![]() |
Nomu Indian Rub Baharat Karışımı Genel Bilgiler Kakule, kırmız biber, kimyon defne yaprağı ve kişniş gibi Hint baharatlarının aromatik bir karışımı. İçindekiler Kişniş, kırmızı biber, kimyon, hardal, karabiber, çemen out, zerdeçal, zencefil, Karaman kimyonu, köri yaprakları, tarçın, karanfil, defne yaprağı, kakule yağı. Kullanım Şekli Hindistan’ın eşsiz mutfağını evinize taşıyın. Yoğurtla karıştırıp yemeklerinizi daha yumuşak yapacak bir marinat yaratabilirsiniz. Dana, kuzu, tavuk etlerinizi ya da deniz ürünlerinizi hint baharatlarıyla ovduktan sonra, soğanla beraber kavurun. Doğranmış domates ekleyerek, ağır ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. - Sebze, et, tavuk veya balığı doğrayın. - Üzerine zeytinyağı ilave edin. - Üzerine dilediğiniz nomu ürününü serpiştirin ve tüm malzemeleri iyice karıştırın. - İster fırın, ister tava, isterseniz ızgarada pişirme işlemini gerçekleştirin. - Dilerseniz tüm nomu ürünleri et, tavuk veya balık marine işlemi için de kullanabilirsiniz - Et veya tavuk ürünlerini buzlukta saklıyorsanız, üzerine nomu serpiştirerek dondurunuz. Sonuç mükemmel olacaktır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.