![]() |
Ynt: caribbean'ın günlüğü Alıntı:
|
Ynt: caribbean'ın günlüğü sf sitesinden alıntı sf'li bay x: pardon, molpediniz var mı? bayan x: var lazım mıydı? -pardon ben sosyal fobiğim de -sosyal fobik mi o da ne? -sosyal fobi, bir hastalık -gerçekten hastaymısın sen. |
Ynt: caribbean'ın günlüğü son yazını heyecanla okudum nasıl sonlanıcak diye...birşeylerin tam kötü gideceğini düşündüğün an son anda o kötüymüş gibi gözüken şeyler tam tersine dönmüş vay canına...gizli bir güç ün bunu tersine çevirdiği belli oluyor :) yeni haberlerini zevkle bekliyoruz smiliyface |
Ynt: caribbean'ın günlüğü ilgin ve yorumların için teşekkürler silvia. art56art56 |
Ynt: caribbean'ın günlüğü sevgili günlüğüm merhaba nasılsın iyi misin? sana hiç sormuyorum değil mi soruyu. beni sorarsan ben mutluyum kesinlikle ama ben bi taraftan da manyaklaşmaya başladım, 2 gündür forumdaki bazı mesajlara gülüp duruyorum, ama valla cins cins yazı yazanlar var yaaaav. allahalla anlamadım ben bu işi. ya ben de bir kırıklık var ya telkinlerin etkisi ya da yazan adam hakketen komik şeyler yazıyor. bugün 10 tane anket yaptim bunu da belirtiyim bu arada. ya bugün sabah 9.25 te gittim işe, benden 2 dk sonra tülay geldi, kapıyı ben açtım. soğuk bi merhabayla karşıladı. merhaba dedim ben de. sonra benden önce çıktı bu işe, ulen gıcık oldum ben bu kıza yaaa, kendisi konuşmuyor, dün bu 4 anket yapmış ben 6 tane yapınca kıskandı mı ne benden önce hemen çıkayım diye acele etti. buna da kız diye anketleri önce ona verdiler, benden önce çıktı. gıcıkkkk oldum buna ben beeaaaa. dur kardeşim nereye, ben önce geldim. sosyofobik midir nedir kardeşim bu anlamadım khkh56 ya öyle ya da kendini çok beğenen birşey, kafa göz gir dedi şeytan khkh56 soğuk kardeşim bu kız buzdağı gibi üşüyorum yanından geçerken. umutla bugün baya matrak yaptık, umut hakkında biraz olumlu düşünmeye başladım. akşam anketleri bırakırken gamze diye bir kızla da tanıştım. ofisin çoğu kız yavv. Allahtan umut var değilse ayvayı yemiştik. khkh56 iyi geceler görüşürüz. |
Ynt: caribbean'ın günlüğü sen önceki gün tülay hoş tender45 demedin mi oldu mu şimdi?bence bu işte bi iş var ,büyük aşklar nefretle başlar music45 durumu olmasın blissy.ya sorduğun sorular gayet normal üstüne neden sosyalfobik diosun be kardeşim kendine.her insan böyle bi cümle kurabilir wave.sürekli sfliyim deyip durma bakiim kendin çağırıyosun iyileşmeye başlamışken o melanet rahatsızlığı.bi daha sf lafını etme n9598 kötü olur günlüğü başına yıkarım music45.oh ne güzel mis gibi iş çıkarmışsın bi sürü anket yapmış cabası arkadaş edinmeye başlamışsın.e belanı istemiosan böyle cümleler kurma ,hadi benim akıllı kardeşim smiliyface.ya ben de kendimi anlamıyorum kaç yaşına gelmişsin annen gibi azarlıyorum.napiim sen çekersin kahrımı benim,kızmazsın bana di mi ,güzel kardeşim.daha iyi de olucak herşey.merak etme smiliyface kiss3 sevgiyle kal emi smiliyface |
Ynt: caribbean'ın günlüğü ooo67 khkh56 ya ben nie kendime oyle bir şey diym. manyak mıyım mayyk mıyım beeeaan. ben kendime demedim ki kıza dedim sosyalfobik dieee aa34 ya oyle biri ya da ukala sevimsizin teki dedim. sen de hemen ole anliyon haaaa n9598 bir şeyler var ama anlamadım ben bilmym sf değil kesinlikle adrenalin mi diym, enerji mi diym yaaa hap atmış gibi bişey işte, ahanda bole bişey derty ya da boole blissy yok bea ne hoşmuş, aman da benden uzak olsunnnnn aman aman, ben bu kız hayallaerini çöpe atmak üzereyim zaten 3000 ytl'mi düşünyom, vala sana sölym iki gündür bende kızlara karşı ilgi de kalmadı, hiç derdim kalmadı, kız olsun diye, uğraşmam da, çok istiyorlarsa onlar uğraşsın. yani bugünlerde kızlarla ilgilenecek halim hiiiç yok, nirvana'ya ulaştım ben hehehe smil56 kiss3 actionsmile sevgiler |
