![]() |
Intiley Feminine İntim Jeli 30ML. Vajinal kuruluk, her yaşta bayanın rahatsız olduğu bir problemdir. Bayanlarda periyodik olarak görülebileceği gibi devamlıda olabilir. Az nemlenme ve lubrikasyonun yeterince olmaması vajinal kuruluğu ortaya çıkarır. Su bazlı olan bu intim jeli zengin laktik asit içeriği ile intim bölgesinin pH değerini etkilemez, mukozaya ve vulvo vajinal balansa zarar vermez. Ürün koruyucu madde içermez, içeriğinde bulunan gül suyu ile hoş bir koku verir. Kullanımı kolaydır. Ürün içeriğindeki Hyaluronik asit kozmetik alanda mükemmel nemlendirici ve yatıştırıcı olarak bilinir. Gül suyu güzel kokusu ve yatıştırıcı etkisi ile bilinir. Betaine pancardan alınan bir ekstre olup nemlendirici etkiyi arttırıp cilt mukozasını korur. Intiley intim jeli üniversitede yapılan Dermatolojik testlerde vajinal kuruluğu azaltır nemlendirir ve kullananlarda test esnasında hiçbir yan etkiye ( kaşınma, kızarıklık, yanma, vajinanın kabulsüzlüğü ) rastlanmamıştır, şeklinde bir sonuç almıştır aynı testlerde yatıştırıcı ve tazeleme ile konforlu bir ortam sağladığı kanıtlanmıştır. 30 ml Alüminyum tüpte satılmaktadır. Ürünlerle ilgili uyarılar: alerjik reaksiyon görüldüğünde kullanımı kesiniz ve doktorunuza başvurunuz. Çocukların ulaşamayacakları yerlerde saklayınız. Çok sıcak ve soğuğa maruz bırakmayınız. Gözlerle temasında bol su ile yıkayınız. Ürünü açtıktan sonra ürünü normal oda şartlarında saklayınız |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 AM. |