Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   cubba vs abbuc (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/10092-cubba-vs-abbuc.html)

cubba 27-06-2008 08:49 PM

Ynt: cubba vs abbuc

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
cubba merhaba,ne davranışta bulundun sanki birine zarar mı verdin ne olucak ya ,hata denen şey insan için biçilmiş zaten.akışına bırak ya .çoğu zaman bi çok şeyi olumlu ya da olumsuz olsun kendi isteğimizle yapıp yapmadığımızı bilemeyiz ki.şanslıyız işte (bilmem kaç yaşına gelip senin dediğini söyleyen insanlar da var.valla be bu şekilde teselli buluyorum)bu bi olgunlaşma,farkına varma süreci,bilinçaltı temizliği yapıyosun işte ,daha başlangıç bu,illa ki öyle zamanların yine olucak .kimin olmuyo ki.sanin ol kendini suçlama olan biten için .boşver salla dün ne yaptığını ,telkinlerden sonra umut ediyorum ki
cümleten değişicez cilgin897 sevgiyle kal smiliyface

teşekkürler kısmen..
söylediklerine inanıyorum,
değişeceğiz...

sevgi ile kal....

alen 27-06-2008 08:59 PM

Alıntı:

cubba merhaba,ne davranışta bulundun sanki birine zarar mı verdin ne olucak ya ,hata denen şey insan için biçilmiş zaten.akışına bırak ya .çoğu zaman bi çok şeyi olumlu ya da olumsuz olsun kendi isteğimizle yapıp yapmadığımızı bilemeyiz ki.şanslıyız işte (bilmem kaç yaşına gelip senin dediğini söyleyen insanlar da var.valla be bu şekilde teselli buluyorum)bu bi olgunlaşma,farkına varma süreci,bilinçaltı temizliği yapıyosun işte ,daha başlangıç bu,illa ki öyle zamanların yine olucak .kimin olmuyo ki.sanin ol kendini suçlama olan biten için .boşver salla dün ne yaptığını ,telkinlerden sonra umut ediyorum ki

kısmen sen bu suçluluk konusunda kendini bayağı aşmışsın bence takdir ediyorum seni...bencede ya cümleten değişelim :=)

ametist 27-06-2008 09:23 PM

Alıntı:

alen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kısmen sen bu suçluluk konusunda kendini bayağı aşmışsın bence takdir ediyorum seni...bencede ya cümleten değişelim :=)

ya yok pratikte bişey değişmedi sanırım ,yani hayatım da bi değişiklik yok gibi.ben de inzivadayım şimdi 3 aydır.bi kaç gün sonra alanlara dönücem 2600 bakalım ne olucak.eğer pratikte de değişim başladıysa ,hemen paylaşıcam sizle 44.umarım teorikte kalmamıştır.sadanim.ben de 20 gündür dinliyorum .senin de ,cubba'nın da bi süre sonra halin bu olucak.telinlere devam ,sağlıcakla hpm2

birmutluluk 27-06-2008 10:58 PM

günlüğün hayırlı olsun .... mutluluk ve güzelliklerini paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.... hismiley

cubba 08-07-2008 02:38 AM

yol kenarında oynayan çocuklar gibi
topum kaçtı bugün yola
evin önünde sulanmayan çiçekler gibi
başım düştü saksıma

istanbul'da kimim var, kimin için bu toz duman
istanbul'da neyim var, ne kaldı ki kalabalıktan

kaçamayıp da saklanan kedicikler gibi
sığındım senin sıcaklığına
sevemiyorsan istanbul'u benim gibi
kaçalım yine bozkırlara

istanbul'da kimim var, kimin için bu toz duman
istanbul'da neyim var, ne kaldı ki kalabalıktan

yere düşünce kırılmayan bir oyuncak gibi
alıştım ben yuvarlanmaya

istanbul'da...

cubba 08-07-2008 02:41 AM

bu gece çok değişik şeyler öğrendim... çoook!!!!
daha önce kızarak baktığım olaylara bi de karşı tarafı dikkate alarak baktım. çok değişik şeyler çıktı... çoookk!!!

galiba suçlanacak kimse yok.

kader de suçsuz....

galiba ben yanlış anlamışım.

cubba 08-07-2008 02:46 AM

Su verdiğin çiçekler küçük bahçemi süsler
Şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz
Seni beklemekten, seni özlemekten bu halimiz

İNANDIĞIN MASALLAR birer şarkı oldular
Sana imkansızlıkları unutturdular
Şimdi yarım kaldılar, sen gidince unutuldular

Masamdaki resimler bir eski filme döndüler
Hergün aynı sahneler, içinde kendimiz
Küçük mutluluklar, çok eski hatıralar içindeyiz

SEVİLDİĞİM ZAMANLAR birer öykü oldular
Meraklı çocuklara anlatıldılar
Aynı olduğu gibi, yaşandığı gibi unutuldular

ametist 08-07-2008 02:50 AM

kutlarım seni ,sanırım değişimin acayip ivme kazanmış,bariz ortada bu. alk78.ayrıca ben de bu parçayı çok severim,müziği sözlerinin üstünde bu parçayı dinlemek ayrı bi keyif cidden.

habersiz bırakma olur mu? sevgilerle smiliyface

cubba 08-07-2008 02:53 AM

eyvallah kısmen..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 AM.