Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/10351-gunluk-boyle-mi-olur-bilmiorum-ama-buda-benim-gunlugum.html)

Mustang 03-07-2008 08:44 AM

Ynt: günlük böyle mi olur bilmiorum ama buda benim günlüğüm....

Allan öncelikle aramıza hoşgeldin .Bu gün günlüklere girdim ve ilk senin günlüğünle başladım.Canım benim senin benim ve bir çoğumuzun sorunu hep beğenilme arzumuz hep kendimizi birilerine beğendirmek.Ama bunu yaparken hem kendimizden çok şey feda ediyoruzhemde mutsuz oluyoruz.Benim öncelikli hedefim bu siteye girdikten ve günlüğümü arasıra geri dönüp okuduktan sonra kendimi tanımak ve kendim için ne yaparım nasıl kendimi mutlu ederim diye çalışmalar yapıyorum .EFT,NLP, sedona yöntemleri ile ilgili çalışmalar yapıyorum ve kendimdeki bir çok başkalarına yüklediğim sorunun derinine inince çok küçük şeylerin bile bizleri nekadar etkilediğini görüyorum .Kendimize acıyarak çevremizdekileri suçlayarak kendimizi daha çok derinlere gömüyoruz.

Canım benim saygın olmak için çok paran olması veya çok yakışıklı olman gerekmez .Bence kendini tanıyan kendi ile barışık insanlar hayataki ensaygın kişilerdir .Sana önerim içindeki senle tanış bizler hep kendimizi geride bırakıp başkalarının olmamızı istediği kişiler olduk buyüzden hırçınlığımız.Ailenle ilgili söylediklerinede katılmıyorum benim annem babamda ilk okul mezunu kişilerdi sevginin kıymet bilmenin okulu olmaz .Benim babamın gözleri okadar güzel bakarki sevgisini öyle güzel yansıtırki hiç bir şeye değişmem.

Bizim toplumun kendi kalıpları vardır ayıp günah yasak seni bunlarla sınırlarlar hayatımızdan bunları çıkarıp olumlu cümlelerle düşünürsek inan daha güzel bir bakış açısı geliştiriyoruz. n9598Birde ölüm kelimesini kullanma canım bak hastanelerde birkaç gün daha fazla yaşamak için mücadele den bir sürü insan varken senin ölmek gibi bir lüksün olmasın.Hayat herşeyiyle çok güzel nasıl bakarsan öyle görürsün.Ay bi hayırlı olsun diyecekken neler yazmışım canım siz gençler bizler için çok değerlisiniz lütfen sizde kendi değerinizi bilin. smiliyface

alen 04-07-2008 02:12 AM

ollllleeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee

bugün hayatımda ilk defa duyduğum iki kelimelik o muhteşem sözcükler hala kulağımda çınlıyor...ÇOK POZİTİFSİN blissy bana çok pozitifsin dediler...hemen sizler aklıma geldiniz ve hepinize içten bir teşekkür ettim...

ayrıca bu telkinler insan zihnini açıyor kesinlikle açıyor...artık daha net düşünebiliyorum...hemde çok net düşünebiliyorum...

hepinize kocaman sevgiler...tutmayın beni bağırmak istiyorum...ohhh be üzerimden yük kalktı çünkü bir aylık serüvenim var ve artık bir takım olumlu şeyler duymam gerektiğini düşünüyordum gerçek hayatta ve onu bugün duydum.... aa34

ametist 04-07-2008 05:11 AM

seni tebrik ederim alen ,helal sana 128956.kendini koyverme sakın buna müsade etmemeye çalış.

sevgiyle ,sağlıcakla smiliyface

hayalayaz 04-07-2008 08:05 AM

Alıntı:

alen Nickli Üyeden Alıntı
ollllleeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee

bugün hayatımda ilk defa duyduğum iki kelimelik o muhteşem sözcükler hala kulağımda çınlıyor...ÇOK POZİTİFSİN blissy bana çok pozitifsin dediler...hemen sizler aklıma geldiniz ve hepinize içten bir teşekkür ettim...