Ynt: caribbean'ın günlüğü pardon mu desem ne desem o kadar koşullanmışım ki sfliyim yazılarından sonra artık sf gördüğüm yerleri tırrrrrr die geçmişim.neyse en azından kendine demiyosun.bence kıza da deme ,boşver yakında tanımaya başlarsın o zamn orumların daha nesnel olur girlhaha.hem kıza karşı bu ne şiddet ne celal onu da anlamış değilim.ama bence bu mevzuları es geçme bak tecrübe konuşuyo belli bi yaşa gelince kafanı taştan taşa vurursun dunk56.bi de bak sen; onlar uğraşsın diosun sfden megalomaniye geçme aman aman girlhaha. nirvanaya ulaşmaya çalışma da,topyekün kaybetmeyelim seni 98569 sevgiyle ,sağlıcakla smiliyface hismiley |
Ynt: caribbean'ın günlüğü merhabalar caribbean.. gelişmelerin mutluluk verici.. http://s.rimg.info/3763247d69d6d7c6d8671bc1a3a9bb03.gif dilerim kısa sürede çok daha güzel haberlerini kutlarız.. ben günlükleri epeydir okuyamamıştım.. terli345 çekim yasası ile ilgili yaptıklarınızı okuyunca bir kaç öneride bulunmadan geçmek istemedim.. öncelikle bilinçaltı bölümümüzü inceleyebilirsin.. tezahür sanatı bu konuda kısa bir özet olacaktır.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/ bölüm içinde çok değerli yazılar var.. fırsatın oldukça tüm sayfaları gözden geçir.. daha sonra meditasyon bölümünde hayal ablanın seslendirdiği meditasyonu sabah akşam uygulamaya çalışın.. super beyin dalgalarını günde yarım satten fazla dinlemeyin.. sevgiler... actionsmile |
dışarıda bakan falan olduğu zaman da zevk almak bi yana " öf gene mi ?" diyorum bi noktadan sonra sıkıyor...sırf göze batmamak için gri renk tişortle ve bol kotla dışarı çıktığım oluyo...ha bu demek değil ki tamamen ilgisizim...hoşlandığım insanlar var ama hepsi müzik gruplarından platonik kişiler ve öyle de kalmalarını isterim... zaten bakıyorum etrafa herşey sıradanlaşmış...sevgili dedikleri insanlar birbirlerine yük gibi gelmeye başlamışlar...buluşmaya giderken bile arkalarından of aman ya diye söylenip isteksiz gidenlere de rastlamadım değil yani...herkesin harcı değil sorumluluk istiyo.... coffe2 |
nie nirvana'ya ulaşmak kötü mü canııımm sevgiler bjksmile s456 Alıntı:
ama meditasyonu bir kere dinledim, biraz daha vakit veriyorum onun için nedense şimdilik dinlemek istemiyorum. sevgiler super Alıntı:
dediklerine aynennn katılıyorum silvia. bir de hakikaten insanlar kendi paraları olmadan nasıl sevgili olur, onu anlamıyorum, insanı zindan eder, paran yok pulun yok sevgilin var. bir de ben özgürlüğüme çookkk düşkünüm, napacaz bilmiyorum ilerde, belki de evlenmem ya nolacak ki. sevgiler actionsmile |
Ynt: caribbean'ın günlüğü merhaba günlük, dün çok kötü şeyler yaptım. egom çok mu güçlendi ne anlamıyorum, sonradan düşününce haksız buluyorum kendimi, kesinlikle de öyle. dün kalabalık bir caddede karşıdan karşıya geçerken, sıkışmayayım eğilip bükülmeyeyim diye, karşıdan gelen bir adama omuz attım, hiç bir şey olmamış gibi umarsızca, adam birşey de demedi. önümde giden 25-30 yaşlarında bir kadın vardı. gıcık oldum yavaş yavaş yürüyordu. şuna bir çelme taksam da yıkılsa ne biçim yavaş yürüyor dedim içimden, çok geçmeden kadın aniden sağa döndü, ayağıma takıldı, düşmedi allahtan, bilmiyorum kasıtlı mı yaptım. ego mu kontrol edemez oldum. belki de kasıtlı yaptım, bilmiyorum ama. sonradan pişman oldum olanlara. sonra bugün, su almıştım büfeden, aldım suyu açtım içecem, hiç dikkat etmemişim, yarısı buzmuş, egom yine devreye girdi. pardon, bu buzlu su, bunu ne yapacağız? dedim. bizlik bir mesele yok dedi, açmışsınız kapağı dedi. benim hala bir cevap bekleyip, durduğumu görünce de tamam alın, 50 krş önemli değil dedi. aldım yenisini buzlu suyu verdim. ben giderken adam bişeyler diyordu, sinirlenmişti. eğitim vardı bugün mola arasında tekrar, su almaya gittim, pişman da olmuştum. bir su aldım, diğerinin de parasını verdim, adam almamak için ısrar etti, yine de alın hocam tamam, demin acelem vardı yetişmem lazımdı bir yere, şimdi vereyim dedim. belki de adamın gününü durduk yerde kötü geçmesine neden