![]() |
MICROSOFT OFFICE 2007 BASIC ENG OEM MLK 184 USD + KDV 369,58YTL (KDV Dahil) Karakteristik MICROSOFT OFFICE 2007 BASIC ENG OEM MLK Dil İngilizce İçerik Microsoft Office Excel 2007 Microsoft Office Outlook 2007 Microsoft Office Word 2007 Box/OEM OEM Ek Özellikler Office Basic 2007'deki yenilikler Office Basic'in 2007 sürümü dört alanda yapılan büyük yeniliklerle ön plana çıkar. Bunlar birlikte çalışarak ev bilgisayarı kullanıcılarının ve küçük işletmelerin işleri daha hızla ve daha kolay yapmasına yardımcı olur. Bu yenilikler aşağıdaki konularda size yardımcı olur: Komutları kolayca bulun ve çalışmaya başlayın. Office Basic 2007 Microsoft Office Fluent kullanıcı arabiriminin yanı sıra yazılımı hızla öğrenmenize ve sorularınızın yanıtlarını bulmanıza yardımcı olacak adım adım yönergeler barındıran çevrimiçi eğitmenler içeren gelişmiş bir Yardım sistemine sahiptir. Office Fluent kullanıcı arabirimi, 2007 Microsoft Office sistemi programlarının çalışma biçimini basitleştirerek daha iyi sonuçlara daha hızlı ve daha kolay ulaşmanızı sağlar. Bu arabirim programların özelliklerini yapmak istediğiniz işlere göre düzenler, gerektiğinde ek özellikler görüntüler, siz seçeneklere göz atarken ve bunları belirlerken biçimlendirme ve düzenleme değişikliklerinin önizlemesini gösterir. Övünebileceğiniz yüksek kaliteli belgeler oluşturun. Office Basic 2007 övünebileceğiniz yüksek kaliteli belgeler oluşturmanıza yardımcı olmak üzere yeni grafik özellikleri, biçimlendirme galerileri ve sık kullanılan komutları ortaya çıkaran yeni Şerit aracını içerir. Zamanınızı ve iletişiminizi düzenleyin. Microsoft Office Outlook 2007 artık yapmak istediklerinize daha çok zaman ayırmanızı sağlayan daha da kapsamlı ve kolay kullanımlı bir e-posta ve zaman yöneticisidir. E-postanızda hızla arama yapabilir, takviminizi ilgilendiğiniz kişilerle paylaşabilir ve Çok Basit Dağıtım (RSS) özelliğini kullanarak sık kullandığınız Web sitelerinden en yeni bilgileri alabilirsiniz. (Ücrete dayalı RSS aboneliği gerektiğini lütfen unutmayın). İşleri daha büyük bir güven ve güvenlik içinde gerçekleştirin. Gelişmiş önemsiz e-posta filtresi, otomatik belge kurtarma ve kimliğinizi ortaya koyacak bilgileri belgelerinizden ayıklayan Belge Denetçisi sayesinde Office Basic 2007 daha büyük bir güven ve daha gelişmiş bir güvenlik içinde çalışmanıza yardımcı olur. 2007 Office OEM ürünlerinde medya bulunmamaktadır. Medya talep eden son kullanıcı yedekleme medyasını www.microsoft.com/office/backup adresindeki Türkçe site üzerinden ücretsiz indirebilir." |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:25 PM. |