![]() |
Acemi Cadı Dizisi
Yayın Tarihi:
2007-08-17 Feride Kaytan, Merve Boluğur, Nergis Kumbasar, Simge Selçuk ve Celal Kadri Kınoğlu Acemi Cadı Dizisi Yapımcılığını D Productions ın üstlendiği yönetmenliğini Feride Kaytan ın yaptığı başrollerinde Merve Boluğur, Nergis Kumbasar, Simge Selçuk ve Celal Kadri Kınoğlu başrollerini paylaştığı Acemi Cadı bu akşam yeni bölümü ile Star TV de.SELİM İN BüTüN İLGİSİ KORKUSUZLUK SİHİRİ İLE OKULDA BİR KAHRAMANA DöNüŞEN TUĞçE DEDİR.AYŞEGüL İSE BUNALIMDADIR.TEKRAR İNSAN OLMAK İçİN DELİ FERİT İLE TAVLAYA OTURAN DUMAN, EVİ VE SELDA NIN KAFESİNİ KAYBEDER.üSTüNE SELDA,MELDA VE AYŞEGüL ü 300 YIL FERİT TE HİZMETçİLİK YAPMAYA MAHKUM EDER.Ayşegül ün başı kendi yarattığı süper kahraman Tuğçe ile derttedir. Tuğçe ye yaptığı korkusuzluk sihri yüzünden Selim ona hayran olmuştur. Tuğçe okulda bütün zor durumda kalanlara büyük bir cesaretle yardım ederek kısa sürede kahraman olur.Selim de sürekli onun korkusuzluk hikayelerini dinlemek için yanındadır.Selim i Tuğçe ye kaptırmak üzere olan Ayşegül, Melda Halasından yardım ister.Tavsiyelerine kulak asmadığı için bu kez halası ona yardım etmez. Zaten Duman yüzünden başlarında çok büyük bir bela vardır.İnsan a dönüşebilmek için Deli Ferit ile tavlaya oturan Duman evlerini,Selda nın kafesini kaybettiği gibi yaptığı anlaşma gereği Selda,Melda ve Ayşegül 300 yıl köle olacaklardır. Kaynak: yayinakisi.com |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 PM. |