oldum. eğitim de 18-19 kişi vardı. kimileri ben kadar, kimileri benden de yaşlı, işe yeni başlayacak olanlarmış. bir iki söz dışında kimseyle konuşmadım, kimseye de müsade etmedim, soğuk bir tavırla hareket ettim. arkamda iki tane arkadaş çocuk vardı. bir tanesi, arkamda ayağını sandalyeme vurup durdu eğitim sırasında, ayağını oynatmadan duramayan tipler vardır ya. gıcık oldum, canım sıkıldı, bağırıp çağırmak geldi içimden, zor tuttum kendimi. adam öküzün teki arkama bakıyorum keser diye yok yine yapıyor, sandalyeyi öne çektim en sonunda, biraz sonra yine vurup durdu, yine çektim öne. sabırrrr ettim, valla kafa göz dalmak vardı ama, işden de bu sefer atılabilirdim, bir anlık öfke sonucunda. yemek arasında tek başıma gittim, yemek yemeye. döner aldım, sarıyım mı dedi adam yok burda yiyeceğim dedim. molanın az olduğunu düşünerek, vazgeçtim tamam sar abi dedim. oturacak yer bulamadım etrafta, sonunda herkesin geçtiği bir yerde, duvarın dibinde yedim, başta rahatsız oldum ama sonra rahat rahat yedim yemeğimi. demin ki iki çocuk asansörde bana anketle ilgili sorular sordular. bir şeyler söyledim, hoşuma gitmeseler de, canıımı sıksalar da. bugün ramco aramış beni eğitim sırasında, molada aradım onu, iyiymiş otelde işleri yürütüyormuş turistlerle ilgileniyormuş. 3 haftadır görüşmüyorduk. ne zamandır dostlarımı düşünüyordum ben de. biraz rahatladım şimdi. finoyla da dün mesajla görüştük. nedendir bilmiyorum ama ağlayasım geldi demin. sahte insanlar gördüm yşne bugün, yüzlerinden okunuyordu sahte oldukları. tam olarak tanımadan kimseyle iletişime geçemiyorum. kolay kolay arkadaş olamıyorum, seçiciyim. öyle olmakta da fayda var, bazen insanları içleri belli olmuyor, ilk görüşte, sonradan anlıyorsun nasıl biri olduğunu o yüzden, pat diye konuşmadım kimseyle. derste iyiydim, bir sürü sordum mert beye. mert bey de çok iyi, anlayışlı, değişime açık, kendini geliştirmiş biri. bugünün tek pozitif yanı oydu. bak koruma kalkanını devreye sokmayı unutmuşum. negatif enerjileri bana mı geçti ne, canım sıkıldı bugün. öpüyorum görüşürüz. |
Ynt: caribbean'ın günlüğü caribbeancım merhaba ;ya ben senin 1-3-5 ay sonra yazacaklarını merak etmeye başladım.günlüğün roman tadında gidiyo valla smiliyface.bi de ifadelerin netleşmiş baya süper.bi de şu nirvana mevzusu var di mi,üst benliğe ulaşmak için dünyevi zevklerden vazgeçemem ben girlhaha(hem ben ast-üst ilişkilerine karşıyım ,benliğimizi de mi sınıflıcaz khkh56 )temel sorunlarımı hallediyim yeter.sana da o yüzden nirvanayı boşver dedim gssmile smiliyface herşey istediğin gibi olucak,kendine iyi bak kiss3 |
Ynt: caribbean'ın günlüğü wave super nirvana konusunu düşündümde şimdi biraz abartmışım, dusun yok baya abartmışım, doğru gerçekten sorunlar hallolsun daha fazla birşey de istemem. k8908 |
Ynt: caribbean'ın günlüğü yav şaka dedik neye ulaşmak istiyosan ulaş canımıniçi,sen iste nirvanaya da ulaşırsın.tam destek benden.kendine iyi bak görüşürüz smiliyface kiss3 |
Ynt: caribbean'ın günlüğü Caribbean bugün yazdıklarını ne güzel okumaya dalmıştım birden kestin yapılır mı bu ya bana. agl34 Getir devamını ben anlamam.Çok dalmışım ya ben. |
|
|
tabi ki gelişmeleri ve olayları merak ediyoruz ama sırf biz bekliyoruz diye de zorla yazdıramayız..yazılsa bile doğal olmaz bence..o yüzden kendi istediğin gibi yazmanı tercih ederim :) bazen 2 kelime dünya kadar şey anlatabiliyor...kendine iyi bak hismiley |
