![]() |
Mahmut Tuncer Show
Yayın Tarihi:
2008-06-21 Mahmut Tuncer Show Mahmut Tuncer Showa bu hafta Hakkı Bulut ve Ankaralı Turgut konuk oluyor. Mahmut Tuncer Showa bu hafta fantezi müziğin usta seslerinden Hakkı Bulut ve Beni Görmek İçin Gelme isimli yeni albümü ile Ankara müziğinin sevilen seslerinden Ankaralı Turgut konuk oluyor. Mahmut Tuncerle Bir Aşk Hikâyesi bölümünde ise Sibel ile Mehmetin engellerle dolu aşklarının hikâyesi ekrana gelecek. Cumartesi gecelerinin beğeniyle takip edilen programı Mahmut Tuncer Show sanatçı konukları ve hikâyeleriyle yine dopdolu... Bu haftaki programa fantezi müziğin usta seslerinden Hakkı Bulut ve Beni Görmek İçin Gelme isimli yeni albümü ile Ankara müziğinin sevilen seslerinden Ankaralı Turgut konuk olacak. Birbirinden güzel şarkıların seslendirileceği Mahmut Tuncer Showda izleyenleri yine eğlence ve heyecan dolu dakikalar bekleyecek. Programın Bir Aşk Hikâyesi bölümünde bu hafta Gaziantepli Mehmet ile Mersinli Sibelin İstanbulda kesişen büyük aşk hikâyesi ekrana gelecek. Sibel babasız büyümüştür ve annesiyle yaşamaktadır. Evin geçimine destek olmak için konfeksiyon atölyesinde çalışırken Mehmet isimli gençle tanışır. Mehmet ile Sibel birbirlerine zamanla âşık olurlar ve evlenmeye karar verirler. Mehmet ailesini gönderir ve Sibeli istetir. Fakat olumsuz cevap alınca Mehmet ve Sibel anlaşır, kaçmaya karar verirler. Kaçtıktan sonra pişman olurlar ve Sibelin annesiyle tekrar görüşürler. Sibelin annesi ikna olur ve düğün yapmalarına izin verir. Ancak Mehmet işsiz kalır ve maddi imkânsızlıklar yüzünden bu düğünü yapamaz. çaresiz kalan gençler sonunda Mahmut Tuncerden yardım istemeye karar verirler. Mahmut Tuncer, gençleri evlendirecek bilecek mi? Gençlerin mutlu bir yuva kurmasına yardımcı olabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Mahmut Tuncer Showda Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 PM. |