![]() |
Adım Adım Cinayet
Yayın Tarihi:
2008-11-14 Orjinal adı : Murder by Numbers Yönetmen : Barbet Schroeder - Yapım Yılı : 2002 Oyuncular : Sandra Bullock, Ben Chaplin , Ryan Gosling , Michael Pitt , Agnes Bruckner Adım Adım Cinayet Başrolünde ünlü oyuncu Sandra Bullock ın oynadığı gerilim filmi Adım Adım Cinayet bu akşam Kanal D de ekrana geliyor.Richard Haywood (Ryan Gosling) ve Justin Pendleton (Michael Pitt), kusursuz cinayetler işlemeye alışan iki kolej öğrencisidir. Genç ikili, Justin'in zekası ve Richard'ın cinayet işleyeme uygun doğasının birleşimi ile kusursuz bir katil bilincine eriştiklerini inanmaktadırlar. FBI'ın seri cinayetler ve zor davalar konusunda uzman, içgüdüleri kuvvetli ajanı Cassie Mayweather (Sandra Bullock), yeni ortağı Sam Kennedy (Ben Chaplin) ile birlikte bu dosyaya atanır. Kaliforniya'nın sahil kasabalarından birinde bir hendeğin içinde bir kadın cesedi bulunması üzerine cinayet masası dedektifi Cassie Mayweather ve onun yeni ortağı Sam Kennedy harekete geçerler. Dedektifler olayı en ince ayrıntısına kadar incelerler. Olay basit bir cinayet davası gibi görünse de, Cassie hiç de öyle düşünmemektedir. İpuçları onu geçmişteki bir vakaya götürür. Cassie ve zeki ortağı Sam artık bu işin peşindedir. Deliller iki ortağı Richard Haywood'a götürür. Olaylar Richard'ın içine girmesi ile daha da karmaşık bir hal alır. Cassie kendine mükemmel işlenmiş bir cinayet içerisinde bulur. Olay gitgide karmaşıklaşmaktadır. Sakın kaçırmayın! Orjinal adı : Murder by Numbers Yönetmen : Barbet Schroeder - Yapım Yılı : 2002 Oyuncular : Sandra Bullock, Ben Chaplin , Ryan Gosling , Michael Pitt , Agnes Bruckner Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 AM. |