Ynt: caribbean'ın günlüğü sevgili günlük dün ve bugün maalesef motoru bozmuşum, khkh56 dün uykuda da ateşler içinde yanıyordum, cehennemde gibiydim. bir an havale geçircem sandım. çok şükür bir şey olmadı. her tarafım dökülüyordu yav. sigrt56 malum evde yalnızım da, kim bakacak bana, öbür tarafa gidip kalsam, kimsenin ruhu duymayacak. akşama doğru baya iyileştim. valla sağlık gibi önemli şey yok hayatta, ne para, pul ne yat, kat. sağlık olsun, gerisi palavra bu dünyada. sağlığın önemini düşünce anlıyor insan gerçekten. bugün sabah ahmet beye telefon açtım, ben gelemeyeceğim, motoru bozmuşum, her tarafım ağrıyor dedim. sen gel 2-3 saat eğitime katılırsın, sonra gidersin, senin için önemli dedi. geç te kalmıştım, mecbur atladım taksiye gittim ofise. taksiye de 8 lira bayıldık beeee üfff. asansöre binerken, iki kadın da geldi benden sonra. onlar sonra gelmelerine rağmen ben merhaba dedim. baya bi şaşırdılar, mutlu da oldular. bizim gruptan mısın dediler, evet yakında başladım dedim. bugün kuzenimin nişanı vardı memlekette, maalesef gidemedim, yarın işe gitmem lazım. haftaya da büyük kuzenimin düğünü var. ona ölsem de gitmem lazım, değilse ferman çıkarırlar hakkımda. ona giderim ya, oraları da özledik be, annemi, babamı, akrabaları, kuzenleri. arkadaşlardan pek özlenecek kimse yok ama sanırım ramco geliyomuş haftaya mı tam bilmiyorum, abdi de orada, vaktim de olmaz ki ama pazar erkenden dönmem lazım ankarama. malum buluşma varmış, kaçırırsam hayatımın pişmanlığı olur benim için. memlekte gidersem, kendimi deneme fırsatım da olacak. anamın yemeklerini özledim yav, gözüm de tütüyor, şöyle bi mercimek çorbası yapsa, patates kızartsa, bana ne de güzel olur, bir de köfte olsa ekstradan tam olur. bu sene ayrılıkların yılı oldu beee, herkes bir tarafta ailem, arkadaşlarım, ben. kendimi bulmamın yılı da oldu, teşekkürler 2008, büyümeyi öğreniyorum. büyümek böyle bir şeymiş, şimdi anlamaya başladım. ama bir tarafım hala çocuk haykırışlarıyla dolu. çocukluk ta ne güzeldi yav, susam sokağını mı izlerdim. geçende nette izledim, kermit bey çıktı sahneye, ediyle büdüyü gördüm, edi'nin büdüyü dışarı çıkarıp, uyuduğu bölümü izledim, dün gibi hatırladım. bu benim önüm, bu benim sırtım mıydı arkam mıydı ne, dilimden düşürmezdim be. voltran olurdu değil mi herkes robotun bir parçası olurdu. çocukluğumun kahramanlarıydı. bir de meyvelerin olduğu bir çizgi film olurdu, çileği severdim nedense, bir gün çok iyi hatırlıyorum, annem evi süpürmüştü, izleyememiştim. bozulmuştum anneme.görüşmek üzere. |
Ynt: caribbean'ın günlüğü Geçmiş olsun caribbean.Evde kahve varsa bir çay kaşığına 2 damla limon damlat at ağzına.Tadı kötüdür ama etkii çözümdür. Bu arada harikasın gerçekten.İlk kez böyle doya doya okuyorum.Bende çok severdim susam sokağını.Bu benim sırtım sırtım sırtım,bu da benim elim elim elim. Ne güzel günlerdi ya.Annem dışarıdan çağırırdı beni.Koşa koşa gelirdim.Ondan sonra bir çizgi film daha vardı hani vucuttaki mikropları öldürüyordu bizim savaşçılar falan.Hasta olan iyileşiyodu.Tam olarak hatırlayamadım bak onu yaşlanmışım anlaşılan.Annem pırasalı börek yapardı ben izlerdim onları yerken.Hey caribbean ne günlere götürdün beni bir bilsen. Buluşmaya mutlaka gel bekliyoruz.Yerini son günlere doğru yazıcam ben. Sevgiler sana ve annene gitsin bu sefer içimden geldi. |
Ynt: caribbean'ın günlüğü sağol redflowerscım eksik olma. evde kahve var da 3ü 1 arada khkh56 limonsuyu var bir de. onlarla denerim artık, patronda kolaya iki aspirin at demişti, yarına bekliyor beni işe. ya süpersin onu nasıl atlamışım, hatırladım şimdi çocuklar vardı, birde bilgin mi, doktor mu öyle bir şey göbekten aşı yaptığını hatırlıyorum, aşıdan niye korktuğumu hatırladım şimdi. aşı mikroplarla savaşırdı evet, kavga falan ediyorlardı yanılmıyorsam 2600 . ulen ninemler niye hep eskileri hatırlatır derdim hep, marifet eskideymiş şimdi anlıyorum. milenyum geldi hayat bitti sanki. ölmez de sağ olursam, sıra bana gelmemişse gelirim inşallah. iple çekiyorum, sevgilerle hismiley |
