![]() |
Lost Dizisi
5-07 The Life And Death Of Jeremy Bentham Promo SES: Ölümden (Tabutunda yatan Locke ın görüntüsü) SES: Yaşama Locke (Siyah bir başlığı indirir): Benim adım John Locke. Illana (Locke a): Ne hatırlıyorsun? Locke (Ilanna ya): Öldüğümü hatırlıyorum. SES: Gelecek Çarşamba (Locke bir araba ona yaklaşırken kollarını sallayarak yerde yatar) SES: Ölümünün ¦ Widmore (Locke a): Adanın sana ihtiyacı var. Locke (Widmore a): Sana benim bu kadar özel olduğumu düşündüren nedir? SES: Sırrı (Locke içindeyken arabasına, başka bir araba çarpar.) Locke: Bana yardım etmelisiniz, bana yardım etmeniz gerekiyor! (Locke a bakan Kate in perişan haldeki görüntüsü) Hafif sakallı Jack (Locke a): Bitti artık! Ses: Ortaya çıkacak! (Locke halata ilmek atar) Ben: Ne kadar önemli olduğunu bilemezsin. Locke halat boynunda ve kolları açık, kendini asmaya hazır halde, bir masanın kenarında ayakta durmaktadır, Ben olması muhtemel bir adam önünde diz çökmüştür. (Ginsberg) Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM. |