bluemoon24 | 08-10-2009 06:57 PM | TIMETOP İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ * TIMETOP İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ GM-820 Okul öncesi 4-11 yaş arası çocuklara İngilizce Eğitim Seti · İçeriği Uluslararası Eğitim Uzmanları tarafından hazırlanmıştır. · 3 adet alkalin kalem pille çalışır. · 20 saniye boyunca çalışma olmazsa makine enerji tasarrufu için otomatik olarak kapanır. · En çok kullanılan 700'den fazla kelime, günlük konuşmada kullanılan 200 civarında cümle ve eğitici atasözleri ile müziklerin yer aldığı kartlar. · İsteğe bağlı olarak mavi veya pembe · 11 kategoriyi içeren 135 eğitim kartı (her gün 1 kart): - Alfabe, - Telaffuz, - Temel Bilgiler, - Hayvanlar ve Bitkiler, - Yiyecek ve İçecekler, - İnsanlar, - Eşyalar, - Doğa Olayları, - Diyaloglar, - Atasözleri, - Müzikler Cihaz ve Fonksiyonlar: Çalışma tuşu : Kartı yerleştirdikten sonra çalışmaya başlamak için bu tuşa basınız ve karttaki resimlere kalem ile dokununuz. Öğretim seti işaretlediğiniz resimlerin ne olduğunu hem İngilizce hem Türkçe olarak söyler. Sınav tuşu : Öğretim setinizin değişik sorularına cevap vermek için bu tuşa basınız, verdiğiniz cevapların doğru olup olmadığını size söyler ve testin sonunda size puan verir. Tekrar tuşu : Son dinlediğiniz kelime veya cümleyi tekrar dinlemek için bu tuşa basınız. Ses ayarı : İstediğiniz ses yüksekliğini ayarlar. Kulaklık girişi : Kulaklıkla çalışmak istendiğinde kullanılabilir. Dijital tanıyıcı manyetik kalem : Kart üzerine bu kalemle dokunduğunuzda dokunduğunuz resim konuşmaya başlar. Göz koruyucu lens : Sizin aydınlık ortamda çalışmanızı sağlar, ışık yetersizse sizi uyarır. Led ışık şovu : Kaleminizi kullandığınızda yanıp söner. Test yaparken doğru cevap verdiğinizde yeşil yanar, eğer yanlış cevap verirseniz kırmızıya döner. Kart yuvası : Kartlar tek tek bu yuvaya yerleştirilmelidir. Tüm plastik, diğer aksam ve parçalar boya vs. için sağlığa uygunluk sertifikasına sahip ISO9001, BVQI ve CE standartlıdır. Garanti 1 yıldır. |