![]() |
Avent Seyahat Çantası / Travel (Siyah) Ürün Detayları AVENT SEYAHAT çANTASI Açıklama : Şık, zarif hafta sonu seyahat çantası -Daha uzun yolculuklar için mükemmel Evden uzakta geçireceğiniz haftasonu gezileriniz, büyükanne ve büyükbabaya yatılı ziyaretleriniz veya uçakta yanınızda taşımanız için bu geniş çanta, aşağıdaki özellikleri sunmaktadır: Avantajlar ve özellikler: Hafif, silinerek temizlenebilen mikrofiber Tam boy, çıkarılabilir bebek bezi değiştirme minderi Ayarlanabilir ve çıkarılabilir omuz askısı Yalıtımlı biberon taşıyıcı Birkaç saat boyunca, 2 Philips AVENT Biberonda önceden kaynatılmış suyu sıcak veya önceden karıştırılmış mama/anne sütünü soğuk tutmak için 3M Thinsulate biberon taşıyıcı. Kişisel eşyalarınız için ayrı çanta Düzenlemesi kolay Kıyafetler, yiyecek ve alt değiştirme malzemeleri için 3 geniş, kolay erişilebilir bölme. Paket içeriği Bebek bezi değiştirme minderi 1 adet Seyahat çantası 1 adet Yalıtımlı biberon taşıyıcı 1 adet Bebek çamaşır çantası 1 adet Kişisel eşya çantası 1 adet İncelemeler ThermaBag tam ihtiyacım olan şeydi. Bu nedenle yeni bir ürün olarak ThermaBag'i görmek beni gerçekten mutlu etti. --Bayan F. Mason (ThermaBag) Her şeyin bir arada olması çok güzel. Arkadaşlarıma önerdim. -- Bayan C. Keith (ThermaBag) Sütü 4 saat boyunca sıcak tutması müthiş. -- Bayan C. Rawlinson (ThermaBag) Basit ve pratik tasarımı ve değiştirilebilirlik özelliğini seviyorum. -- Bayan H. Tibbet (ThermaBag) Sağdığım süt ve bebek maması için Kitbag kullandım, dışarıdayken çok kullanışlı.-- Bayan M. West (KitBag) Kullanışlı ve çok amaçlı. -- Bayan C. (KitBag) Yanımda taşımak istediğim her şey için bir bölmesi var. -- Bayan V. (KitBag) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM. |