Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tv (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tv/)
-   -   Karadır Kaşların Yayın Tarihi: 2008-10-04 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tv/505790-karadir-kaslarin-yayin-tarihi-2008-10-04-a.html)

Bluesky24 13-04-2010 02:39 PM

Karadır Kaşların Yayın Tarihi: 2008-10-04
 
Yapımcı: Zeynep Tor, Yönetmen: Serkan İpekören, Senaryo: Hayriye Ersöz, Müzik: Avni Uygun, Oyuncular: Burcu Gullik (Asiye), Murat Divitçioğlu (Hasan), Tuğrul Meteer (Kerim), Alp Kadıoğlu (Vedat), Fahri Aktürk (Recep Ağa), İlter Genay (Seher), Asuman Kollukçu (Ayşe), Emin Okkaya (Mehmet), Canan Akgül (Sultan), Ziver çiftçi (Raşit), Yapım:Tor Yapım / 2008





Karadır Kaşların

Sevdalı iki gencin, aileleri arasında geçmişe dayanan hesaplaşmalarına direnen zorlu mücadelelerinin anlatıldığı Karadır Kaşların Kanal 7de.

Köyün ileri gelenlerinden Recep Ağa, evlenme çağına gelen oğlu Vedat için Asiyeyi uygun görür, fakat Asiye Hasan adındaki bir gence sevdalıdır. Recep Ağa bir gün ailesiyle Asiyeyi istemeye geldiklerinde genç kız derhal Hasanın evine gider, fakat Hasanın annesi Ayşe Asiyeyi ağır sözlerle evinden kovarak kendisini oğluna gelin olarak istemediğini söyler. Hasanın ailesinin bu kadar tepkili olmasına anlam veremeyen Asiye büyük hayal kırıklığına uğrar. Aslında bu olayın altında Hasanın babası Kerimin gençliğinde Ayşenin annesi Sehere sevdalı olması yatmaktadır. Bu yüzden Hasanın annesi, kocası Kerimin gençliğinde sevdalandığı kadının kızını evine gelin olarak istemez. Fakat Hasan, Asiye için her şeyi göze alır ve sevdiğini kaçırmak için hazırlıklara başlar. Hasan, arkadaşı Raşit ile birlikte Asiyeyi alarak köyden uzaklaşırlar fakat kısa sürede Recep Ağanın adamları tarafından yakalanırlar. Asiyenin daha reşit olmamasından ötürü Hasan tutuklanarak cezaevine gönderilir. Karakaşlı Asiye ile Hasan birbirlerine kavuşabilecek mi? Eski sevdalı anne ve babaları geçmişin hesabını çocuklarına mı ödetecek? Geçmişin hesaplarını çocuklarının mutlulukları ile ödetmeye çalışan bir ailenin yol açtığı talihsiz olayların anlatıldığı Karadır Kaşların Kanal 7de.



Kaynak: yayinakisi.com


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.