Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Novosibir'ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/10394-novosibirin-gunlugu.html)

Novos 06-07-2008 04:46 AM

Ynt: caribbean'ın günlüğü

Alıntı:

Cem . Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim böyle devam et inşallah daha iyi olacansın hismiley

eyvallah kardeşim sağolasın actionsmile

Novos 06-07-2008 04:58 AM

sf sitesinden alıntı

sf'li bay x: pardon, molpediniz var mı?
bayan x: var lazım mıydı?
-pardon ben sosyal fobiğim de
-sosyal fobik mi o da ne?
-sosyal fobi, bir hastalık
-gerçekten hastaymısın sen.

imported_Angel 06-07-2008 06:46 PM

son yazını heyecanla okudum nasıl sonlanıcak diye...birşeylerin tam kötü gideceğini düşündüğün an son anda o kötüymüş gibi gözüken şeyler tam tersine dönmüş vay canına...gizli bir güç ün bunu tersine çevirdiği belli oluyor :)

yeni haberlerini zevkle bekliyoruz smiliyface

Novos 07-07-2008 02:02 AM

ilgin ve yorumların için teşekkürler silvia. art56art56

Novos 08-07-2008 01:09 AM

sevgili günlüğüm merhaba nasılsın iyi misin? sana hiç sormuyorum değil mi soruyu. beni sorarsan ben mutluyum kesinlikle ama ben bi taraftan da
manyaklaşmaya başladım, 2 gündür forumdaki bazı mesajlara gülüp duruyorum, ama valla cins cins yazı yazanlar var yaaaav. allahalla anlamadım ben bu işi.
ya ben de bir kırıklık var ya telkinlerin etkisi ya da yazan adam hakketen komik şeyler yazıyor. bugün 10 tane anket yaptim bunu da belirtiyim bu arada.

ya bugün sabah 9.25 te gittim işe, benden 2 dk sonra tülay geldi, kapıyı ben açtım. soğuk bi merhabayla karşıladı. merhaba dedim ben de. sonra benden önce
çıktı bu işe, ulen gıcık oldum ben bu kıza yaaa, kendisi konuşmuyor, dün bu 4 anket yapmış ben 6 tane yapınca kıskandı mı ne benden önce hemen çıkayım diye acele etti. buna da kız diye anketleri önce ona verdiler, benden önce çıktı. gıcıkkkk oldum buna ben beeaaaa. dur kardeşim nereye, ben önce geldim.
sosyofobik midir nedir kardeşim bu anlamadım khkh56 ya öyle ya da kendini çok beğenen birşey, kafa göz gir dedi şeytan khkh56
soğuk kardeşim bu kız buzdağı gibi üşüyorum yanından geçerken. umutla bugün baya matrak yaptık, umut hakkında biraz olumlu düşünmeye başladım.
akşam anketleri bırakırken gamze diye bir kızla da tanıştım. ofisin çoğu kız yavv. Allahtan umut var değilse ayvayı yemiştik. khkh56
iyi geceler görüşürüz.

ametist 08-07-2008 01:27 AM

sen önceki gün tülay hoş tender45 demedin mi oldu mu şimdi?bence bu işte bi iş var ,büyük aşklar nefretle başlar music45 durumu olmasın blissy.ya sorduğun sorular gayet normal üstüne neden sosyalfobik diosun be kardeşim kendine.her insan böyle bi cümle kurabilir wave.sürekli sfliyim deyip durma bakiim kendin çağırıyosun iyileşmeye başlamışken o melanet rahatsızlığı.bi daha sf lafını etme n9598 kötü olur günlüğü başına yıkarım music45.oh ne güzel mis gibi iş çıkarmışsın bi sürü anket yapmış cabası arkadaş edinmeye başlamışsın.e belanı istemiosan böyle cümleler kurma ,hadi benim akıllı kardeşim smiliyface.ya ben de kendimi anlamıyorum kaç yaşına gelmişsin annen gibi azarlıyorum.napiim sen çekersin kahrımı benim,kızmazsın bana di mi ,güzel kardeşim.daha iyi de olucak herşey.merak etme smiliyface kiss3
sevgiyle kal emi smiliyface

