![]() |
Lost Dizisi
5-11 Whatever Happened, Happened Bölüm Adı: Whatever Happened, Happened (Olan oldu) (Kate merkezli) Yayın Tarihi: 1 Nisan 2009 Konu: Jack yardım etmeyi reddedince Kate, Benjamin&'in hayatını kurtarmak için tek başına hareket etmek zorunda kalır. Genç Ben&'in gelecekteki acımasız katile dönüşmesinin sebebi bu olay mı olacak? Bu arada Kate, Aaron&'ı korumak için, Sawyer&'ın arkadaşlarını korumak adına uydurduğu yalanı açık etmeye başlar. Sayid&'in kaçmasıyla Horace, Dharma içinde bir hain olduğuna ikna olur ve adanın son ziyaretçilerinin hepsi şüpheli durumuna düşer. Yazan: Carlton Cuse Damon Lindelof Yöneten: Bobby Roth Oyuncular: Naveen Andrews Sayid rolünde Henry Ian Cusick Desmond rolünde Jeremy Davies Daniel Faraday rolünde Michael Emerson Ben rolünde Matthew Fox Jack rolünde Jorge Garcia Hurley rolünde Josh Holloway Sawyer rolünde Daniel Dae Kim Jin rolünde Yunjin Kim Sun rolünde Ken Leung Miles rolünde Evangeline Lilly Kate rolünde Elizabeth Mitchell Juliet rolünde Terry O'Quinn Locke rolünde Konuk Oyuncular: Nestor Carbonell Richard Alpert rolünde Kim Dickens Cassidy rolünde Doug Hutchison Horace Goodspeed rolünde Susan Duerden Carol Littleton rolünde Sterling Beaumon genç Ben rolünde Patrick Fischler Phil rolünde Jon Gries Roger Linus rolünde William Blanchett Aaron rolünde Sebastian Siegel Erik rolünde Candace Scholz Debra rolünde Susan King şeker genç bayan rolünde Miko Franconi market çalışanı rolünde Scott Moura idareci rolünde Olivia Vickery Clementine rolünde abc Paylaşan: Ginsberg Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM. |