![]() |
Boksör
Yayın Tarihi:
2008-11-16 Boksör Bir yeniden doğuş hikayesi...Hapisten yeni çıkan Ben, kendine yeni bir hayat kurma umudu taşımaktadır. Ama, üvey babasını sakat bıraktığı için annesi tarafından reddedilmiştir ve gidecek hiçbir yeri yoktur. Sokaklarda geçen günleri, bir spor salonuna temizlikçi olarak girmesiyle son bulur. Burası, ünvan için yarışan, yetenekli boksörlerin çalıştığı bir salondur ve işletense eski iyi boksörlerden Joe dur. Joe ile anlaşmak başta ona zor görünse de, yatacak bir yere ve yemeğe sayesinde kavuşmuştur. Bu katı görünüşlü ama sevgi dolu adam, geçmişindeki sırlarla birlikte daha da ilgisini çekmeye başlamıştır. Joe ise, temizlikten arta kalan zamanlarını kum torbasının başında geçiren Ben in yeteneğini fark eder ve deneyimlerini eğer Ben isterse- onunla paylaşmaya karar verir. Attığı her adımın karşılığını çok iyi aldığını gören Joe her geçen gün daha da heyecanlanır ve Ben ile ilgili hedeflerini büyütmeye başlar. Ben hayalini kurduğu hayata bu sayede daha da çabuk kavuşacağını düşünürken, Joe ömrünün son günlerinde, bokstan uzak geçen yıllarının acısını çıkartmaktadır. Ama aşkı yüzünden yeni düşmanlar kazanan Ben i ringde çok zorlu bir rakip beklemektedir. Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 PM. |