ayrıca bu telkinler insan zihnini açıyor kesinlikle açıyor...artık daha net düşünebiliyorum...hemde çok net düşünebiliyorum...

hepinize kocaman sevgiler...tutmayın beni bağırmak istiyorum...ohhh be üzerimden yük kalktı çünkü bir aylık serüvenim var ve artık bir takım olumlu şeyler duymam gerektiğini düşünüyordum gerçek hayatta ve onu bugün duydum.... aa34

kiss3 smil56 art56art56 25889 25889 25889 25889

alen 05-07-2008 11:06 PM

gülsem mi ağlasam mı...telkinlerin etkisi mi? merak ediyorum???
insan yarım şişe birada sarhoş olur mu? evet ben oldum...:=) bugün arkadaşlar yine içmeye çağırdı? hayır dedim,işim var dedim...dinlemediler eve geldiler alıp gittiler beni...belliki düzeni önceden kurmuşlar masada her şey vardı...bira,rakı hatta ne alakaysa votka bile vardı...
neyse ben biradan başladım...biranın yarısına geldiğimde kafamın nasıl döndüğünü anlatamam...ilk başta çaktırmadım ama baktım içtikçe kötüleşiyorum ve midem bulanıyor yarıda bıraktım...şişeyi attım...içemeyeceğimi söyledim ...ayağa kalktım ama ayakta bile duramıyordum...hayretle bana baktılar...çünkü aralarında çoğu zaman en çok içen bendim ve çoğu zaman ben onları eve bırakırdım...ama kafam gerçekten çok dönüyordu...şimdi onlar bıraktı beni geldim eve...hala kafam dumanlı sayılır...geçen günde 5 veya 6 şişede öldüm öldüm dirildim...anlatmıştım...neyse galiba bu telkinler bende böyle bir etkide yaptı...aslında seviniyorum...
ama galiba yeni arkadaş çevresi edinmem gerek...eskilerle bu iş yürümez çünkü...bunu paylaşmak istedim...

hayalayaz 05-07-2008 11:32 PM

alk78 kiss3 art56art56 smil56 happy6

alenciğim tebrikler, evet haklısın sana yeni bir arkadaş topluluğu gerekiyor..aten sen bunu yapmazsan, enerjin değiştiğinden dolayı..eski arkadaşlarının ya sana uyum sağlamaları lazım yada seni terk etmeleri.boş ver sen onlara yenilikler her zaman sevinçler, heyecanlar getirir, eski arkadaşlarından sana uyum sağlayanlarda, aynı sen gibi enerji değişikliği yapıp yanına gelir..bu sefer daha değişik platformda..daha güzel arkadaşlık deneyimleyip, sağlam dostluklarda üretebilirsiniz..her şey daha güzel olmaya başladı tebrik ederim, en içten saygılı sevgilerimi sunarım efenim.. sapkal89

Novos 06-07-2008 04:45 AM

merhaba alen arkadaşım şutla gitsin böyle arkadaşları istersen yalnız kal, belli bir süre sonra yeni arkadaşlıklar olacaktır muhakkak değişime kendini ver.
pişman olmayacaksın kesinlikle, hayatına belki de bir değişiklik gerek. actionsmile

alen 06-07-2008 10:45 AM

ya zaten onlar şutlar beni artık...uyum sağlayamıyorum ortama...:=) :=)
neyse sizler varsınız o yeter bana... :=) kiss3

