![]() |
Leonardo Sensitive 2 Kg Ürün Özellikleri Leonardo Sensitive; Hassas ve seçicikediler için, % 85 kümes hayvanı eti ve % 5 balık etli, iki farklı lezzetten oluşan, omega 3 ve 6 yağ asitleri ile kedinizin cilt ve tüy sağlığının gelişimine katkıda bulunan, içerdiği yüksek kalitedeki yağlar ile zor beğenen kedilerin kolaylıkla yiyebilecekleri mamadır. Çıtır kroketler kedinizin dişlerini temizlerken aynı zamanda diş etlerinide güçlendirir. Leonardo Sensitive yapılan araştırmalar sonucunda prebiyotik kullanıma öncülük ettiği, bağırsaklarda yararlı bakterilerin gelişmesini ilerlettiği, savunma mekanizmasını kuvvetlendirdiği saptanmıştır. * Optimum pH değeri kedinizi idrar taşı oluşumunakarşıkorur. * Leonardo Sensitive hassas kedileriniz için sağlıklı bir cilt ve ipeksi bir deri oluşumunu sağlar. * Bağışıklık sistemini uyarır, * L - karnitin metebolizmanın işleyişine yardım eder. * Lesitin, kalp sağlığını korur,dolaşım sistemini güçlendirir. * Deri ve tüy yapısını güçlendirir. * Taurin görme duyusunu güçlendirir. Mamanın İçeriği; Kurutulmuş kümes hayvanı eti, pirinç, mısır, çavdar maltı, hidrolize kümes hayvanı ciğeri, kurutulmuş yumurta, bira mayası, keten tohumu, keçiboynuzu unu, sodyum klorid, ringa balığı unu, buğday unu,DL metionin, frukto oligosakkaridler. Mamanın Analizi; % 32,0 ham protein, % 20,0 ham yağ, % 1,7 ham lif, % 7,5 ham kül, % 10,0 nem, % 0,1 kalsiyum, % 0,9 fosfor, % 0,4 sodyum, % 0,1 magnezyum, A vitamini 15,000 IU, D3 vitamini 1,500 IU, E vitamini 150 mg, bakır 20 mg, taurin 1,400 mg, lesitin 2,000 mg, doğal antioksidanlar. Beslenme Tavsiyesi; Vücut Ağırlığı (Kg) Günlük Verilmesi Gereken Miktar (Gr) 2"3 kg 25" 45 gr 3"5 kg 40"65 gr 5"7 kg 55"90 gr * Yukarıdaki günlük beslenme miktarları, kedinizin aktivitesine, egzersiz durumuna, çevre şartlarına, mizacına ve strese bağlı olarak değişiklik gösterir. * Genel kural olarak, kuru mama ile birlikte taze içme suyu verilmelidir. * Kuru, serin, böcek ve haşereden uzak bir yerde ve paketin ağzı kapalı olarak saklayınız. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:26 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.