![]() |
Ýlk Aþk - Tv de Ýlkkez
Yayýn Tarihi:
2007-04-09 çetin Tekindor, Tarýk Papuççuoðlu, Vahide Gördüm, Erol Günaydýn, Halit Ergenç Dolunay Soysert, Þenay Gürler... Ýlk Aþk - Tv de Ýlkkez Ýlk Aþk Pazartesi 20:00 kanal d ekranlarýnda Denize kýyýsý olan bir Ege kasabasýnda 1990'larýn baþý...TV'de ilk kez bu akþam Kanal D'de ekrana gelen filmde, Türk sinema ve tiyatrosunun usta isimleri rol alýyor. Kasabanýn ileri gelenlerinden Arifoðullarý Ailesi, eski ihtiþamlý günlerinden çok uzaktadýr. Ailenin reisi Arif Arifoðlu (Erol Günaydýn) 85 yaþýna gelmiþ, elini yýllar önce iþten güçten çekmiþ, aksi bir ihtiyardýr. Oðlu Azmi'nin (Tarýk Papuççuoðlu) tek derdi, eski karýsý Nevin'in (Vahide Gördüm) gönlünü tekrar kazanmaktýr. Oðullarý Kemal (Halit Ergenç) ise kýsa yoldan para kazanma hayalleri kurmaktadýr. Kemal, karýsý (Dolunay Soysert) ve metresi (Þenay Gürler) arasýnda gelgitler yaþamaktadýr. Arifoðullarý Ailesi'nin en küçüðü Arif Ege (Raffaele çedolini) ise çocukluktan ergenliðe geçiþ sürecinde ilk aþk sancýlarý çekmektedir. Büyük dede Arif Arifoðlu'nun ölümü yýllardýr saklanan sýrlarýn ortaya çýkmasýna yol açar. Ailenin ortanca oðlu Asaf (çetin Tekindor) 40 yýl önce Kore Savaþý'na gitmiþtir. Savaþta esir düþüp bir daha izi bulunamayan Asaf, kasabadaki herkes tarafýndan ölü kabul edilmiþtir. Ailenin büyük oðlu Azmi kardeþinin niþanlýsý Nevin'e büyük bir aþk beslemektedir. Kardeþinin ölümünü fýrsat bilen Azmi, amacýna ulaþmýþ ve Nevin'le evlenmiþtir.Asaf&lsquoýn dönüþüyle Azmi-Asaf- Nevin arasýnda büyük bir hesaplaþma yaþanacaktýr. Diðer yandan küçüklüðünden beri kendisine bir kahraman olarak anlatýlan büyük amcanýn dönüþü, Arif Ege'yi çok mutlu edecek Arif Ege ve Asaf arasýnda çok sýcak bir bað oluþacaktýr. Farklý kuþaklardan karakterlerin "ilk aþk"larý ve bu "ilk aþk"larýn onlarý sürükledikleri yerler ve durumlar ekseninde kurulu olan "Ýlk Aþk" günün en iyi seyirliklerinden. Mutlaka izleyin!Yapým yýlý : 2006 Yönetmen: Nihat Durak Oyuncular: çetin Tekindor, Tarýk Papuççuoðlu, Vahide Gördüm, Erol Günaydýn, Halit Ergenç Dolunay Soysert, Þenay Gürler... Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Þuan Saat: 07:49 AM. |