![]() |
Natural Minerals Fondöten Hakkında DOGAL OLARAK GÜZEL GÖRÜNÜM Kontrol edebileceginiz yepyeni bir kapaticilikla tanisin: Ultra ince tanecikleri,her sürüste artan bir kapaticilik saglar.Hafif orta ya da yogun..Tek bir fondötenle tam istediginiz kadar kapaticilik elde edersiniz. %100 dogal ve profesyonel firçasi,her uygulamada gerekli miktarda fondeteni cildinize uygulamaniz için tasarlanmistir. Üstelik Natural Minerals fondöten,dünyadaki en yumusak minerali içerir ve hafif formülüyle cildinizin nefes almasina izin verir,gözenekleri kapatmaz. 1. ADIM : Natural Minerals fondötenin firçasini çekerek çikartin.Natural Minerals'i ilk defa kullaniyorsaniz,sisenin kapagini açin ve sisenin içindeki plastik koruyucuyu çikartin.Daha sonra plastik koruyucuyu kapatmadan siseyi tekrar kapatin. 2. ADIM : Mineral fondöteni, kapaliyken hafifçe yukari asagi sallayin.Salladiktan sonra sisenin kapagini tekrar açin. 3. ADIM : Firçayi fondöten haznesine batirin.Firçanin üzerindeki fazla fondöteni sisenin haznesine dogru hafifçe silkeleyin.Mineral fondöteni hafif firça darbeleriyle yüzünüze uygulayin.Tam istediginiz kapaticiligi elde edene kadar uygulamaya devam edin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:40 PM. |