![]() |
HAMMAM LARİS 430*600 PASLANMAZ RADYATÖR FIRÇA YÜZEY (MAT) Dar mekanlarınızı fonksiyonel hale getirebilmeniz için üretilmiş olan LARIS modeli hem havlu kurutucu, hem radyatör olarak gerek banyolar gerekse mutfaklarda kullanabileceğiniz, değişik görünümü ve de fonksiyonelliği ile çok beğeneceğiniz bir üründür. - Aks Aralığı :Â* 500 mm - 304 Kalite Paslanmaz Çelik ham maddesi kullanılmaktadır. - 10 YIL ÜRETİM HATALARINA KARŞI GARANTİLİDİR. - SADECE FIRÇA YÜZEY (mat yüzey)Â* seçeneği mevcuttur. - Montaj seti ürünle birlikte sunulmaktadır. NEDEN PASLANMAZ ÇELİK? *Günümüzde paslanmaz çeliğin kullanımı mutfak araç gereçlerinden, sağlık sektöründe kullanılan ekipmanlara, gıda sektöründen endüstriyel uygulamalara kadar çok geniş bir yelpazede artarak gerçekleşmektedir. *Paslanmaz Çelik doğru üretim koşullarında üretildiği taktirde uzun ömürlüdür, çevre dostudur, korozyon direnci yüksektir, hijyeniktir, geri dönüşümü kolaydır. *Ham maddesinin ve üretim tekniklerinin getirmiş olduğu üstün avantajlardan dolayı krom kaplı ve boyalı ürünlere göre çok sağlam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 AM. |