![]() |
Ah Mary Vah Mary
Yayın Tarihi:
2008-11-06 Y: Bobby Farrelly, Peter Farrelly O: Ben Stiller, Cameron Diaz, Matt Dillon / 1998 DUYGUSAL/KOMEDİ **** Ah Mary Vah Mary Kanal D'de bu akşam ekranlarınıza gelecek "Ah Mary Vah Mary'' adlı filmde Cameron Diaz başrolde. Bir mezuniyet balosu, nasıl olur da böyle bir komedi şölenine dönüşür diye düşünürseniz, Mary'nin başına gelenleri izlerken buna şahit olacaksınız. Dünyaca ünlü sanatçı Cameron Diaz'ın, başrolünü Ben Stiller´le paylaştığı "Ah Mary Vah Mary'', son dönemin başarılı oyuncularını bir araya getiren harika bir komedi. Ted, hayallerinin kızı olan güzeller güzeli Mary'i mezuniyet gecesine beraber gitme konusunda ikna etmiştir. Büyük gün geldiğinde elbisesini giyip, soluğu Mary'nin kapısında alır. Henüz hazır olmayan partnerini beklerken, tuvalete girer. Ancak burada başına gelen talihsizlik, itfaiye ekiplerinin bile içine gireceği büyük bir felakete dönüşür... Keyifle izleyeceğiniz, kaçırılmaması gereken dört dörtlük harika bir komedi. Ah Mary Vah Mary "There Is Something About Mary'' Y: Bobby Farrelly, Peter Farrelly O: Ben Stiller, Cameron Diaz, Matt Dillon / 1998 DUYGUSAL/KOMEDİ **** Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 AM. |