![]() |
Furkan Bitki Çayı Ürün Detayları FURKAN BİTKİ çAYIAçıklama :SAĞLIKLI BİR HAYAT, İYİ BİR YAŞAM İçİN... GöZüNüZ ARKADA KALMASIN* (HEMOROİD) BASUR VEYA VARİSİNİZMİ VAR?* RAHAT OTURAMIYORMUSUNUZ?* TUVALET İHTİYACINI RAHAT YAPAMIYORMUSUN?* AĞRI, KANAMA VEYA YANMA MI VAR? (HEMOROİD) BASUR HAKKINDA KISA BİLGİBasur rahatsızlığı kalın bağırsaklardaki toplardamarların şiddetli kabızlık veya şiddetli ishal sonucunda, ayaktan veya belden alınan soğuk dolayısıyla çalışmamaları durumunda oluşan bir rahatsızlık biçimi olarak da tanımlanabilir. çalışmaz duruma gelen toplardamarların içerisindeki kanın pıhtılaşması sonucu meme biçiminde dışarıya çıkar veya anüsün iç kısmında memeler oluşur. BASUR BELİRTİLERİ Anüs bölgeisnde yanma, kaşınma, ağrıma, zonklama, sancıma ve toplardamarların meme şeklinde sarkması gibi çeşitli belirtileri vardır. Basur rahatsızlığı; ayaklarda varise, kalın bağırsakta; bağırsak koliti ve bağırsak kanserine kadar gidebilecek olan sonuçlar doğurabilir. (HEMOROİD) BASUR KULLANIM TALİMATI 1. Derece 1 Kutu 2. ve 3. Derece 2 Kutu 4. Derece 3 Kutu kullanılması önerilir. HAZIRLANIŞI: Bir poşet çayı 2 lt. soğuk suyun içine boşaltın ve kaynayıncaya kadar karıştırın. 3 Dk daha kısık ateşte pişirdiğiniz çayı ağzı kapalı kapta 8 saat dinlendirmeye bırakın. Süzerek cam şişeye alacağınız çay kullanıma hazırdır. NOT: Bir poşet çay yaklaşık olarak 8 veya 9 gün sürmektedir. Kutunun içinde bulunan 2. poşet çayı, hazırlamış olduğunuz 1. çay bitmeden 1 gün önce 2. poşet çayı hazırlayınız. KULLANIM DOZU Her yemekten 15 dk once günde 3 defa 1 çay bardağı içilir. Meyva suyuyla tatlandırılıp içilmesi tavsiye edilir. öNERİLER Bulgur, yumurta, acı, ekşi, sarımsak, çerez, zerzevatlı yiyeceklerden (domates, soğan, sumak gibi) asitli ve alkollü içecekler Bu gıdalardan 30 gün süreyle perhiz yapılmalıdır. (çay bitiminde 10 gün daha aynı perhize devam edilmelidir.) ------------------------------------------------------------------------------VARİS HAKKINDA KISA BİLGİVarisli hastaların çay kullanımları varis rahatsızlığının şiddetine göre 2-3 veya 4 pakete kadardır. Ayrıca varis rahatsızlığı bulunan kişilerin basur rahatsızlığında uygulanan perhize ek olarak katı yağlardan, ayçiçeği yağından yağlı ve kırmızı etten kaçınmaları tavsiye edilir. Ayrıca sabah-akşam her defasında minimum 5 dakikalık zamanlarda günde iki defa ılık su ve sabun yardımıyla aşağıdan yukarı doğru (ayak bileklerinden baldıra doğru) çekme hareket yapılarak masaj ve sabah-akşam ayakları havaya kaldırıp bisiklet çevirme hareketinin yapılması da tavsiye edilir. 2. Paketten sonra ayaklarını 5 dk havaya kaldırıp daha sonra varis çorabını giymelidir.BU HASTALARIMIZIN 4 KUTU KULLANMALARINI TAVSİYE EDİYORUZ. LüTFEN DENEYİNİZ. VARİS KULLANIM TALİMATI Bacaklarda ağrılar, halsizlik, hafif kaşıntılar, bacaklarda şişme bu hallere 1 veya 2 kutu kullanılması tavsiye edilir.HAZIRLANIŞI Bir poşet çayı 2 lt. soğuk suyun içine boşaltın ve kaynayıncaya kadar karıştırın. 3 Dk daha kısık ateşte pişirdiğiniz çayı ağzı kapalı kapta 8 saat dinlendirmeye bırakın. Süzerek cam şişeye alacağınız çay kullanıma hazırdır.NOT: Bir poşet çay yaklaşık olarak 8 veya 9 gün sürmektedir. Kutunun içinde bulunan 2. poşet çayı, hazırlamış olduğunuz 1. çay bitmeden 1 gün önce 2. poşet çayı hazırlayınız.KULLANIM DOZU Aç karnına 4'er saat arayla 1 çay bardağı dolusu içilir. meyve suyuyla tatlandırılıp içilmesi tavsiye edilir.öNERİLER Bulgur, yumurta, acı, ekşi, sarımsak, çerez, zerzevatlı yiyeceklerden (domates, soğan, sumak gibi) asitli ve alkollü içecekler Bu gıdalardan 30 gün süreyle perhiz yapılmalıdır. (çay bitiminde 10 gün daha aynı perhize devam edilmelidir.) ------------------------------------------------------------------------------SİNDİRİM SİSTEMİ VE EGZAMA Hazımsızlık, yanma, şişkinlik, reflü, kalın bağırsak tembelliği ve egzama gibi rahatsızlıklarda Furkan Bitki çayı'nı lütfen deneyiniz...HAZIRLANIŞI Bir poşet çayı 2 lt. soğuk suyun içine boşaltın ve kaynayıncaya kadar karıştırın. 3 Dk daha kısık ateşte pişirdiğiniz çayı ağzı kapalı kapta 8 saat dinlendirmeye bırakın. Süzerek cam şişeye alacağınız çay kullanıma hazırdır.KULLANIM DOZU Her yemekten 15 dk once günde 3 defa 1 çay bardağı içilir. Meyva suyuyla tatlandırılıp içilmesi tavsiye edilir.öNERİLER Bulgur, yumurta, acı, ekşi, sarımsak, çerez, zerzevatlı yiyeceklerden (domates, soğan, sumak gibi) asitli ve alkollü içecekler Bu gıdalardan 30 gün süreyle perhiz yapılmalıdır. (çay bitiminde 10 gün daha aynı perhize devam edilmelidir.) NOT: EGZAMALI HASTALARIMIZIN DİKKATİNE! Bu hastalarımız yukarıdaki önerilerde perhizin haricinde deterjan gibi kimyasal içerikli maddelerden mümkün olduğunca uzak durmalıdır. Kaşınan bölgelerde su ile çok sık temas edilmemeli ve ıslak bırakılmamalı. Kaşınan bölgeyi zeytinyağı ile pansuman yapmalıdır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.