Novos 08-07-2008 02:21 AM

ooo67 khkh56 ya ben nie kendime oyle bir şey diym. manyak mıyım mayyk mıyım beeeaan. ben kendime demedim ki kıza dedim sosyalfobik dieee aa34
ya oyle biri ya da ukala sevimsizin teki dedim. sen de hemen ole anliyon haaaa n9598 bir şeyler var ama anlamadım ben bilmym sf değil kesinlikle
adrenalin mi diym, enerji mi diym yaaa hap atmış gibi bişey işte, ahanda bole bişey derty ya da boole blissy yok bea ne hoşmuş, aman da benden uzak
olsunnnnn aman aman, ben bu kız hayallaerini çöpe atmak üzereyim zaten 3000 ytl'mi düşünyom, vala sana sölym iki gündür bende kızlara karşı ilgi de kalmadı, hiç derdim kalmadı, kız olsun diye, uğraşmam da, çok istiyorlarsa onlar uğraşsın. yani bugünlerde kızlarla ilgilenecek halim hiiiç yok, nirvana'ya ulaştım ben hehehe smil56 kiss3 actionsmile sevgiler

ametist 08-07-2008 02:41 AM

pardon mu desem ne desem o kadar koşullanmışım ki sfliyim yazılarından sonra artık sf gördüğüm yerleri tırrrrrr die geçmişim.neyse en azından kendine demiyosun.bence kıza da deme ,boşver yakında tanımaya başlarsın o zamn orumların daha nesnel olur girlhaha.hem kıza karşı bu ne şiddet ne celal onu da anlamış değilim.ama bence bu mevzuları es geçme bak tecrübe konuşuyo belli bi yaşa gelince kafanı taştan taşa vurursun dunk56.bi de bak sen; onlar uğraşsın diosun sfden megalomaniye geçme aman aman girlhaha.
nirvanaya ulaşmaya çalışma da,topyekün kaybetmeyelim seni 98569
sevgiyle ,sağlıcakla smiliyface hismiley

shamanic 08-07-2008 03:07 AM

merhabalar caribbean..

gelişmelerin mutluluk verici..
http://s.rimg.info/3763247d69d6d7c6d8671bc1a3a9bb03.gif
dilerim kısa sürede çok daha güzel haberlerini kutlarız..

ben günlükleri epeydir okuyamamıştım.. terli345
çekim yasası ile ilgili yaptıklarınızı okuyunca bir kaç öneride bulunmadan geçmek istemedim..

öncelikle bilinçaltı bölümümüzü inceleyebilirsin..
tezahür sanatı bu konuda kısa bir özet olacaktır..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/
bölüm içinde çok değerli yazılar var.. fırsatın oldukça tüm sayfaları gözden geçir..

daha sonra meditasyon bölümünde hayal ablanın seslendirdiği meditasyonu sabah akşam uygulamaya çalışın.. super
beyin dalgalarını günde yarım satten fazla dinlemeyin..

sevgiler... actionsmile

imported_Angel 08-07-2008 04:08 AM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
ooo67 khkh56 ya ben nie kendime oyle bir şey diym. manyak mıyım mayyk mıyım beeeaan. ben kendime demedim ki kıza dedim sosyalfobik dieee aa34
ya oyle biri ya da ukala sevimsizin teki dedim. sen de hemen ole anliyon haaaa n9598 bir şeyler var ama anlamadım ben bilmym sf değil kesinlikle
adrenalin mi diym, enerji mi diym yaaa hap atmış gibi bişey işte, ahanda bole bişey derty ya da boole blissy yok bea ne hoşmuş, aman da benden uzak
olsunnnnn aman aman, ben bu kız hayallaerini çöpe atmak üzereyim zaten 3000 ytl'mi düşünyom, vala sana sölym iki gündür bende kızlara karşı ilgi de kalmadı, hiç derdim kalmadı, kız olsun diye, uğraşmam da, çok istiyorlarsa onlar uğraşsın. yani bugünlerde kızlarla ilgilenecek halim hiiiç yok, nirvana'ya ulaştım ben hehehe smil56 kiss3 actionsmile sevgiler

aman boşver valla iyi yapıyosun..insan kızarkadaşı yada erkek arkadaşı olmamakla ölmüyor..ona bakarsan ben 10 yıldır kimseyi hayatıma sokmadım...
dışarıda bakan falan olduğu zaman da zevk almak bi yana " öf gene mi ?" diyorum bi noktadan sonra sıkıyor...sırf göze batmamak için gri renk tişortle ve bol kotla dışarı çıktığım oluyo...ha bu demek değil ki tamamen ilgisizim...hoşlandığım insanlar var ama hepsi müzik gruplarından platonik kişiler ve öyle de kalmalarını isterim...
zaten bakıyorum etrafa herşey sıradanlaşmış...sevgili dedikleri insanlar birbirlerine yük gibi gelmeye başlamışlar...buluşmaya giderken bile arkalarından of aman ya diye söylenip isteksiz gidenlere de rastlamadım değil yani...herkesin harcı değil sorumluluk istiyo.... coffe2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:40 AM.