![]() |
Kime Diyorum Ben
Yayın Tarihi:
2007-05-11 Kime Diyorum Ben Kime Diyorum Ben Cuma 00.30 Şahan Gökbakar'ın ilgiyle takip edilen gece şovu "Leyt Nayt Şov: Kime Diyorum Ben" bu hafta canlı yayında FERDA ANIL YARKIN'ı konuk edecek...Son dönemde katıldığı "Şarkı Söylemek Lazım" adlı yarışma ile gündeme gelen şarkıcı ve besteci Ferda Anıl Yarkın Şahan'ın konuğu olacak. 23 Nisan'da NTV'de yayınlanan ve Şahan'ın jüri üyesi olduğu "çocuklar için Şarkı Söylemek Lazım" programında yaş tartışmasına giren ikili bu kez karşı karşıya! "Ferda'yı çocukluğumuzun idolü olarak görürdük... Onun "üzülme" ve "Sonuna kadar geldim aşkın" şarkısını dinlerdik. Bu nedenle çocukluğumuzda Ferda, psikolojimizi bozan insandı!" diyen Şahan'a Ferda Anıl Yarkın ne cevap verecek? Şarkıcı programda son çalışmaları hakkında bilgiler verirken şarkılarıyla da izleyicileri coşturacak. Şahan da hem şarkıcıyı konu alan, hem de haftanın en dikkat çeken konularını irdeleyen skeçlerle gecenin eğlencesine renk katacak. Kaçıranlar için internet videosu ntvmsnbc.com'da Kaynak: yayinakisi.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 PM. |