![]() |
Shiffa Home Isırgan Tohumu Yağ Genel Bilgiler Isırgan tohumlarının soğuk preslenmesi ile elde edilmiştir. %30 oranında protein, değişen oranlarda palmitik, stearik doymuş yağ asitleri, oleik asit (omega 3), linoleik asit (omega 6), linolenik asit (omega 9) doymamış yağ asitleri ve oligo şekerler, mineral ve vitaminler ihtiva etmektedir. Genel olarak dokusal dayanıklılığın korunması, yaşlanmanın geciktirilmesine ve yeni doku oluşumlarının hızlandırılmasına yardımcı olur. İçerisinde bulunan oligo şekerlerden nötral polisakkaritler virüs ve patolojik çekirdek dokunun bir hücreden diğerine geçişinde rol oynayan bazı enzimleri baskılayarak, patalojik amillerinin yayılmasının yavaşlatılmasına yardımcı olur. Buna ek olarak, bağışıklık sistemini güçlendirmeye, enfeksiyonlara karşı direnç sağlamaya, iltihaplanmanın giderilmesine (özellikle prostat) yardımcı olur. Folik asit ve zengin vitamin içeriği sayesinde kan yapımının hızlandırılmasına yardımcı olur. İçerisinde bulunan lignanlar sebebi ile östrojen eksikliğinin giderilmesine yardımcı olur. Avrupa'da çok tüketilen ısırgan otu gençlik iksiri "jugendöl" adı ile adlandırılarak satılmaktadır. Sabit bitkisel yağ. İçindekiler Ürün hiç bir katkı maddesi içermemektedir. Herhangi bir yağla seyreltilmemiştir. Bitkinin yağı, bitki toplandıktan sonra sonra vitamin içeriğini korumak amacı ile soğuk presleme yöntemi kullanılarak elde edilmektedir. Yağın renk ve kokusu çeşitli fiziksel etkenlere göre kısmende olsa değişiklik gösterebilmektedir. Yağı alınacak bitkinin yetiştiği toprağın özellikleri, yetiştiği ortamın iklim şartları, bitkinin toplama zamanı, kurutulma şartları bitkisel yağın renk ve kokusunu etkilemektedir. Üründe yapay koku ve renklendirici maddeler kullanılmamıştır. Bu sebeble üründe standart bir koku ve renk gözlenmeyebilir, her seri birbirinden kısmende olsa farklı olabilir. Kullanım Şekli Harici: Cilde masaj yapmak suretiyle uygulanabilir. Dahili: Günde 1-2 çay kaşığı hindistan cevizi yağı bir bardak suyla alınabilir |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:00 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.