![]() |
Lost Dizisi
5-12 Dead Is Dead Promo DIŞSES: O hayatlarına girdiği andan beri¦ (Elinde meşaleyle tapınağın içini araştıran Ben in görüntüsü) BEN (Locke a): Kuralları çiğnedim John. (Sawyer, Kate, ve Jack in görüntüleri) DIŞSES: ¦kazazedelerin hepsi bu anın gelmesi için dua ediyordu¦ (Locke ın taş bir duvarı iten, Ben in elinde Ajira su şişesiyle sahilde duran görüntüsü) BEN: Yargılanmak için adaya döndüm. DIŞSES: ¦gelecek Çarşamba¦ BEN (Elinde silahla iskelede yürüyerek): Tek kelime bile etme. (Locke ve Ben in meşalelerle tapınakta yürümesi, Ben in bir fenerle bir tünelde emekleyerek ilerlemesi ve bir grup insanın denizaltıya doğru ilerleyen görüntüleri) DIŞSES: ¦adadaki en tehlikeli adam için¦ (Genç Daniel in ağlayan görüntüsü) BEN (Genç Danielle e): Hayatta olduğun için şükretmelisin. (Tapınağın zeminindeki bir delikten düşen Benjamin Ve Locke ın görüntüsü) DIŞSES: ¦hesap verme günü¦ BEN: Ormandan gelmekte olan şey benim kontrol edemediğim bir şey. paylaşan: Ginsberg Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25 PM. |