Akulina 06-07-2008 04:39 PM

Eheheh banadamı öyle olacak ne:)
Bende içtiğimde bir etki etmiyordu,ne kadar olursa olsun...Valla bir denemek lazım şimdi....Yarım birada sarhoş olursam,çok gülerim kendime:)
Arkadaşların bi süreden sonra sana tat varememeye başlayacaklardır...Onlardan uzaklaştıkça ve kendi hayatını rayına oturtunca bu sefer onlar sana gelebilir,yada sana ayak uydurmaya çalışabilirler...Çok gördüm böylelerini...Birde sen kendiliğinden uzaklaşıyorsun,bu insan bana zarar veriyor gibisinden...
Zamanla kendine uygun insanları çekeceksin kendine... super

alen 07-07-2008 02:51 PM

hi my günlük...nasılsın ben bomba gibiyim :=) ( ıyy bir giriş bu kadar kötü olabilir) :=)
kendim değişiyorum,tabiki bu bana yetmiyor çevremdeki insanlarıda değiştirmek istiyorum...onlardaki değişimi görmek, kendimdeki değişimi görmekten daha çok heyacan veriyor...
yaklaşık on gün önce msn'den tanımadığım bir arkadaşın kişisel iletileri dikkatimi çekmişti...onla sohbete daldım,Allah inancının kaybolduğunu,anti-sosyal,karamsar ve depresyonda olduğunu belirtti...bende elimdeki telkinleri yolladım...yapması gerekenleri belirttim...aslında dediklerimi uygulayacağını hiç sanmıyordum ama galiba inandırıcı konuştum ki aralıksız dinlemiş telkinleri...bugün kabus gördüğünü ve iştahının açıldığını belirtti...çok mutlu oldum :=) aa34

bugün depresyon telkinini eklemesini söyledim..ego ve suçluluk listende kalsın dedim tabiki...sonra kendine güven,sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı telkinleri yollayacam... aa34 evet herkes değişmeli..dünya fani,ölüm ani,iyi yaşamak gerek yani dl67 (ıyy giriş gibi bitişte iğrenç oldu) :=) :=) öpüorum kocaman...bye..

alen 07-07-2008 04:24 PM

yarın kuzenlerim geliyor...onlarada telkinleri önermeyi çok istiyorum ama öneride bulunduğum zaman aramızda şöyle konuşma geçmesi muhtemel...

ben:lahn kuzen yeni bir site buldum...müzik dinleyerek değişiyon.. ben değiştim bak olm daha yakışıklıyım :=) olm şaka bir yana harbiden değişiyon ya eski psiko alen yok artık...

kuzenlerim: eheueheueh :=) ya bu çocuk gittikçe mallaşıyor ...harbi salaksın sen??? nasıl bir değişim yaşıyon anlat bakim...

ben:lahn olm bak şimdi açayım bir müzik...işte bu müziği gece yatarken,iş yaparken falan dinliyon ve değişim yaşıyon....yani bu müziklerin altında telkinler var bu telkinler altbilincini olumlu yönde etkiliyor...dip not :telkin;belleğine sokma demek..

kuzenlerim:zuhahahaha muhahahah huhhahahah guguguahahahh :=) müziğe bak...zuhahahaahhah :=) lahn mal sen bu müziklerimi dinliyon...hani rammstein'dan şaşmazdın..

ben: kes lahn lavuk :=) inanmazsanız inanmayın...hem başkalarının düşüncelerinide önemsemiyorum ben artık...

kuzenlerim: teyzeeeeeee

annem:efendim?

kuzenlerim: teyze şu oğluna bir iş bul...gün geçtikçe kötüleşiyor .. zuhaha meuahah guhahahaha

ben: kesin lahn..olm bir efsane doğuyor! olm her efsaneye böyle gülmüşlerdir mutlaka...

kuzenlerim: efsaneye bak...zuhaha muahah ... lahn senden olsa olsa ..............

ben:neyse kandırdım olm sizi ya....banada bir arkadaş yolladı bu müzikleri...bana dedi bu müzikleri dinlersen rahatlarsın falan işte...öyle pc'mde duruyor...

kuzenlerim: olm senin çevrende normal insan yokmu lahn...

ben: var olm sizler normalsiniz işte :=) :=)

---gizli klasöre attım müzikleri,galiba bir süre telkinleri dinlemeyeceğim...yada gece kapıyı kitler onları başka odaya atar :=)gece dinlerim... sabah olunca bütün izleri yok ederim...:=) bye...