Ynt: caribbean'ın günlüğü merhaba caribbean..günlügünü okuyorum ve çok begendim.seninlede konuşmuştuk..benide sen motive ettin..bndede sf var ama birazda kendim yapıyorum.bnde psikologa giittim ama ilaç verdi bende biraz kulandım ama bırakıcam.çünkü verdgi ilaç hiç etkili degil..zaten dogru dürüstde konuşmaıdı..işte bide baska bir doktor ban çözüm sensin demişti .bnde dedim nasıl çözüm ben oluyorum ya olsam bu psikologlar ortaya çıkmazdı.insan bazen düşüncelerine engel olmaıyo zaten sf nin nedenide bu.inş sen yenersin...de ... bizede anlatırsınn.. smiliyface..tabi bnde mzüikleri dinliyom bakalım benim için nolcak.. mlk34 |
Ynt: caribbean'ın günlüğü merhaba sevgi ilgin ve yorumların için teşekkürler. ilaçlar gerçekten insanı yoruyor, ne zamandır içiyorsun bilmiyorum ama yavaş yavaş bırakırsın artık. unutma yeni ilaçların telkinler olacak smiliyface . zaten bir iki hafta sonra telkinlerin etkisini gördükten sonra havalara uçacaksın. gulensmiley ben 1 sene durmaksızın dinlemeyi düşünüyorum, 1 ay bitti kaldı 11 ay :) . bu hastalık genelde ergenlikte ortaya çıkıyor, geçici bir durum, bize sadece sabretmek ve mücadele etmek kalıyor. sevgiler hismiley |
Ynt: caribbean'ın günlüğü evtt sana katılıyorum.telkinleri dinliyorumm.... derty |
Ynt: caribbean'ın günlüğü super süpersin. |
Ynt: caribbean'ın günlüğü sevgili günlük merhaba bugün öğleden beri sitedeydim genellikle, pek bir şey yapamadım, akşam çıktım parkın oraya oturdum. annemi aradım, baktım başka biri çıktı, kimsin dedim, alo alo.. kapattı. çalgı sesleri geliyordu allahallah dedim, düğün mü var. bir on dk sonra annem aradı. feyzoş teyzenin oğlunun düğünü varmış oradaymış, eve ne zaman döneceksin dedim, perşembe günü döneceğim dedi. köye gidecekmiş o zamana kadar, tamam anne o zaman cuma görüşürüz dedim. annem beni özlemiş, seni özledim yavrucuğum dedi. ben de seni özledim anneciğim dedim, sesinden anlamıştım zaten özlediğini. babam da yoldaymış, istanbula gitmiş. bugün sanemce, pamuk ve redflowers'a şifa gönderdik, çok güzel oldu bana da mı etkisi oldu ne, daha huzurlu hissetmeye başladım. bugünlerde forumda fazla şaka yapıyorum, nedense biran çok mutlu oluyorum, sonra da mecbur şaka yapmak geliyor içimden. haftaya cumartesi kuzişin düğünü var mutlaka gitmem lazım, pazar günü de buluşma var, gün geçtikçe daha fazla heyecanlanıyorum, umarım son gün vazgeçmem. son bir kaç gündür forumdan arkadaşlarım çoğalmaya başladı. yarın imkan olursa keops'un translarına da geçmeyi düşünüyorum. uykum gelmiş bak esniyorum, neden geç yazarım ki seni, görüşmek üzere. kiss3 |
Ynt: caribbean'ın günlüğü hayat güzelleşmeye başladı cilgin897çoğalıyoruz .translar da işe yarıcak clapping.uykun geldi demek,uyu madem güzel güzel uykulusmile.tatlı rüyalar smiliyface |
Ynt: caribbean'ın günlüğü merhaba carribean :) yazılarını takip ediyordum ama sıcaklardan dolayımıdır nedir bir türlü yazamamıştım..neyse utananadam düğün ve vesaire gibi ortamlar telkinlerin faydasını ölçmek için harika bir fırsat :) belki de kuzeninin düğününde şimdiye kadar hiç eğlenmediğin kadar eğleneceksin...veya yeni insanlarla tanışıp arkadaşlıklar kuracaksın kimbilir... smiliyface bakalım hadi hayırlısı blissy |
|
Ynt: caribbean'ın günlüğü merhaba sevgili günlük ilk tanıdığım insanlar, nedense beni kendini beğenmiş, ukala, sevimsiz olarak addederler, nedense hep öyledir. ama zamanla tanıdıkça kimi öyle olmadığımı anlar, kimisi de gıcık olmaya devam eder. ne yapsam da şunu bozsam, şunu bir madara etsem diye uğraşırlar. en kötü özelliğim şu ki, kötü düşünceli insanlarla bile iyi geçinmeye çalışırım, iltifatlar ederim ama ne yapsam, ne etsem de ağzımla kuş tutsam da bir şey değişmez. yafta yapıştırılmıştır bana gıcık olunan insanımdır, rezil edilmesi gereken insanımdır. bilmiyorum, belki de ben farketmiyorum kendimi, gerçekten gıcık bir insanım, kendini beğenmişin tekiyim. kabul ediyorum ki zaman zaman kendini beğenmiş biri olduğumu düşünüyorum, en azından bir parça var. böyle olması da gerekir bence, kendini beğenebilmelidir insan, ahmet'ten ayşe'den daha fazla beğenebilmelidir kendi öz varlığını. öyle de yapıyorum, bu benim yaşamım, benim hayatım, dünyamda başkalarını kendimden daha fazla düşünebilmeye yer yok artık. biri bana yaklaşıyorsa ben iki yaklaşırım, ben birine yaklaşırsam ve o bana yaklaşmıyorsa, eyvallah diyorum, sen yoluna ben yoluma. sevgiler |
