![]() |
İşte Kalite
Yayın Tarihi:
2007-04-28 Gökhan Gökyýldýrým, Selma Arslantaþ İşte Kalite İşte Kalite Yönetmen: Haldun Karabudak Orijinal Adı: İşte Kalite Yapımcı: Haldun Karabudak ülke: Türkiye Süre: 30' Yapım Yılı: 2007 E-posta: istekalite@trt.net.tr Sunucular: Gökhan Gökyıldırım, Selma Arslantaş Program Ekibi: Erdal ERDOĞAN Devrim öZDEMİR Sinem BAĞCAN TRT-2'de her Cumartesi 16.15'te ekrana gelen İŞTE KALİTE, kalite bazında öne çıkan kurum, kuruluş ve kişileri, toplumun geniş kesimlerine tanıtmayı amaçlıyor. Program, ekonomi ve iş dünyası ağırlıklı olmak üzere, sanat, kültür, spor .. alanlarındaki tanınmış firma yetkilisi/kişilerle gerçekleştirilen "kalite" konulu söyleşilerden oluşuyor. Programın 28 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak bölümünün konukları, ARGE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Argüden, Yönetim Sistem Denetçileri Derneği Genel Sekreteri Savaş Avcı, TüRKLAB Yönetim Kurulu Başkanı ömer Güzel, Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Danet Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uluçay .. Yayın 28.04.2007 16:15 / TRT2 Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM. |