![]() |
EUROSOFT Lessons For Life English Course EUROSOFT Lessons For Life English Course Lessons For Life İngilizce İngilizce Kursu Türkçe Destekli (1 DVD-ROM) (3 CD-ROM un içeriğine sahiptir.) Lessons For Life €" English Course İngilizce Kursu: İnteraktif İngilizce Dil Öğretim Yazılımı (1 DVD-ROM) İngilizce Öğrenmenin Hızlı ve Eğlenceli Yolu Türkçe Destekli Bireysel, Eğitimsel veya İş kullanımı için mükemmeldir! Lessons For Life €" İngilizce Kursu aşağıdakilerden oluşturmaktadır: 30 ünite 300 pratik konuşma 250 den fazla interaktif aktivite, dilbilgisi alıştırması ve testi Teknoloji ile öğrenmenin mükemmel bir eşleşmesi. Kimler Yararlanabilir? Herkes Lessons For Life €" English den faydalanabilir! Dil Okulları İş Dünyası - Şirket İçi Eğitim Kolejler Üniversite ve Yüksekokullar Liseler ve İlköğretim Üst Sınıfları Okul Laboratuarları Ev Kullanıcısı Erişkin Eğitimi Turism Sektör Çalışanları Kütüphaneler Minimum Sistem Gereksinimleri Windows İşletim Sistemi: Intel Pentium/Celeron/AMD/Benzeri 450 MHz veya daha hızlı, Windows Vista, XP, ME, 2000, 98, 64 MB RAM; 1024x768 çözünürlük; 2xDVD-ROM sürücü; 16-bit Windows uyumlu ses kartı; 100 MB boş sabit disk alanı. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 PM. |