![]() |
sevgili boomparanoya sorduğunuz tüm soruların cevapları daha önce defalarca cevaplandığı için Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri linki okumanızı öneririm.. mutlu dinlemeler actionsmile Alıntı:
|
Cevap: topluluk karşısında konuşma içeriğini nereden bulabiliriz ? atakan bey size bır sorum olcak metınlerın bazılarında ınsanı cok kıbırlendırecek ınsanlara tepeden baktıracak cümleler gecıyo bu telkınler bırebır kafmızamı yerlesıyo yoksa bu ornegın ınsanlar senı essiz buldukları icin kostuklarını bılıyosun........gıbı dıger metınlerdede benzer cümleler var cevaplarsanız sevınırım |
Cevap: topluluk karşısında konuşma içeriğini nereden bulabiliriz ? bu link çalışmıyorki |
Cevap: topluluk karşısında konuşma içeriğini nereden bulabiliriz ? merhaba selma abla hoşgeldiniz yanımıza hangi versiyonunu istiyorsanız Topluluk Karşısında Konuşma - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu linkten indirebilirsiniz.. |
Cevap: topluluk karşısında konuşma içeriğini nereden bulabiliriz ? telkinleri günde 1saat dinleyebiliyorum faydası olurmu? |
Cevap: topluluk karşısında konuşma içeriğini nereden bulabiliriz ? ben bu telkini 8 yaşındaki çocuğuma dinletiyorum işe yararmı çok çekingendi gerçekten bi değişim var ama derslerinde düşme oldu sanki |
Cevap: topluluk karşısında konuşma içeriğini nereden bulabiliriz ? ben bu telkini 8 yaşındaki çocuğuma dinletiyorum çekingendi gerçekten değişim var gibi.Gerçi 8 10 saat dinletemiyorum kulaklıklada dinletemiyorum sadece cd çalardan dinliyo yinede işe yaradı teşekkürler. dusun2 |
Cevap: topluluk karşısında konuşma içeriğini nereden bulabiliriz ? bu gün topluluk karşısında konuşma telkinini içeriğini okudum sanki ilk defa okumuşum gibi etkilendim çok ama çok güzel,Bende bu arada bu telkini sindirecek kıvama gelmişimki etkilendim , bayağı yol almışım kendimi iyi buluyor ve sayğı duyuyorum ,seviyorum.Cumartesi 50- 60 kişilik bir guruba konuşma yapacağım .Çokda önemli etkli olmayı tercih ediyorum.Ozamana kadar telkini dinleyeceğim. |
Cevap: topluluk karşısında konuşma içeriğini nereden bulabiliriz ? vaaaaaaay beeeee müthiş bir içerik... |
Cevap: topluluk karşısında konuşma içeriğini nereden bulabiliriz ? ben bolluk bilinci para enerjisini çekme her neyse bunlarla ilgili ne biliyosanız (cd-dvd) gibi dinleyeceği seyrede bileceğim ne varsa kendim iki gün yapıp bırakıyorum cd yada dvd veya hipnoz gerçekten gerçekleşecek bi yol istiyorum şimdiden teşekkür |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 AM. |