![]() |
Biri Bana Anlatsın
Yayın Tarihi:
2007-02-22 Beyazýt Öztürk , Kadir Çöpdemir Biri Bana Anlatsın BİRİ BANA ANLATSIN 20.30'de ntv ekranlarında Canlı Beyazıt Öztürk'ün Kadir Çöpdemir ile sunuduğu sohbet programı “Biri Bana Anlatsın” bu hafta “Beden dili ne kadar etkili?” diye soruyor. Can Gürzap ve Gülgün Feyman Özlem Çakır (İmaj danışmanı), Acar Baltaş (Beden Dili uzmanı), Metin Yahya Üster (Renkbilimci), Erdal Özyağcılar (Oyuncu) başta olmak üzere birbirinden renkli konuklar,konuyu enine boyuna masaya yatırıp, hem tartışıp, hem soruları cevaplayıp hem de gülüp eğlenecekler! Beden diliyle kendimizi ifade edebiliyor muyuz? Ağızdan çıkan kelimelerle, bedenin söyledikleri birbirinden farklı olabilir mi? Beden dili, ağızdaki dilden daha samimi, daha dürüst denebilir mi? Yoksa beden dili deyince akla "tarzanca" mı geliyor? Günümüzde artık iyi bir iletişim kurmanın yolunun mimikler kadar imaj, kıyafet, renk seçiminden de geçtiği biliniyor... İşe alınmaktan, hoşlandığımız kişiyi etkilemeye masum olduğunu anlatmaktan, korkutmaya kadar hayatın her anında belki de farkında olmadan beden dili kullanılıyor... Durum böyleyken en etkili iletişim yolu doğru bir şekilde kullanılıyor mu? Bir yanda "mevlana ne güzel demiş ya göründüğün gibi ol, ya olduğun gibi görün... "diyenler... Bir yanda "imaj çağında yaşıyoruz. Tek kelime konuşmaya gerek yok, imaj her şeydir. " diyenler Diğer yanda "zayıfların da şişmanların da beden dili aynıdır. Beden dili enternasyoneldir. " diyenler bir araya gelip, "Beden dili ne kadar etkili? " konusunu enine boyuna masaya yatırıp, hem tartışıp, hem soruları cevaplayıp hem de gülüp eğlenecekler!... Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 AM. |