![]() |
Nomu Barbeque Rub Baharat Karışımı Genel Bilgiler Taze çekilmiş otlar ve kavrulmuş baharatlar tüm barbekülerinize mükemmel bir lezzet katacak. İçindekiler Kişniş, şeker, paprika, karabiber, kimyon, tuz, pul kırmızı biber, hardal, maydanoz, mercanköşk, muskat, sarımsak, soğan, doğal tütsü aroması. Kullanım Şekli Her türlü dana, kuzu ya da tavuk etinizi kömürde pişirmeden önce barbekü baharatıyla ovun. Yiyeceklerinize muhteşem bir aroma eklemek için zeytinyağıyla karıştırıp kulanın. - Sebze, et, tavuk veya balığı doğrayın. - Üzerine zeytinyağı ilave edin. - Üzerine dilediğiniz nomu ürününü serpiştirin ve tüm malzemeleri iyice karıştırın. - İster fırın, ister tava, isterseniz ızgarada pişirme işlemini gerçekleştirin. - Dilerseniz tüm nomu ürünleri et, tavuk veya balık marine işlemi için de kullanabilirsiniz - Et veya tavuk ürünlerini buzlukta saklıyorsanız, üzerine nomu serpiştirerek dondurunuz. Sonuç mükemmel olacaktır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.