![]() |
kendi kendine öğrenilirmi.. Ney çalmaya küçük yaşlardan beri merakım var.Eşimden doğum günü hediyesi bir ney sözü aldım.Kurs vs gitme şansım yok küçük bebeğim var.Kendi başıma öğrenebilirmiyim arkadaşlar.Birde ilk başlayanlar için kız ney doğrumudur? Birde kadınların çalması zormu?dusun2 |
Cevap: kendi kendine öğrenilirmi.. ben arkadaşımdan ses çıkarması zor diye duymuştum nefesi iyi ayarlamak gerekiyor sanırım. kızlar zorlanıyorlarmış o yüzden. |
Cevap: kendi kendine öğrenilirmi.. galiba öle çünkü kadın neyzen bir tane gördüm tv lere çıkıyo.Şöle neyi konuşturma şansımız yok o zaman... sad456 |
Cevap: kendi kendine öğrenilirmi.. Sağlık ve istatikrarlı bir çalışmayla yapabilirsin.nette bir çok site var sana yardımcı olabilecek. bence neyzenim.com adresini ziyaret edip oradaki dersleri bir gözden geçir... |
Cevap: kendi kendine öğrenilirmi.. yok ben umudunu kırmak için söylemedim=) sadece sesi çıkarması zor diye duydum arkadaşımdan. ama o kursa devam etti sonucu ne oldu bilmiyorum ama istedikten sonra evde de yapılır heralde. internet çok büyük nimet =)) |
Cevap: kendi kendine öğrenilirmi.. Alıntı:
|
Cevap: kendi kendine öğrenilirmi.. Bırakmıcam peşindeyim.thumbsanimKendi çabalarımla çalıcam inşallah..Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar... |
Cevap: kendi kendine öğrenilirmi.. bence sesi doğru yerden çıkarmak ve dudagın konumlaması açısından bi hocanın varlıgı şahane yardımcı olur .Ney acayip huzur içeren bi sazdır ama nefes ciddi anlamda bi sorun:d onu da bol egzersizle aşıyorsunuz. istek varsa her şey olur::) |
Cevap: kendi kendine öğrenilirmi.. azim hırs kararlılık üçlüsünün bünyende topladıktan sonra gerisi boş :) ayrıca kızdan neden neyzen olmasın ben 5 senedir üflüyorumm bal gibi de oluyor :D metod kitapları alabılırsın ahmet kayanınkı güzel ergunerin ki de fena değil bunların yanında nette de bir çok yardımcı site var :D ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) |
Cevap: kendi kendine öğrenilirmi.. Benim de bir arkadaşımın annesi çalıyordu. Bayanlar da çalabilir yani istedikten sonra neden olmasın... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 PM. |