![]() |
Konuşuyorum
Yayın Tarihi:
2007-02-23 Mete Belovacýklý, Doç. Dr. Erol Göka Konuşuyorum Konuşuyorum Sunucular: Mete Belovacıklı, Doç. Dr. Erol Göka “Konuşuyorum” yepyeni konularla TRT'de Siyasi, ekonomik ve kültürel gelişmeler doğrultusunda ortaya çıkan ve gündemi belirleyen konuların konuşulup tartışıldığı programı Gazeteci Mete Belovacıklı ve Psikiyatr Doç. Dr. Erol Göka birlikte sunuyor. Programda bu hafta “Türkiye'nin AB üyeliğinde Türk ve Avrupa Basının Rolü” ele alınacak. 15. AB-Türkiye Gazeteciler Konferansı çerçevesinde Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu'nun konuğu olarak Türkiye'de bulunan gazeteciler Frankfurter Allgemeine eitung'dan Horst BACIA, Liberation'dan Marc SEMO ve Romania Libera gazetesinden Valentina POP ile Türkiye'den Hürriyet Gazetesi Yazarı Zeynep GÖĞÜŞ, Sabah ve Today's Zaman yazarı Yavuz BAYDAR ve Avrupa Birliği İletişim Grubu Başkanı Ahmet SEVER'in katılacağı programda, AB üyelik sürecinde medya nasıl bir rol oynadığı tartışılacak. Yayın 23.02.2007 23:05 / TRT1 Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM. |