![]() |
Saba Tümer de R.Şanal Günseli var Şu an Saba Tümer in programında R. Şanal Günseli var. İzlemek isteyenler bilmeyenler için hatırlatmak istedim. |
Cevap: Saba Tümer de R.Şanal Günseli var kaçırdığıma çok üzüldümsad456. dün akşam o kadar da skytv ye baktım durdum R.Şanal'ın programı var mı diye. o gitmiş sabanın programınaağla2 |
Cevap: Saba Tümer de R.Şanal Günseli var aynı şeyleri anlatıp durmuştur arkadaşlar farklı bişey beklemeyin... |
Cevap: Saba Tümer de R.Şanal Günseli var Alıntı:
|
Cevap: Saba Tümer de R.Şanal Günseli var Sky türk te R. şanal'ın programı mı var arkadaşlar?.. Ben onu izlemek istiyorum ama bilmiyorum hiç bilgim yok bilen arkadşalar söylesin lütfen onun programlarını çok seviyorum... |
|
Cevap: Saba Tümer de R.Şanal Günseli var 2012 ile güzel seyler söyledi demissin Houner, izleyemeyenler icin biraz bahsedebilir misin? |
Cevap: Saba Tümer de R.Şanal Günseli var Bende bu sabah sandım ya sabanın programını arıyorum :D Programıda buldum ama Programlar - şanal - CNN TÜRK Video |
bu hafta program olmadı. yeni saati ve günü öğrenince paylaşalım .. |
Cevap: Saba Tümer de R.Şanal Günseli var Evet lütfen çok güzel bir program, herkesede tavsiye ederim, bilen arkadaşlar söylesin lütfen, sevgilerimle... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:24 PM. |