![]() |
Lost Dizisi
5-15 Follow The Leader Sneak Peek Kate: Aşağıda ne yapıyor öyle? Jack bu adam deli. Jack: Öyle mi? Peki ya bizim burada olma sebebimiz buysa? Ya olan biten her şeyin yaşanmasına engel olmak için elimizdeki tek şans buysa? *Ateş sesleri¦ Jack: Hayır¦ Kate: Ne halt ettiğini sanıyosun" Jack: Onu vurdular. Kate: Evet ve seni de vuracaklar. Geri dönmemiz gerek, hemen şimdi buradan gitmeliyiz. *Diğerlerinden bir adam at üstünde gelir ve Jack i yere serer¦ Kate: Jack! Diğerlerinden Bir Adam: Kıpırdama! Kıpırdama! *Widmore ayağa kalkar ve Jack i tekmeler¦ Kate: Hey! *Widmore Jack e silahını doğrultur¦ Widmore: Siz de kimsiniz, söyleyin bakalım. Diğerlerinden Bir Kadın: Richard, o burada. *Locke sırtında ölü bir yaban domuzuyla yaklaşırken Richard çadırından çıkar¦ Locke: Yemek getirdim. Richard: John. Locke: Merhaba Richard. Uzun zaman oldu. Richard: Üç yıl oldu. Neler oldu? Ne-neredeydin? Locke: Yolda anlatırım. Richard: Nereye giden yolda anlatacaksın? Locke: Akşam olmak üzere. İkimizin halletmesi gereken bir iş var ve fazla zamanımız yok. Sorun ne? Richard: Sende farklı olan bir şeyler var. Locke: Artık bir amacım var. Sun: Konuştuğu adam kim? Ben: Adı Richard Alpert. Bir çeşit¦akıl hocası. Ve bu işi çok, ama çok uzun zamandır yapıyor. *Sun Dharma çaylakları grup resmini çantasından çıkarır ve yürümeye başlar¦ Ben: Sun, ne yapı" *Sun Richard ın yanına gelir¦ Sun: 1977 yılında burada mıydınız? Richard: Pardon ? *Richard a fotoğrafı gösterir¦ Sun: Bu insanlar, Jack Shepard, Kate Austen, Hugo Reyes. Onlar kocam Jin Kwon la beraber buradaydılar. Siz de burada mıydınız? Onları hatırlıyor musunuz, herhangi birini ? Richard: Evet 30 yıl önce buradaydım ve bu insanları hatırlıyorum. Onları çok net hatırlıyorum hatta, çünkü¦hepsinin öldüğünü gördüm. Kate: Yakalanmamızdan önce, her şeyin olması gereken şekilde olmasına engel olmamız gerektiğini söylemiştin. Tam olarak ne anlatamaya çalışıyordun? Jack: Eğer Faraday in söylediklerini yaparsak, uçağımız asla düşmez. 815 nolu uçuş Los Angeles a iner. Ve buraya geldiğimizden beri kaybettiğimiz herkes hayatta olacak. Kate: Peki ya biz? Hiç tanışmamış olacağımız için öylesine hayatlarımızı yaşamaya devam mı edeceğiz? Jack: Yaşadığımız tüm acıları, hepsini silip atabiliriz. Hiç yaşanmamış gibi. Kate: Hepsi acı şeyler değildi. Jack: Yeteri kadarı acıydı. *Chang ağaçların arasından çıkagelir¦ Miles: Dr. Chang, burada ne yapıyorsunuz? Chang: Aynı soru sizin içinde geçerli. Hurley: Şey, önce biz sorduk ama. Chang: Arkadaşın Faraday senin gelecekten geldiğini söyledi. Söylediklerinin gerçek olup olmadığını bilmeliyim. Hurley: Adamım, bu çok saçma. Chang: Hangi yılda doğdun? Hangi yıl? Hurley: Eee¦1931. Chang: 46 yaşındasın o zaman? Hurley: Şey¦Evet 46 yaşındayım. Chang: O zaman Kore Harbi nde savaştın. Hurley: Öyle¦bir şey¦.olmadı¦ Chang: Birleşik Devletlerin başkanı kim? Hurley:¦tamam ahbap, tamam biz gelecekten geldik, kusura bakma. (6. Seank Peek az sonra eklenecektir, anlayışınıza teşekkür) Çeviri: Ginsberg Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |