tenoru Jan Peerce, evliliği ellinci yılına yaklaşırken şöyle demişti: ‘Karım ve ben uzun süre önce bir anlaşma yaptık bu anlaşmaya birbirimize ne kadar kızarsak kızalım uyduk. Birimiz bağırırken, diğeri dinlemek zorunda çünkü iki insan bağırdığı zaman ortada iletişim kalmıyor ve sonuç sadece anlamsız bir gürültü oluyor.

Bir tartışmadan en iyi sonucu almanın tek yolu, tartışmaktan kaçınmaktır.

-alıntı-
hismiley

Mustang 23-09-2008 10:07 AM

alk78
Bu ne güzel bir çözüm bak sen artık kendinin farkına vardın varalı kendi çözümlerinide kendine faydalı olacak şekilde buluyorsun .

Seni gönülden kutluyorum işte bu senin farkındalığının başarısı .

alk78 alk78 alk78 kiss3 kiss3 kiss3

reversi 23-09-2008 10:22 PM

evet sevgili mustang sanırım haklısın çözüm bu 96 tartışmaktan kaçınmak
bu yazı daki özellikle ""Tartışmalarda öfkelendiğimiz zaman, gerçek için değil, kendi hesabımıza çalışmaya başlarız. -Thomas Carlyle

Eğer karşı çıkar ve tartışırsanız, bazen belli bir zafer kazanabilirsiniz, ama bu içi boş bir zafer olacaktır, çünkü bu yolla karşındakinin sempatisini asla kazanamazsınız. Haklı, hem de çok haklı olabilirsiniz, ama iş karşınızdakinin fikrini değiştirmeye gelince büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir.
Bir yanlış anlamayı ortadan kaldırmanın yolu da hiçbir zaman tartışmak değil, ancak ılımlılık, diplomasi ve karşınızdakinin bakış açısını anlamaya istek duymaktır.

Mümkün olduğu kadar iyi bir noktaya gelmek isteyen hiç kimsenin, kişisel tatmine ayıracak zamanı yoktur. Üstelik öfkesini ve öz denetimini kaybetmesinin oluşturacağı sonuçlar da bu amaç için çok zararlıdır"" bu kısım beni etkiledi ve bugün bunu uygulamaya koydum.
Bugünlerde yaptığım bir diğer şeyde -karşılaştığım olumsuz durum ya da olay ister benimle direkt ilgili olsun isterse de olmasın - kendi içime dönüyorum ve bu durumun olmasına sebep için içimde var olan şeylerden dolayı özür diliyorum ,lütfen beni affet diyorum,bu farkındalık için teşekkür ediyorum ve seni seviyorum diyorum.
O çok bahsettiğim kişi ile konuşurken bugün içimden sürekli olarak Allahım sana teşekkür ediyorum ,seni seviyorum ,özür dilerim lütfen beni affet diye geçirdim ve sonuç mükemmel o kişi konuşması ilerledikçe daha da sakinleşti Bunu da zero limitten öğrendim .inanın dün buraya kopyaladığım o yazı ve zero limitte yazılı olanlar başıma gelenler için başkalarını suçlamamayı ve de kendimi sevmemi kendimden özür dilemeyi ve teşekkür etmeyi öğretti.
ya işte böyle bugünlükte bu kadar.
bu akşamlık bir soru ile yazımı bitireceğim:merkür ün devreye girmesi ne demek ,3 hafta boyunca ay merkürde olacakmış ve ben boğa burcuyum bu durum beni nasıl etkiler?konuyla ilgili beni aydınlatırsanız sevinirim.sizleri seviyorum kiss3
iyi geceler hismiley

Mustang 24-09-2008 09:18 AM

Canım benim mutlaka merkürün bir etkisi vardır bilmiyorum .
Sen kendini çok güzel etkilemişsin ve içine döndüğünde ne güzel sorunlarını hallediyorsun .
Bu olayı bende hayatımda yaşayacağım bir konuya uygulamaya karar verdim .
Sonuçları yazarım bakalım ne olacak .
Bu koyduğun yazı zero limitten miydi hemen almalıyım çok güzeldi.
Bizim sorunların çaresi aslında içimizde fakat biz kendimize okadar yabancıydık ki göremiyorduk .
Bizler kendimizi bulunca çözümleride daha kolay buluyoruz .
Bizler hassas kişilikler olduğumuz için kavglar bizlerin enerjilerini düşürüyor .
Bu yüzden kavgalardan kaçınıp daha akılcı yoldan işi halletmeliyiz.
Canım benim yolun aydınlık ve açık olsun.
kiss3

reversi 24-09-2008 07:51 PM

sevgili mustang yazdığım o yazıyı bu sitede buldum ,sanırım shamanic'in yazdığı makaleler ile ilgili bölümdeydi.Onun için çok uzaklarda aramana gerek yok yani.Ama sana ve tüm ihtiyacı olan arkadaşlara zero limiti okumalarını tavsiye ediyorum.aslında herbirimizin içinde güçlü bir inanç var ve maneviyata bu kadar yatkın olmamızın asıl nedenide bu gibi geliyor bana.Her biriniz içleri sonsuz sevgi ile dolu çok güzel insanlarsanız ben bunu okuduğum tüm yazılarda şiddetle hissediyorum .ilk baştan itibaren dediğim gibi istediğim sevgi ve ben bunu herkese veriyorum çok şükür ki bu sitede de siz sevgi dolu insanlardan bu pozitif elektriği alıyorum iyi ki varsınız sevgi ile kalın sizleri seviyorum.ilerleyen saatlerde bugünün değerlendirmesini yazacağım ... hismiley kiss3

reversi 24-09-2008 11:20 PM

selem sevgili günlüğüm girlhaha bugünün sıkıntısı dünden başlamıştı aslında.hoppala diyeceksin şimdi ,dün ani bir hışımla bizim gm(biz kısaca ona böle diyoz)bizim bölümün toplantısına tehditkar bir hava ile katılmak istediğini belirtti.bişi yapacağından değil ama yaydığı negatif enerjiden dolay bazı huzursuzdum doğrusu.neyse onun sayesinde zero limitte öğrendiğim ho'oponopno yönetimini uygulama imkanı uldum.büyük bir gerginlkle ve hışımla konuşmasına başladığı ilk andan itibaren bende içimden "bu olayın bu durumun olması için içimde ne oluyor buna sebep ne diye sordum ve sonrasında seni seviyorum ,lütfen beni affet ,teşekkür ediyorum ,özür dilerim "dedim.Sürekli bu cümleyi tekrarladım ve sonuç mükemmel,tüm ekip arkadaşlarım şaşkındı ,çünkü bekledikleri felaket gerçekleşmedi ve ben sürekli bunu tekrar ettim.arada ona sevgi yolladım.inanın artık eminim ben onu değiştirmek insan olmayı öğretmek için ve de o da bana sabır etmeyi öğretmek için birlikteyiz. wave
Günün sonunda çünkü toplantı bütüngün sürdü herkes çok neşeli bir toplantıdan çıkmıştı ve de rahattı.hayırlısı artık.bunda ikinci etmende kendimi sürekli olumlama ile rahatlatıyorum "kendimi bağışlıyorum olduğum gibi kabul ediyorum ve seviyorum.Tüm sevgim ilede serbest bırakıyorum"bu harika bir his ,çözüm buymuş ,başıma gelen veya içinde olduğum tüm durumlardan kendimi sorumlu tutup sıfırlamak ve arınmak.Tartışmadan kaçınmak ,bu arada bir söz var başını sallamanın yeterli olduğu durumlarda asla konuşma bunu yapıyorum ve de mizacım gereği ortalamaya benzeyen hiç bir şeyi kabul etmemek ilkesini yürütüyorum.
işte bir günün kritiği böyle
sevgi ile geçireceğiniz yarınlar sizin olsun... hismiley

shamanic 25-09-2008 02:00 AM

reversicim harika bir tavır sergilemişsin.. tebrik ederim..

http://www.jemelv.dk/billeder%20osv....blomst_012.gifyüreğine sağlık.. ark5

bu arada zero limit i okumak farz oldu.. y789

o kadar çok ballandırdın ki bu saatte açık kitapçı olsa gideceğim.. girlhaha

sevgiler..

yeni bir hayat 25-09-2008 08:01 AM

reversi'ciğim;
Yaşadığın olumlu gelişmeler için adına sevindim.Bundan sonraki hayatın hep böyle güzel, pozitif olumlamalarla geçsin inşaallah...

