![]() |
BIGSOFT Öğreniyorum - Ege Bölgesi BIGSOFT Öğreniyorum - Ege Bölgesi Ege Bölgesi CD-ROM'unda 6 ayrı bölüm bulunuyor: Genel Bilgiler: Ege Bölgesi'nin Türkiye'deki yeri, önemi ve özellikleri bu bölümde tanıtılıyor. Uydu Haritası: Bu bölümde, Ege Bölgesi'nin uydudan çekilmiş 7 parçalı dev haritası yer alıyor. Tam ekran görüntülenen her bir harita parçasındaki yerleşimler ayrıca belirtiliyor. Uydu Görüntüleri: Bu bölümde, Edremit Körfezi'nden Fethiye Körfezi'ne kadar bütün bölgenin tek tek ayrıntılı uydu fotoğrafları ve açıklamaları yer alıyor. Bölgenin Bölümleri: Marmara Bölgesi'nin 2 (iki) bölümü vardır. Bunlar; Ege Bölümü ve İç Batı Anadolu Bölümü'dür. Bu Cd-Rom'da her bölüm dijital fotoğraflar, uydu görüntüleri ve video filmleri ile ayrıntılı olarak tanıtılmaktadır. Özel Bölüm; Antik Kentler: Ege Bölgesi Cd-Rom'unun özel bölümü, Troya'dan Fethiye Kral mezarlarına kadar bölgede bulunan antik kentlerin tanıtıldığı albümdür. Bu albümdeki fotoğraflar ve video filmleri sizi çok etkileyecek. "ÖĞRENİYORUM" Okul Serisi Ege Bölgesi CD-ROM'u okulda ve evlerde temel başvuru kaynağınız olacak. Bu Cd-Rom'da yer alan dijital fotoğraflar, uydu görüntüleri ve video filmleri ile ülkemizi daha da çok sevdiğinizi fark edeceksiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM. |