![]() |
En Güzel Türk Mutfağı / Dünya Mutfağından Seçmeler Genel Bilgiler Et Yemeleri, Çorbalar, Salatalar, Turşular, Köfteler, Kebaplar, Tavuk Yemekleri, Su Ürünleri, Kabuklular, Sebzeler, Baklagiller, Sarmalar, Makarnalar, Pilavlar Mantılar, Hamur İşleri, Börekler, Poğaçalar, Çörekler, Pizzalar, Kekler, Pastalar, Kurabiyeler, Yumurta Yemekleri, Tatlılar, Sütlü Tatlılar, Şerbetli Tatlılar, Dondurmalar, Kompostalar, Reçeller, Jöleler, Şuruplar, Sos ve Salçalar, Püf Noktaları, Seçme Yemekler. 396 sayfa, Ciltsiz. hamur, ISBN: 975-6658-31-2; Boyut: 16cm x 23cm; Baskı Tarihi: 2001 Özgün Dili: Türkçe Yazar Deniz Ermiş Yayınevi Gün Yayıncılık |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.