Sevgiler... kiss3

Mustang 25-09-2008 08:47 AM

Canım insan böyle kavgasız gürültüsüz sakin ve huzurlu kazanınca ne güzel oluyor.

İşte en güzel kazanma şekli seni yürekten kutlarım 25889.

Açıklama için de teşekür ederim . kiss3

reversi 29-09-2008 07:38 PM

5 koca gün geçmiş buraya yazmayalı ...çok sakin ve de dingin 5 gün.ne mi oldu hiç... dusun öyle bir kaptırıyorum ki hayatımın akışına kendimi düşünüyorum da ne geçiyor elime böyle koşuşturmakla ve cevap az önce yazdığım gibi kocaman bir hiç...bayram geldi ,biliyormusunuz ben o eski bayramları özledim.heyecanla beklenilen o bayram sabahlarını,şimdi ise çoğu insan gibi tatil bayram günleri benim için.belki eski bayram günlerini özlediğimden bu kadar dingin ve kelimenin tam anlamıyla ruhsuzum.kendimi buldukça etrafımda ki insanlarında gerçek yüzlerini görüyorum ve bu gördüklerim hiç ama hiç hoşuma gitmiyor.ve düşünüyorum "karşılaştığım kişiler eğer benim bir yansımamsa "ben ne zaman çağırmışım bu kişileri diye ...işte bugünlerde ki ruh halim ,eskiden beni çok ama çok mutlu edecek gelişmeler olsa da hayatımda ben böyle düzüm ...neyse her birinize ve kendime MUTLU ve Huzurlu Bayramlar şimdiden kiss3 hismiley

bulutsel 29-09-2008 10:50 PM

".....kendimi buldukça etrafımda ki insanlarında gerçek yüzlerini görüyorum ve bu gördüklerim hiç ama hiç hoşuma gitmiyor.ve düşünüyorum "karşılaştığım kişiler eğer benim bir yansımamsa "ben ne zaman çağırmışım bu kişileri diye ..."

Sevgili reversi,
günlüğündeki yazılardan iyi bir okuyucu olduğu fikrini edindim. Bilmem "Tanrılar Okulu"nu okuma imkanın oldu mu? O kitapta aynen senin de belirttiğin gibi "karşılaştığımız kişilerin bizim birer yansımamız" olduğu ustalıkla ifade ediliyordu. Ama bu yansımanın tam da bizim içimizdeki şeylere ait olduğunu düşünüyorum. Karşımızdaki kişilerde ya da olayda
bizi rahatsız eden şeylerin, tam da sahip olduğumuz ya da sahip olmayı çok isteyip olamadığımız ve belki de kendimize bile itiraf edemediğimiz şeyler olduğunu düşünüyorum. Bir şey ya da bir olay bizi etkiliyorsa eminim ki bir yerlerde bir yaralı noktaya dokunuyor; belki bir korkumuza, belki bir özlemimize... ne olursa olsun bizim içimizdeki bir şeye dokunuyor ki, işte tam bu noktada belki canımızı acıtıyor, belki de bizi diğer kişiye çekiyor. Bence bir şekilde hayatımızda olan herkesle bu anlamda ilişki içindeyiz ve onları çağırıyoruz ve çağırılıyoruz. Deneyimlemek üzere...İlişkilerimizin hiçbir zaman tek taraflı olduğunu düşünmedim.
Sevgilerimle
Bulutsel

reversi 05-10-2008 01:05 AM

selam ,tüm dostların geçmiş bayramı kutlu olsun kiss3 bu siteylen tanışalı nerdeyse 3 ay olcak ve bende bu site ile beraber yeniden doğdum.eski ben gitti hayata dışardan yukarıdan bakan biri geldi. 96 bayram geldi ve de bitti ,bayram sonrası işe gittim ve bugün tatilim.bu gece sevdiklerimle birlikte yere gittik ve çok eğlendik.gece bitti hatta gün bitti şu anda pazar günü başladı bile...herhangi bir olumsuzluk çok şükür yok hayatımda ama gene de bir şeyler eksik ve inanıyorum ki bu eksiklikler her ne ise çok yakında dolacak ve o günün yada günlerin bir an önce gelmesini istiyorum.sizleri sevgi ile selamlıyorum hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:39 PM.