Ynt: caribbean'ın günlüğü katılıyrum caribbean..zaten beinide öle sanıyolar ve sora anlıyolar bu sf nin nedeni aslında... hismiley |
gerçekten ilk izlenim konusu çok hassas bir konu...bir insan birisiyle ilgili izlenimini sadece 60 saniye içerisinde ediniyormuş.. ve ne yazıkki çoğu insan karşısındakini " o 60 saniye" ile değerlendiriyor senelerce ömür yaşamış insanı 60 saniyeye sığdırmaya sınırlandırmaya kalkıyorlar.. halbuki o 60 saniyenin olduğu sıra belki kötü günümüzde olabiliriz..belki dalgın ve düşünceliyizdir öyle değil mi ? yani her zamanki halimizi doğru olarak yansıtamayacak kadar kısa bir zaman dilimi....ama sabit fikirli insanlar bunu bilemiyorlar... Ha bir de bazı renklerin ve şekillerin insan psikolojisine çok etkisi var..dış görünüşteki bazı özelliklerden dolayı insanlara bazı etiketler yapıştırılabiliyor.. mesela kendimden örnek vereyim...benim saçlarım mavi siyaha boyalı iken insanlar bana öcü muamelesi yaparlardı....genelde de koyu renkler giyinirdim.. derken bir gün saçlarımı kumrala boyattım ve bir selamı bile benden esirgeyen aynı kişiler selam verdikleri gibi canım cicim etrafımda dönmeye başlamışlardı ve siyah seni çok sert gösteriyordu böyle daha cici görünüyorsun dediler...bu da ilginç bir nokta...meğerse saçlarım siyah diye onlar bana yakın olmak istemezmiş meğer işe bak sen..bu kadar basitmiş demek girlhaha senin de belki bazı dış görünüş özelliklerin insanların kafasında bitakım düşüncelere yolaçıyor olabilir.... aslında kendini beğeniyor olman iyi bir özellik bence...esasında hep diğer kişilere zarar veren kişilerin veya sözle saldırı yapan kişilerin kendini beğenmeyen ve özgüven eksikliği çeken kişiler olduğunu mutlaka farketmişsindir..seni küçük düşürmeye çalışarak böylece kendi eksiklerini unutmaya ve kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar aklı sıra...böyle kişiler özgüveni yerinde olan insanların özgüvenini azaltarak mutlu olmaya çalışıyorlar..sen diğer insanlara iyi davrandığına ve bu tür şeyler yapmadığına göre kendine güveniyorsun demektir :) ve tabi ki bu senin hayatın olduğuna göre kiminle konuşup kiminle konuşmayacağını veya kiminle ne kadar yakın olacağını seçmen en doğal hakkın..sırf karşıdaki seninle samimi olmak istiyor diye sen için almasa da ona karşılık vermek zorunda değilsin...bazı kişiler kendine güvenmeyi ve seçme hakkını kullanmayı ne yazıkki kendini beğenmişlik ve kibir sayıyorlar...bakma sen onlara varsın desinler... :) smil56 |
Ynt: caribbean'ın günlüğü merhaba sevgili günlük dün kuzişin düğünüydü. geçen haftada küçüğünün nişanı vardı. ne bu böyle ya düğünler, nişanlar, kendimi yaşlı hissettiriyorlar. benim de yaşım geldi mi yoksa yavaş yavaş, herkes yok mu sende kız diyorlar, ne bu ya, insan gerek görmese de böyle dediklerinde mecbur hissediyor. üf yaa, ne yapacağım ben, bu senede mi yalnız olacağım, bilmiyorum ki. ya ben böyle mutluyum diyorum bir an için, özgürlüğüme çok düşkünüm çünkü. ama bazen de kafamdan çıkmıyor da değil dusun halacığım da sordu yok mu bir şeyler diye. yok halacım 28'e kadar yolu var dedim. o yaştan sonra evde kalırsın bak, bir an önce harekete geç dedi. dün otobüste giderken klimayı çok açmışlar, ben de üşüdüm, hasta olacağım deyilse. benden önce de amcanın teki söylemişti soğuk olduğunu ama ısrar etmedi. klimayı biraz kısmalarını söyledim. muavin, öndekiler de kısınca ses ediyorlar dedi. neyse razı edemedik vatandaşı, katlanmaya çalıştık soğuğa. böyle böyle yaklaşık yarım saat geçti. baktım etrafta herkes klimayı tutuyor, belli ki onlar da rahatsız olmuşlar soğuktan, yanımdaki adam da omuzlarımız tutuldu deyince, bana bir gaz