shamanic 07-07-2008 04:38 PM

merhabalar alen.. hismiley

değişimlerin seni yoruyor olsada hızlı bir şekilde güzele doğru yol almaktasın.. super

tebrik ederim.. http://s5.rimg.info/3dcf26b16f86228d...408494eebd.gif

kuzenlerine gelince bakarsın onlar senden daha meraklı çıkarlar..

bir çok ünlü ve başarılı kişiliğin geçmişte ve şimdide bilinçaltlarını doğru programlayarak mutluluk içinde yaşadıklarını anladıklarında
üstelik bunu telkinlerle çok kolay bir şekilde yapabileceklerinin farkına vardıklarında senden daha hevesli bir şekilde onları dinlerken bulabilirsin..

hayatlarındaki hedefleri neler..
nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorlar..
şu anda içinde bulundukları ruh ve yaşam hallerinden mutlulular mı..

eğer mutluyuz diyorşarsa ve gelecek hedefleri yoksa yapacak bir şey yok şimdilik.. wave
değişimi istemeleri arzu etmeleri gerekir..
tıpkı senin gibi.. thumbsanim

sevgiler..

alen 07-07-2008 04:50 PM

hea o zaman hedeflerini ve hayatlarının akışını öğrenmeye çalışırım...sonra yavaş yavaş dalarım konuya :=) bakalım...

Akulina 08-07-2008 12:03 AM

Valla seni kaale alıp dinlemiş bir insanın olması harika,kıymetini bil o kişinin alen:)
Ben ne zaman birine anlatsam telkinleri falan dalga geçiyorlar,işin psikolojik yönünden girip,bilimsel yönüne geçip,en sonundada deli olduğuma karar verip laf vuruyolar...Onun için herkesi kendi haline bıraktım,kimseye anlatmıyorum telkinleride,yaşadıklarımıda,sen çok değiştin diyorlar :)
Ama bazen yenilmiyorum anlatıyorum uğraşıyorum,sonrada boyumun ölçüsünü alıp susuyorum:))))

alen 09-07-2008 07:33 PM

hello :=)

dün kuzenlerim geldi,müzikleri falan gösterdim gelişigüzel dalga geçtiler...zaten depresyon dünde kaldı yazısını gördüklerinde kahkahalar havada uçuştu...bende tutamadım kendimi bende gülmeye başladım :=):=) açıklama yapmaya çalıştım umursamadılar......gündüzleri dinleyemesemde geceleri dinliyorum...dün listeme başkalarının düşüncelerini önemsememeyi ekledim...çok acayip kabuslar gördüm...

bugün kuzenlerle denize falan gittik,yüzdük, eğlendik...şuan hepsi ağızları bir karış ayrık yatıyor...bende fırsat bu fırsat hemen sitedeki son yazıları okumaya çalıştım...

gün içerisinde bazen sinirleniyorum...bazı laflar çok ağrıma gidiyor...cevap veremiyorum...cevap veremediğim için kendime kızıyorum...bunun dışında her şey güzel...

adios...

ametist 09-07-2008 08:31 PM

merhaba alen,demek güzel zaman geçiriyosun ne güzel ,tadını çıkar smileydance. ben daha ayağımı bile suya sokamadım.benim için de yüz,güneşlen tatilsmiley.kabuslar görmen bence iyiye işaret olumsuza yorma bence,bilinçaltın çözülüyo mu ne?sinirlilikte bunun belirtisi olabilir.yakında kendini çok çok daha iyi hissedeceğini düşünüyorum.sen telkinleri söyleyerek ,kuzenlerini uyandırmaya çalışmışsın,sendeki değişimler belirginleşince,bu sefer bi kahkaya da sen atarsın onlara girlhaha.gerekli yerlere cevapta verirsin ,hatta kafa bile atarsın,şaka şaka enerjini gereksiz yerlere harcama,boşa gider aa34
kendine iyi bak tatilinin tadını çıkar smiliyface

