|  | 
| 
 Can Dostum                              
              Yayın Tarihi: 
                2008-02-17 Yapımcı Firma : MED YAPIM Yapımcı : Fatih AKSOY Yönetmen : Caner ERDEM Can Dostum  un üçüncü haftasında &bull Ebru Destan ve çoko &bull Nuri Alço ve Gazoz &bull Taylan Kümeli ve Aşkım &bull Yağmur Atacan ve Gofret &bull Tolga Savacı ve Ares &bull Merve Sevi ve Max &bull ümit Erdim ve Lucky &bull Burcu çetinkaya               Can Dostum Yapımcı Firma : MED YAPIM Yapımcı : Fatih AKSOY Yönetmen : Caner ERDEM Can Dostum un üçüncü haftasında &bull Ebru Destan ve çoko &bull Nuri Alço ve Gazoz &bull Taylan Kümeli ve Aşkım &bull Yağmur Atacan ve Gofret &bull Tolga Savacı ve Ares &bull Merve Sevi ve Max &bull ümit Erdim ve Lucky &bull Burcu çetinkaya ve Star yine eğlenceli oyunlarla ekranlara gelecek. Bu haftanın tüm hareketlerinde kontrol unsuru önemli olacak. ünlü yarışmacılarımız Can Dostlarına yüksek yürüyüş yaptırıp ikili engelden atlatacak ve uzun sopalar arasında slalom yaptırdıktan sonra tünelden geçirip parkuru tamamlayacak. Bu haftanın bitiriş hareketi ise köpeklerimizin uyku saatinin geldiğini gösterecek bir davranışta bulunması olacak. Melih Gümüşbıçak ve Begüm Kütük ün sunumuyla ekranlarınıza gelecek olan Can Dostum 17 Şubat Pazar günü performanslarını sergileyecekleri bölümle saat 20:00, Final bölümüyle de saat: 23.00 de Show TV de Kaynak: yayinakisi.com | 
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM. |