geldi, nerden geldiyse. böyle iş olmaz, geldiklerinde söyleyelim, biraz kıssınlar dedim adama. muavin geçerken, tekrar rahatsızlığımı ilettim. donduk hocam donduk dedim. o tekrar öndekiler de kısınca rahatsız oluyorlar, biz arada kalıyoruz, sizden başka şikayetçi yok dedi. bir şey yapamam dedi. çoğu kişi rahatsız bence bundan dedim. adam tekrar sizden başka rahatsız olan yok demez mi. iyicene canım sıkıldı. öyle mi, ispat ister misin dedim, ayağa kalktım ve otobüstekilere soğuktan rahatsız olanın olup olmadığını sordum, sağolsun bir kız ben de rahatsızım soğuktan dedi. başka da kimse çıkmadı. halbuki 5-10 dakika önce onca kişi klimayı tutup, rahatsızlıklarını belli ediyorlardı. onları kişiliksiz addettim, yuh sizin gibi insanlara dedim. haklarını savunamayan insanlar dedim içimden. otobüstekilere, klimanın soğuğundan rahatsız olduğumu ve bu şekilde giderse otogara kadar hasta olacağımı, onun için klimanın kısılmasını istediğimi söyledim, farketmeden biraz sert söyledim galiba. muavin o kıza çıkıştı neden daha önce söylemedin diye, resmen azarlıyordu. neyse bir süre sonra klimayı kıstılar. etraf savaş sonrası sessizlik gibiydi. heyt be bu ben miydim dedim içimden, neler olmuştu bana. sevincli bugün toplantı çok muhteşemdi. ben biraz geç kalmıştım. bu yüzden ekstra heyecan basmıştı beni. metrodan çıkarken büyük buluşmanın son adımlarına doğru ilerliyordum. heyecanımı bastırmak için 5 dk bekledim, sigara yaktım. sigaramı içtim, adımlarımı yavaş yavaş atıyordum, bir sona yaklaşır gibi. içeri girdiğimde biraz heyecanla birlikte herkese merhaba dedim. bugünü bak şimdi hayal gibi hatırlıyorum, gerçekten oldu mu? shamanic ablaya da söylemiştim, son veda anında, baktım kanıtı var, resmine baktım şimdi. benim için bugün çok güzeldi, çok konuşamadım ama ne önemi var, bu kadar pozitif, güzel insanlarla belki de ilk defa karşılaşıyorum. hayatım değişiyor, değişecek te... hoşçakal. |
hayatında birisinin olması veya olmaması konusu kafanı karıştıyor sanırım..bence hiç karışmasın neden biliyormusun ? zaten karışmasının sebebi de sanırım aslında özdüşüncende sen bunu istemiyor veya gerek görmüyor olabilirsin..ama diğer taraftan insanların sanki böyle şeyleri gerekliymiş ve zorunluymuş gibi göstermeleri üzerinde baskıya neden oluyor sanırım....ve ne yazıkki bazı arkadaş çevrelerinde insanlara sevgilisinin olup olmamasıyla değer biçenler var bunlarla ben de çok karşılaştım ama sırf kendimi onlara kabul ettirecem diye de sırf yanımda sevgili sıfatıyla birini taşıyacam diye de içime sinmeyen birisiyle bunu yapamazdım... Lisedeyken çok büyük bi aşk yaşamıştım ve elimizde olmayan bir nedenden dolayı severek ayrılmak zorunda kaldık..üstelik iş evlenme muhabbetine kadar gelmişti..şu anki insanlara baktığımda bana aynı sevgiyi veremeyeceklerini düşünüyorum..ve benim katlanacağım fedakarlıklara değmeyeceklerini düşünüyorum..çünkü herşey yozlaştı ve yüzeyselleşti..belki o lisedeki kişi bile bugün hayatını yaşarken o günkü gibi aynı insan olarak yaşadığını sanmıyorum ister istemez dünyanın düzenine uymuştur o da... hayatıma biri girse bile ister istemez o kişinin sevgisiyle mutlaka ki karşılaştırmaya maruz kalacaktır..bu ona da haksızlık olurdu zaten... yani yanlız olmanın türlü türlü nedenleri var demek istiyorum...bazılarının düşündüğü gibi tek sebep "beğenilmemek, teklif almamak" falan değil..mutlaka ki senin de kendine göre bir nedenin vardır..ve bunu kimseye açıklamak zorunda da değilsin boşver... istersen telkinlerine "başkalarının düşüncelerini önemsememe" telkinini ekleyebilirsin...hem üstelik yaşım geldi geçiyor diye düşünmeyi de bırak lütfen :) ben 26 yaşındayım ve belki de en az 30 una kadar bende de birşeyler olmayacak gibi gözüküyor...bu işler kısmet meselesi 17 sinde evlenen de oluyor 40 ına kadar hayatına kimse girmeyen ama aniden pat diye evlenen de oluyor... klima konusunda gerçekten büyük cesaret göstermişsin seni tebrik ederim :) zaten başımıza ne geliyorsa rahatsız olduklarımızı sırf diğerlerinin yanında sivrilmeyelim diye içimizde tutmaktan geliyor..ve sonuçta zararını yine biz görüyoruz hem ayrıca diğerleri bizim bu tip şeylerde fedakarlık yaptığımızı (yani rahatsız olup da birtakım nedenlerden dolayı söylemediğimizi) asla bilmiyor olacaklar...en güzelini yapmışsın... kendine iyi bak hismiley |