alen 10-07-2008 01:15 AM

biraz önce atakan abiye özel msj attım...beni çok sarsan,ne beni ya! tüm hayatımı sarsan bir mevzuyu derince anlattım...onla ilgili telkin varsa spariş vereceğimi söyledim, cevap bekliyorum...inş. vardır...sonra hipnoz,meditasyon,eft gibi olaylara el atacağım...bir iki sene içinde hayatımı gerçekten değiştirmeyi çok ama çoook istiyorum...(aslında ocak ayına kadar değişmem gerek)
başkalarının hayatlarınıda değiştirmek istiyorum...bunuda çook ama çoooook istiyorum...
zirveye adım adım çıkmakta fayda var...doruklara sevdalandım beaaa :=)
birde çok acil 20-30 milyar para çekmem lazım kendime...matrixe hükmedin kitabını alınca çekeceğimi düşünüyorum...ümit işte ya hayalsiz yaşanmıyor ki...:=)

(saçmalamayamı başladım...utanmasam saat ikide yemek yedim 4 te uyudum 8 de müzik dinledim diyecem...basit mevzularıda anlatır oldum...neyse ...bu seferlik böyle olsun )

Akulina 10-07-2008 01:38 AM

Valla Alen zaten sen çok değiştin...Benim ilk konuştuğum Alenle şimdiki Alen arasında baya fark var bence...
Zamanla EFT ve diğer teknikleri fln öğrenince düşün artık ne kadrada değişebileceğini...Yalnız bu süre zarfında biraz kendine odaklan...Başkalarını bir süreliğine bırak...Çünkü onlara yardım ediyim fln derken kafanı karıştırabilirler...Sendeki değişimleri ve hayatını gördükçe onlar zaten sen istemedende sana gelip,yardım isteyecekler...Merak edecekler...

alen 10-07-2008 02:19 AM

ttli3  blissy  kiss3  t678 :=)

aileme rağmen değişiyorum şuan ailemleyim bir an önce kurtulmak istiyorum onlardan :=)onları seviyorum ama bana bir şey katmıyolar aksine benden çok şey götürdüklerine inanıyorum...bugün çok sinirlendim yine aileme, altbilincim çok pis etkilendi..:=) nefret duygusu bütün benliğimi sardı...nedense öyle durumlarda hep hitler aklıma geliyor...diyorum; bu hitler  sürekli şuan ki hissettiğim ruh haline mi sahipti ...ailemle ilgili düşündüklerim içinde vicdanım kendimi kötü hissettiriyor..off aile kaosu içindeyim...neyse üni başlasaydı ivme kazanırdı gelişimim...atakan abidende aileyle ilgili telkin istedim...
ben değişmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... beraber değişelim bye :=) :=)

ya birde ben şizofrenmi oluyorum :=) sanki birilerini görür gibi oluyorum...ışığı açtım şimdi,çok korkuyorum valla...

Mustang 10-07-2008 06:46 AM

Alen ailelerimizi seçemiyoruz ve bizlerin hayatlarında çok önemli yer tutuyorlar. Biz çocuklar Allahın onlara emanetleri ve bu emanet verilirkende bir kullanma kılavuzu yok kendiliğinden korumayı öğreniyorsunve bu bazen çok zor oluyor.Bunun sonucuda çocukta istemeden bir çok kötü etki bıraka biliyor.Bizler suçladığımız kişilerin yerinde olduğumuzda belki onlardan daha kötü şeylerde yapabiliyoruz.Bunu sana söylerken hem annesinden şikayet eden bir evlat olarak ,hemde bir anne olarak söylüyorum.Ben anneme kızdığım şeyleri kendi çocuklarıma bazen daha katı şekilde uyguladım .Çünki başka bildiğim yoktu.Ailene yüklenmeden kendini onların yerine koy ve onların ailelerinde yaşadıklarını anlamaya çalış birde üstüne sorumlulukları koyup öyle değerlendir .Onlara kızamyıp acıdığını göreceksin .Ama bu onları değiştirmeyecek sadece senin biraz anlayış göstermene yardımcı olacak daha az kızacaksın .EFT yi denemeni tavsiye derim .Biz kızmla bir çok şeye uyguladık ve çok faydasını gördük .Henüz matrixle ilgili bilgimiz yok kitabı dün aldık bakalım.Kendinin farkında olve önce kurtarmaya kendinden başla. smiliyface

alen 13-07-2008 02:04 AM

kuzenlere sonunda anlatabildim telkinleri...mantıklı buldular :=)
annemede dinletecem...babam dinlemez...
ablalarımada dinletecem...onlardaki değişimin bana yansıyacağına inanıyorum ...züper...
bu arada başkalarının düşüncelerini önemsememe telkini çok etkili...benim bir adım daha atmamı sağladı .. hismiley

Novos 13-07-2008 02:08 AM

25889 senin için sevindim arkadaşım, o kadar umutlu söylemişsin ki, inşallah öyle olacaktır. smiliyface

alen 14-07-2008 12:18 PM

niye herkes bana karizma demeye başladı y789 dünyanın en karizmatik erkeği olmak istediğim için mi acaba? :=) :=) halı saha maçlarında niye orta sahada top dağıtmamı istiyolar ki? :=) eskiden defanstan çıkartmazlardı:=) futbolu kendine güvenerek oynadığımı sölüyolar ilginç:=) aslında top ayağıma geldiğinde çok heyecanlanıyorum y789 ya bu telkinler hayatın her alanında işe yarıyor... blissy
heyecanımı yenmekte biraz zorluk çekiyorum...onuda altüst edeceğime inanıyorum...

birde gitara başladım, en sevdiğim alet bateri ama her zaman onu çalmak mümkün olmadığı için gitarla meşgul oluyorum...ve sağlam adımlarla gitarda kendimi geliştiriyorum...internetten 40 ytl ye gitar öğrenme dvd'si sparişi verdim...gerçekten kursa gitmeye gerek dvd anlatımı çok süper...3-4 aya kadar gitar çalabileceğime inanıyorum...
not:gitar öğrenmek isteyen kursa gitme imkanı olmayanlar bu dvd'yi spariş verebilir...özelden bana ulaşıp dvd hakkında daha geniş bilgi vererim..burda reklama girer söylemem uygun olmaz ... hismiley

Akulina 14-07-2008 12:37 PM

Guitar Pro programıysa çok yardımcı oluyor o program...Kardeşim onun sayesinde baya ilerletmişti gitarı:)
Ben çok isterdim gitar çalmayı ama yeteneğim yok maalesefki:)
Telkinler baya işe yarıyor,insanın duruşu,bakışı değişiyor valla...

alen 14-07-2008 12:43 PM

guitar pro değil...öner yavuz diye birinin anlatımı...bayağı ünlü biri galiba kendisi...:=) konserlere falan çıkıyor sanırım...
msn'ini ekledim birebir spariş verdim...birde arkanızda bateri çalabilirmiyim dedim:=) güldü cevap vermedi...neyse dvd anlatımı gerçekten on numara...bye...

alen 18-07-2008 04:28 PM

dün ilk defa telkinleri dinlemedim,bilgisayarım bozuldu onu yaptırmaya götürdüm...bütün müzikleri pc de olduğu için telkinsiz bir gün geçirdim...kendimi boşlukta gibi hissettim...gündüz yalnız kalmamaya özen gösterdim...gece halı saha maçı falan derken..saat gece 1 gibi eve geldim..eve geldiğimde telkinleri harbi aradım :=) kendimi çok kötü hissettim,meşgul olmak için saat 3 e kadar falan gitarla artık sevmeyeceğim parçasını çaldım söyledim...sonra tv'yi açtım uyuya kalmışım...
düşünüyorumda iyiki var şu telkinler,tek sorun heyecan yenmede...
kendine güven var ama heyacanda var:=) ya insanın başkalarına gitar çalarken eli yüzü titrer mi benimki titriyorrr :=) :=) heyecanımıda yendim mi......