Ynt: caribbean'ın günlüğü ben bu toplumu anlamıyorum arkadaşım. dusun bekar birini gördüler mi : yok mu biri ? derler, nişanlı birine düğün ne zaman diye sorarlar, yeni evlilere: çocuk yok mu çocuk olsun bi tane derler, bi çocuk olur eee ikincisi ne zaman derler.... dl78 yani bu sürer de gider kardeşim. sen sanma birini bulduğunda seni rahat bırakacaklarını. sevincli o yüzden silvia nın da dediği gibi başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini dinle en iyisi bu. music45 hayatını yaşa. bu günler bir daha geri gelmeyecek..... smiliyface |
Ynt: caribbean'ın günlüğü silviacım çok teşekkür ederim, şimdi biraz daha rahatladım yazdıklarını okuyunca, gerçekten de öyle sanırım dediğin gibi kısmet işi. olayı akışına bırakmak lazım sanırım. sapkal89 mücevher ilgin ve yorumların için teşekkürler, toplumun davranışlarını hatırlattın, çok da güzel oldu, anladım sanırım iyice durumumu, çözdüm super |
Ynt: caribbean'ın günlüğü Toplantıya gelirken çok gergin bir şekilde gelip çok hoş gevşemiş biri olarak çıkıp giden kendini çok güzel ifade edebilen bizim tabirimizle garibanın ..Bak bu söz sna yapışmasın ha kendini farklı hissettiğinde nikinide değiştir .Sen kabuklarını kırdıkça bakalım içinden neler çıkacak çok merekla bekliyorum .Ablam biz toplantıda sizlergibi gençleri görünce biraz coştuk sizleri çok konuşturmadıka ama söz birdaha ki toplantıda sıra sizde .Kendi adıma sizi dinlemekten çok mutlu olacağım.Birde nikinin anlamını bilmiyorum değiştir dedim ama bizim kolayımız öbürü geldiği için garibanlıktan kurtul dedim.Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3 |
Ynt: caribbean'ın günlüğü merhaba serpil ablacım teşekkür ederim, nicki değiştirdim ama bu sefer tümden gitti, giriş yapamadım. şimdi yeni bir başlangıç, taze bir başlangıç yapıyorum sil baştan. meğer ne zamandır garibanmışız da haberimiz yokmuş, uyarmasanız caribbean caribbean gidiyordum, sağ olun. sizlerin o güzel sohbetini dinlemekten büyük zevk aldım. gerçekten bymehmet abinin dediği gibi sizden iyi bir eğitimci ya da psikolog olur gerçekten, öyle tatlı ne güzel konuşuyorsunuz. ağzınızdan bal damlıyordu, can kulağıyla dinlemeye çalıştım. konuşmaktansa sizi dinlemeyi tercih ederim tekrar. sevgiler saygılar smiliyface |
Ynt: Novosibir'ın günlüğü merhaba sevgili günlük gördüğüm herkes pozitif enerji yaydığımı, mutlu olduğumu söylüyor. çok mutlu gülüyormuşum, genelde erkekler böyle gülmezmiş çok hoşlarına gitmiş rıdvan beyle münire hanımın. her gün yeni yeni, çeşit çeşit insan tanıyorum, insan sarrafı olma yolunda ilerliyorum. duyargalarım, antenlerim daha bir iyi çalışıyor, şimdilerde farkettim ki artık bir insana baktığımda bana yararlı mı zararlı mı olduğunu anlayabiliyorum. insanlarla tartışmaya başladım, şu bir hafta içerisinde 3-4 kişiyle tartıştım, heheheh aa34 kendimi buluyorum sanırım. burnunu heryere sokan insanlar vardır ya denk geliyor işte, bir şey diyor lüzumsuzca, mecburen hakkımı arıyorum, faydalı da oluyor, ya tırsıyorlar ya da daha temkinli bir şekilde konuşmaya başlıyorlar. yehhuuu sanki kumandayla tv değiştirmişçesine insanların davranışlarını değiştiriyorum, sar, ileri, geri, oynat khkh56 müthiş bir şey yaaa, hayatıma sanki ben yön veriyorum. biri bana tepki gösterirse aynen cevap vermem gerekiyormuş anladım. hayat şimdi daha huzurlu, daha mutlu. öpüyorum seni hoşçakal. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:46 PM. |