alen 27-07-2008 09:56 PM

günlüğümün en baştaki kısmını ilk defa bugün okudum ..orda, en son cümlede, umarım telkinlerden sonra psikopatlaşmadan tepki koymayı başarabilirim yazmışım...ve bugün bakıyorum ben bunu başarıyroum galiba.. bunu okuduktan sonra fark ettim valla :=) r falan demişim tebessüm ettim :=) delimiyim ya ne diye r ediyorum :=) aşığım demişim vallaha eskisi kadar aşık değilim :=) seviyorum ama normal seviyorum :=) aileme yüklenmişim amaaan onları her haliyle seviyorum ben...tam komediler ya sevilmeyecek gibi değil..mesela ablam bir gün felsefik takılır birgün yoga yapar birgün paraşütle atlar ertesi gün dağa tırmanacam der..genlerinde var çatlaklık :=) :=) kesin psikolojik sorunları var ama belli etmiyor zuhahahaha :=)

neyse 8 ağustosta bizim yeğenin sünnet düğünü var..hepiniz davetlisiniz :=) şimdiden heyecan bastı beni bu heyecanı yenmem lazım bir şekilde...içkiyle bastırıyodum heyecanımı ama içkide içemiyorum ki artık..dün kafam çok bozuktu içmeyi denedim ama olmadı içemedim :=) ne yapacam yahu..sakinleştirici hap falan mı alsam y789 valla şarkıcı,gitarcı,orgcu morgcu getireceklermişş..iyi bende rapçi hipopçı getireyim dedim sünnet düğünümü açık hava konserimi veriyonuz dedim şakasına..demez olaydım :=)..ya bu benim aile gerçek bir ilahi şaka eheueheu :=)

alen 29-07-2008 02:16 AM

merhaba günlüğüm,
bendeki bu heyecanı ne yapacam bilemiyorum... agl34 özel heyecan yenme telkini spariş verdim 10 gündür onu dinliyorum..sakinim sakinim olumlamaları yapıyorum...bildiğim çok ufak bir sedona yöntemi var doğru yanlış onu uyguluyorum ama heyecanımı hala yenemedim ya...halı saha maçında çok heyecanlanıyorum kalabalık arasında çok heyecanlanıyorum.güzel kızlar karşısında çok heyecanlanıyorum :=) :==) her ne kadar belli etmesemde heyecanlanıyorum..aslında kendime güveniyorum dik duruyorum ama içimi kim biliyor heyecandan damağım kuruyor yahu...bazen heyecanım konuşmama etki ediyor böyle garip oluyorum suratım titriyor eheuehu :==) valla eskiden böyle bir şey yoktu bende vardı ama bu kadar değil...son senelerde bu heyecan doruklara çıktı...bakalım sonuç ne olacak ilerde...telkine ve olumlamalara devam tabiki zaten elimden şuanda başka bir şey gelmiyor...ilk fırsattada eft eğitimi alacam inş...değişime baş koydum... birde bende mükemmeliyetçilik var bu iyi bir şey mi kendime güveniyorum ya meseela bu bana yetmiyor daha çok güvenmem lazım kendime...ama heyecan konusunda mükemmeliyetçi olmak istemiyorum valla sakin olayım bana yeter artar...

alen 31-07-2008 01:38 AM

galiba evli bir kadına aşık oldum...sevdiğim kızıda unuttum gitti...bye...

ECEM18 31-07-2008 01:42 AM

vayyy alencim noluyor öyle cat3500 cat3500

sanemce 31-07-2008 01:46 AM

başkasına aşık olduğunu düşünüyosan, sevdiğin kıza olan duygularını bir daha gözden geçir. yok eğer seviyorum diyorsan da başka birine aşık olman zaten mümkün değil. yok alen'cim aşk değildir o hoşlanma, hayranlık belki ama aşk değil onayi

Alıntı:

alen Nickli Üyeden Alıntı
galiba evli bir kadına aşık oldum...sevdiğim kızıda unuttum gitti...bye...

ECEM18 31-07-2008 01:51 AM

sana katılıyorum sanemce super

ozgehan 18-08-2008 11:20 PM

alen nerdesın once asık oldun sonra yok oldun.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 AM.